folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saadet Partisi Hakkındaki Görüşleriniz...

Saadet Partisi Hakkındaki Görüşleriniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

dini kullanmak ne bereketliymiş yahu. 1942 den beri din kullanılarak parti kurarak milletin dini duygularını sömürerek bi yerlere gelmek çok kolaymış.

bi kerede dini kullanmayın.

trilyon davasıyla dolandırıcılık yapmak dinde varmıydı madem dinimizi sömürüyorsunuz.

bu milletin diniyle oynamayı bırakın. karışmayın milletin dinine.kamplaştırmayın milleti.

hacı trilyon davası diye birşey yoktur. medyanın karalama kampanyalarından biriydi. Miili görüşte hiç bir zzaman dini kullanmadı. sadece dine biraz daha bağlı bir siyasi görüş diğerlerine göre 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

dini kullanmak ne bereketliymiş yahu. 1942 den beri din kullanılarak parti kurarak milletin dini duygularını sömürerek bi yerlere gelmek çok kolaymış.

bi kerede dini kullanmayın.

trilyon davasıyla dolandırıcılık yapmak dinde varmıydı madem dinimizi sömürüyorsunuz.

bu milletin diniyle oynamayı bırakın. karışmayın milletin dinine.kamplaştırmayın milleti.

hacı trilyon davası diye birşey yoktur. medyanın karalama kampanyalarından biriydi. Miili görüşte hiç bir zzaman dini kullanmadı. sadece dine biraz daha bağlı bir siyasi görüş diğerlerine göre 

erbakan yatsın kalksın öğrencisi güle dua etsin.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

ValentinoRossi bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

biz gülün onu affetmesini istemiyorduk milli görüşcü olarak çünkü ortada bir suç yok. gül öle yaparak senin ve diğer halkın gözüne girmek için yaptı. sempati kazansın die 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

biz gülün onu affetmesini istemiyorduk milli görüşcü olarak çünkü ortada bir suç yok. gül öle yaparak senin ve diğer halkın gözüne girmek için yaptı. sempati kazansın die 

vay be.niyet okuma yeteneği de varmış sende demek :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

dedem, babam, amcam, annem ve ben sürekli aktif siyasetin içerisindeyiz(gerçi ben üni kazandıktan sonra görevimi bırakmak zorunda kaldım). ailemin ve benim senelerimiz siyasetle geçti. o yüzden bazı şeyleri bilmemiz anlamamız anormal değil :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

dedem, babam, amcam, annem ve ben sürekli aktif siyasetin içerisindeyiz(gerçi ben üni kazandıktan sonra görevimi bırakmak zorunda kaldım). ailemin ve benim senelerimiz siyasetle geçti. o yüzden bazı şeyleri bilmemiz anlamamız anormal değil :) 

canım.bende önemli bilgi kaynaklarına sahibim ama bu tür niyet okuma tarzı şeyler en çok da siyasetçilere yakışmaz.

eski siyasetçi olabilirsin normaldir.ama islamın çok önemli ilkelerinden biri değil midir kötüye yormamak.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

kişiler değişsede aynı görüşte olan bir partidir örnek recai kutan. numan kurtulmuş görünüşte dürüst düzgün bir adam gibi ama geçmişini bilmiyorum. hayatta oy vermedim genede oy vermem. ama tahminimce davos gibi benzer bir saçmalık olmazsa ve iyi bir çalışmayla ilk seçimlerde barajı aşabilecek parti. (geçen seçimlerde eski saadetçiler barajı aşamaz diye oy vermedi. ama parti %6 gibi bir oy aldı bu seçimde saadetciler akpye vermekten vaz geçip kendi partilerine oy verebilir.) partideki genel hava hala necmetti erbakan havası (necmettin erbakanın sözü: bu seçimlerde saadet partisinden başka partiye oy vereni kaldırıp doktora götürmek lazım.) akp yi sevipde necmettin erbakanı sevmeyen kişiler az. aynı şekilde necmettin erbakanı sevipde akp yi sevmeyende çok az. kayıp trilyon davasından mahkemelik olan abdullah gülde cumhurbaşkanı olduğu için yargılanamamış bir kişi. ali kalkancı idi fadime şahiniydi onları geç hadi onlar ajandı ama ankarada antilaik eylemleri yapan ve yaptıran kişiler bunlar. aynı zamanda bilmem kaç tane partileride laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmuş ve kapatılmış partinin devamı. 

işin özü numan kurtulmuşun bir önemi yok bence önemli olan necmettin erbakan partiye kim gelirse gelsin gene laiklik karşıtı eylemlerin odağı haline gelmekten daha ileriye gidemez. çünkü zihniyet değişmez..

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Refah partisinin devamıdır diyebiliriz.Refah partisi ise 1 yıl iktarda kalmasına rağmen Türkiyede denk bütçeyi sağlayan tek partidir :)

üstüne üstlük memura tek sefer %50 zam yapıp 1 yılda ise zammı %70 çeken tek partidir :)

bu zam rakamı ise askeriyede tek seferde %70 olmuştur ki asker devlete darbe yapmamıştır bu zamlar sayesinde :)

çillerin ve demirelin ekonomiyi borca gömmesi sonucu ise hiç bi parti düzeni bizi kurtaramaz gencolar :)

aldıklarımıza karşı  %45 faiz ödüyoruz çünkü :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

hacım bu sadece bizim öngörümüz değil. Ak partinin merkez yürütme krurulunda olan ve gülün kankası olan birinin benim yanımda babamla sohbeti sırasında  ima ettiği şeyler. yani önyargımız değil sadece 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

havuz sistemi sayesinde faizle ülkeyi sömürenler avucunu yalayacaktı.28 şubat paaaat.neler oldu herkes gördü.

bi de kalkıp hala ergenekon denen vatan hainlerini savunanlar var.ya herkes göremiyor ya da görmek istemiyor.erbakan tekrar iktidara gelemez acayip böldüler içlerine sızdılar.gladio denen belanın yerde adamı var.kimseye güvenilemez şu zamanda.

herkes kendini en doğru görüyorsa var bunda bir iş :P

Erbakan hoca Sütten çıkmış Ak kaşık değilmi Atatürk ilke inklaplarına çok sadık çok laik Cumhuriyete çok bağlı  bir kişidir kendisi asla va katta laiklik ve karşıtı hiç bir açıklaması olmamaıştır. çok masum bir insanadır kendisi çok iyi tanırız daha önceki kapanan partilerinden.
    Ne de güzel kılıf uyduruverdiler zaten herkesin bir kılıfı var bir şeye kapatma davası filan açılsa tekrar parti kapatılsa ülkenin bunca boka bulanmasını kimse görmezde terörü bitirecekti engellediler denir utanmadan böyle açıklamalar yapanlarda olur

ben erbakanın laiklik aleyhine söylediklerinden bahsettiğimi hatırlamıyorum ?

Sütten çıkmış ak kaşık da dediğimi hatırlamıyorum.

Yazdıklarımdan utanmamı bekliyorsan daha çok beklersin :)

yanlışların arasında doğrularda olabileceği gibi doğruların arasında yanlışlar da olabilir.erbakanı "tümden desteklediğimi" söylemedim.ya da "tümden karşı çıktığımı" söylemedim.söyledikleri kendini bağlar.

söylediğim gibi gladio/ergenekon un her yerde adamı var.önemli yerlerdekilere istedikleri söylemleri yaptırabiliyorlar.

onların eline oyuncak olmaktan başka işe yaramayanlarla dolu ortalık..

birazcık yiğit bulut,mahir kaynak okuyun.birinin gelir sağladığı bir yere çomak sokarsanız karşılığında neler olduğunu görün.28 şubat.

bazı şeyler söylenmedende anlaşılır seninde dediklerin öyle bariz söylemene gerek yok anlaşılıyor merak etme
    Dini kullanan partileri çok güzel destekleyip diğerlerini tu kaka etmenden de bir çok şey anlaşılıyor hocam dememe gerek yok yani neyse
    Bu ülkede birilerinin siyasi oyunlarınada çomak sokanların ne hallere düştüğü ortada mevcut iktidar kendisinin tekerine çomak sokanları ne sıfatla ne cezalar verdiğide ortadayken ve bu durumada bunların devamlı güya iyi gibi görünen yönlerini ortaya çıkartmaya çalışarakdiğer tüm hatalarını ne gibi kılıflar ortaya koyarak kapattıklarıda ortada burada görüldüğü gibi ayrıca ben kimin okunup okunmayacağınıda çok iyi biliyorum birilerine kızgınlığıyla aldığı ateşle köşe yazanları da biliyorum ben

ergenekon gladyo yaftasını yapıştırın yapıştırabileceğiniz tüm karşı fikirde olan insalara suçlu suçsuz gözetmeden bırakın artık bunları yaa bu ülkede Kim Atatürkçüyse kötü değilmi onların yaptıkları herşey gladyo ile bağlantılı muhakkak tekrar diyorum bir çok kişinin gladyocu olma ihtimalinden meleketin şuanki başındakilerin olma ihtimali çok daha fazla gözlerinizi açıp birazda bu yönde araştırmalar yapın önce

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 7125 Toplam Mesaj: 71