Saadet Partisi Hakkındaki Görüşleriniz...
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
karaconda bunu yazdı:
aklıma gelen tek şey, geçen seçimlerde Üsküdara Levent Kırca aday olmuştu :)
-----------------------------dsp den olmuştu diye hatırlıyom :W
püü :|
karıştırmışım :S -
tam bir seçim dönemi (5 yıl) iktidar olsa bu millet bir daha başka partiye oy vermez. vermez de onlara bu fırsatı verirmi amerika
sebebi imf girmesse hükmedemez. hükmedemesse baş kaldırır. baş kaldırırsa bir çok oluşumuna taş koyar bu ülke.
fakat hatırlayın 28 şubat ı bi fahişe ve 1 esrar keş çıkardılar ve verdiler irtica masalını hepimiz bu numarayı yedik.
karı 3 ay boyunca ekran ekran gezdi beni böle siktiler böle evirdiler cevirdiler diye ballandıra ballandıra anlattı. adına da irtica dendi.
sonradan anlaşıldıkı fadime şahin en kaşarlısından konsmatris hoca diye yutturdukları da 1 sene öncenin pazarcısı 28 şubatın şeyhi oldu.(içerden çıkarcıkmaz esrar imalatından yakalandı mal )
organizeyi kim sagladı sisi lakaplı dönme. ve biz bu dönme dolaplara inanarak cuntaya sesimizi cıkarmadık
anlıyacagınız bu ülkede oy verilecek 2 parti vardı. birinin helikopter masalı ile ortadan kaldırıldı
öbürüde medya destegi olmadıgı için oy alamıyor.
ve ben inadına ne akp ne chp gelecek saadet de diyorum.
-
bu ülkenin başına saadet gibi partileri getirtmezler.
1. millet getirtmez.
2. ordu getirtmez.
3. avrupa-abd izin vermez.
4. Atatürk izin vermez.
-
Ak parti türevi.
Ampulsüz ama..
-
Laikliğe Aykırı fiillerin odağı haline gelmeleri sebebiyle kapatılan partilerin devamıdır. refah fazilet vb.
-
profiterol, şarap, iki adet rus hatun ve şömineyle saadet partisi yapabilirsiniz.
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Ak parti türevi.
Ampulsüz ama..
-----------------------------ak partinin bizimle alakası yoktur hocam
-
eski iktidarlığını ve tutumunu akp ye kaptırmış,Necmeddin erbakan gibi bir siyaset adamının desdeğiyle kurulan, akpden iyi bir vizyon çizebiliritesi yüksek, amerika ve israilsiz türkiyeyi kalkındırmayı hedeflemiş partidir.
-
bildiğim kadarıyla türkiye'nin en büyük dolandırıcılarından necmettin erbakanın kurmuş olduğu parti. Bana sorarsan pek güvenilecek bir parti değil artı olarak bitmiş ve sadece kırıntıları kalmış olan bi parti :)
-
sirpence bunu yazdı:
karaconda bunu yazdı:
aklıma gelen tek şey, geçen seçimlerde Üsküdara Levent Kırca aday olmuştu :)
-----------------------------dsp den olmuştu diye hatırlıyom :W
-----------------------------Zekeriya beyaz da dsp'den esenlere aday olmuştu sanırım =)