Saat 7.30 Da Etkili Kalkma
-
MaviGozluDev bunu yazdı
7:30 da alarmın çaldığı gibi ölüyomuş gibi hissetsende duyduğun an kalk. 5dk daha yatayım 10 dk daha yatayım deme.. b i süre sonra vücudun istemesede alışır.
Bu işe yarıyo aynısını ben yapmıştım çok iyi gidiyodu ama tatiller yüzünden yine boka sardı.
-
gidip bi yerden oksijen konsantratörü buluyon yatacagın odaya kuruyon . sabah varya zımba gibi kalkarsın. oksijen tüpü ilede uyuya bilirsinde o yetmez heralde bütün gece :D
-
niRvana_GG bunu yazdı
gidip bi yerden oksijen konsantratörü buluyon yatacagın odaya kuruyon . sabah varya zımba gibi kalkarsın. oksijen tüpü ilede uyuya bilirsinde o yetmez heralde bütün gece :D
bu durumu az acıklasan
bende kronık yorgunluk var
24 saat de uyusam yorgun kalkarım / kendımı bıldım bılelı boyle
ama bazen 2 saat uyusam zımba gıbı oluyorum bunu bı turlu cozemedım doktora da gıtmıyorum
-
CaniSokucu bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
7:30 da alarmın çaldığı gibi ölüyomuş gibi hissetsende duyduğun an kalk. 5dk daha yatayım 10 dk daha yatayım deme.. b i süre sonra vücudun istemesede alışır.
Bu işe yarıyo aynısını ben yapmıştım çok iyi gidiyodu ama tatiller yüzünden yine boka sardı.
kesinlikle baş ucuna koyma telefonu odanda seni yatağından kaldırması gereken bi uzaklığa koy sustur ve arkasından hemen pantolonunu giy iş bitti :D
-
ben kendi yöntemimi söyliyim erken ve zamanında kalkmam gerekiyosa eğer sırt ustu yatarım ellerimide kafamın altına alırım yatmadan önce saate bakar kaçta kalkmam gerektiğini düşünürüm hoop sabah o saatte ayaktayım. Kendi biyolojik saatime güveniyorum yani
-
2. olarakta farklı bir metod sana
Yatakdan direk ulaşamıyacağın biryere koy alarmı alarm çalınca kalk zıpla hopla şinav çek bunu devamlı uygula alışırsın
-
niRvana_GG bunu yazdı
o nasıl oluyoo
-
aimp3 te alarmı kuruyorum laptopa 2+1i de bağladım bangır bangır çalıyor ister istemez kalkıyorsun dene derim
-
Gece işemeden yat, sabaha kalkar prostat falan olursan beni bağlamaz
-
DeZzZ bunu yazdı
aimp3 te alarmı kuruyorum laptopa 2+1i de bağladım bangır bangır çalıyor ister istemez kalkıyorsun dene derim
bende yapayım bari bunu ya uyanamıyorum ahanda amk daha 1-2 saat oldu kalkalı ve dün gece saat 2ydi uyudum sabah erken kalkarım diye ayarladım saat'i kalktım işedim suyumu koydum yatağa girdim tv yi açtım tekrar uyumuşum :D 14 saat uyumuşum kısacası :D