folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saadet Partisi Hakkındaki Görüşleriniz...

Saadet Partisi Hakkındaki Görüşleriniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

CEO bunu yazdı:

bildiğim kadarıyla türkiye'nin en büyük dolandırıcılarından necmettin erbakanın kurmuş olduğu parti. Bana sorarsan pek güvenilecek bir parti değil artı olarak bitmiş ve sadece kırıntıları kalmış olan bi parti :)

neyi dolandırmış hocam 

daha neyi dolandıracak kaç trilyonu cebe indirdi ibne. Az kaldı gidici zaten :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

CEO bunu yazdı:

bildiğim kadarıyla türkiye'nin en büyük dolandırıcılarından necmettin erbakanın kurmuş olduğu parti. Bana sorarsan pek güvenilecek bir parti değil artı olarak bitmiş ve sadece kırıntıları kalmış olan bi parti :)

neyi dolandırmış hocam 

daha neyi dolandıracak kaç trilyonu cebe indirdi ibne. Az kaldı gidici zaten :D

orata kayıp trilyon falan yok dostum. adamın zaten trilyona ihtiyacı yok. o medyanın siyonist güclerden aldıgı emırle yaptıgıkaralama kampanyalarından biriydi. 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

birde siyonistler vardı onu söylemeyi unutmuşum. aslında ankarada toplananlar laik düzene karşı gelenler necmettin erbakan ve takım arkadaşları değil siyonistlerdi :P ergenekonuda siyonistler kurmuş zaten :D

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:

birde siyonistler vardı onu söylemeyi unutmuşum. aslında ankarada toplananlar laik düzene karşı gelenler necmettin erbakan ve takım arkadaşları değil siyonistlerdi :P ergenekonuda siyonistler kurmuş zaten :D

kör ölünce badem gözlü hesabı...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Erdoğan'dan iyidir. 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

yukarıda da belirttim. saadet gibi partileri dilediğiniz gibi destekleyebilirsiniz. ancak böyle partilerin iktidara gelme olasığı yoktur. derseniz akp nasıl geldi. saman altını kullana kullana

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

İsrail'e ve yahudilere kıl olduğunu her ortamda beyan eden ve bu görüş üzerinden nemalanan, saman altından ise İsrail ve yahudilerle birçok alanda ortaklık yapan. Örgütlenme yapıları ve ekonomik modelleri yahudi menşeili olan. Müslüman olduğunu her fırsatta belirtip trilyonları kaybedebilen* bir parti ve mensupları hakkında ne düşünülebilir ?

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Ellerine fırsat geçse ülke rejimini şeriata geçirecek olan bi grup din bezirganı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Tek birşey söyleyeyim bizim burda saadetin seçim arabaları geçince bütün esnaf sıradan saydırmaya başlıyor arkalarından :D.Akp saadet aynı tabandan gelmedir saadet aynı yar..ğın kıllısı

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

buraya din tüccarı 97 de çayırovadan belediye başkanı olmuş bir şerefsizin hayatını yazacağım. sonrada dini kullanmamıştır diyemeyeceksiniz saadetin.

öncelikle çayırova belediye başkanı seçilen x bir şahıs adını vermiyorum...araştırdığınızda bulursunuz zaten.

şimdiki çalıştığım fabrikada bile çalışmış zamanında.97 de belediye seçimlerinde belediye başkanlığını kazanmış ve M.Kemal Atatürkün büstünü kırmaktan kartal cezaevinde 2 yıl hapis yatmıştır. hapisten çıkışta yine seçim arenasına girmişsede kazanamamıştır. neyse gelelim şu günlere

bu adam akepenin gelmesiyle xxx belediyesinin temizlik şirketinin taşeron firmasını almış ve patronluğunu yapmaktadır. konuyla alakası ne diyeceksiniz. konuyla alakası çok. dini kullanmamıştır diyenlere bu adam ramazan ayında temizlik işçilerine maaş bile vermeyecek kadar şerefsiz saadetli din tüccarı işçileri ne haldedir ramazanda ne yerler parasız nasıl geçinirler diye düşünmemiş işçilerin parasını orda burda kullanmış velhasıl işçinin parasıyla trafo fabrikası bile açmaya çalışmıştır ki bunun zaten mutlukentin aşağısında fabrikası var herşeyi üretiyor nerdeyse. ramazan ayında işçiler sırf bayram diye maaşlarını alabilmiştir normalde 2 ayda bir maaş verir yada 3 ayda ramazan ayını geçtim 2009 da kriz özel sektörü vurmasına rağmen belediye işçilerin parasını taşeron firmaya vermesine rağmen kriz bahanesiyle işçilere 2 ayda yada 3 ayda bir para vermeyi mazur görecek kadar şerefsizdir. işçilerin hiçbiri sesini çıkartamıyor bile. çıkartanı ise hemen işten atıyorlar işte bu kadar şerefsizler.

gelelim ramazan ayına. ramazan ayında işçilerin parasını vermemesine rağmen gider sırf reklam olsun diye çarşıda belediyenin camii nin içinde halka ücretsiz yemek verme diye kendi reklamını yapmak için işçilerin parasını vermez gider afiş astırır bugün teknik katı atık yemek vermektedir diyerekten. hemde bi sefer değil 2 hatta 3 sefer. ramazan ayında bu adam HACC yapmaya kutsal topraklara gider işçinin parasını vermez. bu taşeron firma patronu işçiler kurban bayramına girecekken parayı gider arefe günü verir işçiye...arefe günü para versen neye yarar. insanlarımız  1 hafta önceden kendi aralarında toplanıp kurban alır geleneklerimizde.

sırf bu din tüccarları yüzünden dinden soğutuyorlar milleti...işçilerin hayatlarıyla oynuyorlar. Şeriatçi yobaz bozuntularıdır hepsi. amaçları nedir diye düşündüğümde ülke için gelecek adına din devleti iran gibi molla toplumu üzerine kurulu bir yapı dan başka hiçbir şeyi istediklerini düşünmüyorum. milleti aptallaştırmaktan başka hiçbir ileri düşüncesi olduklarını düşünmüyorum. özellikle gençlerin beyinlerini yıkayan din bezirganları olduklarını düşünüyorum.

hani müslümandınız. madem müslümanız diyerek din sömürüsü yaparsınız sizin adaletiniz hak dediğiniz işçinin alınteriyle emeğinin karşılığı bu mudur sizin inanışınıza göre..vallahi dinsiz birisi olsa işçinin maaşını tak o günde verir. çünkü dünya düzenindeki adaleti bilir...gerçi paranın ne dini ne dili ne milleti vardır.yokturki.

mücahitmiş oymuş buymuş hikaye. kimse mücahit felan değildir. İslam dinimizde kimsenin tekelinde değildir.kimse dinimizi sömürmeye hakkı yok. din üzerinden milleti kandıranlara hep karşı olacağım. ülkemizdeki insanları din üzerinden vay sen böylesin vay sen şöylesin diyerek kamplaşmayıda refah tabanlı din bezirganları başlatmış beyinlere yüklemişlerdir.Allah bizlere bu aklı boşuna vermedi düşünüp öğrenip ona göre yaşamda neler olup bittiğini anlayalım diye vs.

erbakanın yaptığı ekonomik büyüme siyonist ekonomi formülüydü siyonistlerden alıp ülkemizde uygulamışsada sonunda kazığı bu millet yemiştir.

BİZ ÜLKEYİ BÖLME PLANLARIYLA MEŞGUL EDENLERE KARŞI KADIKÖYDE UYANIŞ ADINA YÜRÜYÜŞ YAPARKEN akepe ankarada toplantı yapmıştı. tam çarşıya geldik bizim imam telefonla ankaradakileri arıyor nasıl geçti güzelmi hadi yarın gelin bayraklarla bekliyoruz sizleri felan filan kulak misafiri olmuştum. şimdi dünkü saadetli bu imam amcamız ne olduda bugün akepeli oldu. taban aynı değişen hiçbirşey yok.

M.Kemal Atatürkün İlkelerine Devrimlerine onun emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetine bu ülkenin bir bireyi olarak sahip çıkacağım.Uğur Mumcu ne dedi ; dini kullanan bütün partiler gidicidir. yok olmaya mahkumdur. yeterki millet cehaletten kurtulsun. eğitimle bilinçlensin

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 7132 Toplam Mesaj: 71