folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saat 7.30 Da Etkili Kalkma

Saat 7.30 Da Etkili Kalkma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

7:30 da alarmın çaldığı gibi ölüyomuş gibi hissetsende duyduğun an kalk. 5dk daha yatayım 10 dk daha yatayım deme.. b i süre sonra vücudun istemesede alışır.

Bu işe yarıyo aynısını ben yapmıştım çok iyi gidiyodu ama tatiller yüzünden yine boka sardı.

Şafak 1152!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

gidip bi yerden oksijen konsantratörü buluyon yatacagın odaya kuruyon . sabah varya zımba gibi kalkarsın. oksijen tüpü ilede uyuya bilirsinde o yetmez heralde bütün gece :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    niRvana_GG bunu yazdı

gidip bi yerden oksijen konsantratörü buluyon yatacagın odaya kuruyon . sabah varya zımba gibi kalkarsın. oksijen tüpü ilede uyuya bilirsinde o yetmez heralde bütün gece :D

bu durumu az acıklasan

bende kronık yorgunluk var

24 saat de uyusam yorgun kalkarım / kendımı bıldım bılelı boyle 

ama bazen 2 saat uyusam zımba gıbı oluyorum bunu bı turlu cozemedım doktora da gıtmıyorum

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

7:30 da alarmın çaldığı gibi ölüyomuş gibi hissetsende duyduğun an kalk. 5dk daha yatayım 10 dk daha yatayım deme.. b i süre sonra vücudun istemesede alışır.

Bu işe yarıyo aynısını ben yapmıştım çok iyi gidiyodu ama tatiller yüzünden yine boka sardı.

kesinlikle baş ucuna koyma telefonu odanda seni yatağından kaldırması gereken bi uzaklığa koy sustur ve arkasından hemen pantolonunu giy iş bitti :D

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

ben kendi yöntemimi söyliyim erken ve zamanında kalkmam gerekiyosa eğer sırt ustu yatarım  ellerimide kafamın altına alırım yatmadan önce saate bakar kaçta kalkmam gerektiğini düşünürüm hoop sabah o saatte ayaktayım. Kendi biyolojik saatime güveniyorum yani 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

2. olarakta farklı bir metod sana 

Yatakdan direk ulaşamıyacağın biryere koy alarmı alarm çalınca kalk zıpla hopla şinav çek bunu devamlı uygula alışırsın

Gimme Some Tits
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    niRvana_GG bunu yazdı

o nasıl oluyoo

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeZzZ
    DeZzZ's avatar
    Erkek

aimp3 te alarmı kuruyorum laptopa 2+1i de bağladım bangır bangır çalıyor ister istemez kalkıyorsun dene derim

düşündüğümüz her şeyin olabilitesi vardır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Gece işemeden yat, sabaha kalkar prostat falan olursan beni bağlamaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    DeZzZ bunu yazdı

aimp3 te alarmı kuruyorum laptopa 2+1i de bağladım bangır bangır çalıyor ister istemez kalkıyorsun dene derim

bende yapayım bari bunu ya uyanamıyorum ahanda amk daha 1-2 saat oldu kalkalı ve dün gece saat 2ydi uyudum sabah erken kalkarım diye ayarladım saat'i kalktım işedim suyumu koydum yatağa girdim tv yi açtım tekrar uyumuşum :D 14 saat uyumuşum kısacası :D

Toplam Hit: 3844 Toplam Mesaj: 41