Sabah Stvyi Paralel Yapının Medyası İlan Etti
-
http://www.sabah.com.tr/webtv/turkiye/stvye-gore-filistinli-birlikler-terorist
Samanyolu Filistinli İsraile karşı savaşan gruba terör örgütü demiş bununla alakalı sabahın attığı açıklama.
"Son günlerde Gazze'ye bomba yağdırmaya başlayan İsrail'i Samanyolu Televizyonu sahiplendi. Filistin'in topraklarını işgal eden, yıllardan beri kadın çocuk demeden insanları öldüren İsrail'e tek bir eleştiri de bulunmayan Paralel yapının medyası, vatanını savunan Filistinlileri terörist olarak yaftaladı..."
Fetullah-Tayyip savaşında sabah yerini belli etmiş.
-
Daha bugün mü farkettin abi bunu :|
-
Mağara soğuk muydu hocam ?
-
belli zati.
-
Eğer dediğin gibi STV böyle bir şey yaptıysa, bu durumda Tayyipci ya da bilmem neci olmaya gerek yok.. Filistin'de olanları bilmemek için anadan doğma kör-sağır olmak gerek....
-
daha önce bildiğim, fetullahçı grubun gerçek yüzünün ifşasının bir örneği bu sadece.. adamların kalbi zaten gavurdan yana (hepsini kast etmiyorum), türkiye, gazzeye gemi yolladığında zaten demişti, göndermeseydi, israil den izin alması lazımdı diye açıklama yapmıştı. sen bilmiyor musun israil izin vermeyecek.. ? kimi kandırıyor onu da bilmiyorum.. ama artık sonu geldi.. bunlar onun ve avanesinin son çırpınışları.. 10 yıldır bu gruba karşıyım. yığınla adamla tanıştım.. o zaman çok vardı akp li ve cemaatçi.. geçen gün mail attım o tarz bi arkadaşa, dedim bak Allah iki tarafında pisliklerini çıkardı, sana demiştim bunların gerçek yüzü böyle böyle diye.. daha cevap vermedi :D
merak ediyorum ne yazacak.. tabii yazacak yüz varsa.. gerçi bunlarda surat kösele gibi.. yanlış yaptım diyecek cesaretleri yok, onun yerine kıvırma yoluna gidiyorlar.. yazık
-
Mustafa bunu yazdı
Mağara soğuk muydu hocam ?
+1 :D -
unbalanced bunu yazdı
daha önce bildiğim, fetullahçı grubun gerçek yüzünün ifşasının bir örneği bu sadece.. adamların kalbi zaten gavurdan yana (hepsini kast etmiyorum), türkiye, gazzeye gemi yolladığında zaten demişti, göndermeseydi, israil den izin alması lazımdı diye açıklama yapmıştı. sen bilmiyor musun israil izin vermeyecek.. ? kimi kandırıyor onu da bilmiyorum.. ama artık sonu geldi.. bunlar onun ve avanesinin son çırpınışları.. 10 yıldır bu gruba karşıyım. yığınla adamla tanıştım.. o zaman çok vardı akp li ve cemaatçi.. geçen gün mail attım o tarz bi arkadaşa, dedim bak Allah iki tarafında pisliklerini çıkardı, sana demiştim bunların gerçek yüzü böyle böyle diye.. daha cevap vermedi :D
merak ediyorum ne yazacak.. tabii yazacak yüz varsa.. gerçi bunlarda surat kösele gibi.. yanlış yaptım diyecek cesaretleri yok, onun yerine kıvırma yoluna gidiyorlar.. yazık
İstabulluların hepsi kavgacı desem niye öyle diyorsun dersin.
Bütün hepsini genellemek yanlış içinde kötüler vardır ona diyeceğim yok.
tanıdığının hepsimi kötüydü kardeşim
bu arada atv ve sabahı ak pati safında olduğunu sağır sultan duydu :))) ha birde kanal 24
futurist tarafından 14/Mar/14 21:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Ahanda videosu burada. Tipini sktiklerimin dinle imanla alakası yok..
https://www.youtube.com/watch?v=uzRxC9Fkln0
-
12037137919723 derece dönüş.
ve bu dönüşün komik, ezik atışması işte.
şu seçimler bitsede eski gündeme dönsek.
meclis genel kurulunda ne olmuş, kim kime saldırmış.
kimin mal varlığı açıklanmamış
kimler nereyi soymuş soğana cevirmiş
hükümet, mualefet çatışmaları, laf ebeleri
bunlar daha iyi lan.
-
@futurist, dediklerinden pek anlam çıkaramadım.. ben zaten genelleme yapmadım parantez içinde açıklama yaptım.. Cemaati tanımam lise 1 de iken başladı,o zamandan bu yana o cemaate mensup bir sürü arkadaşım falan oldu, gerek nurcular (said nursi nin yolunu takip eden güruh), gerekse bir zamanlar bu nurculuk akımının arkasına saklanıp sonra fetullahçılar olarak çıkan, siyasete bulaşan, holdingleşen güruh...
içlerinde iyileri var, kötüleri var.. çıkar amaçlı orada olanlar var, samimiyetten dolayı olanlar var, amacı kötü olanlar var da var yani.. ama benim fetullahçılardan kast ettiğim en başta bulunan yönetim kadroları.. bu adamlar mutlak bir ihanet içerisinde. Kendileri zaten diyorlar, biz dini bir tarikat değiliz diye. Ama ilk başlangıcına bakarsan nurculuğun arkasına gizlenip türediler ve kendilerine yer ettiler. O sebeple gerçek nurcular bu grubu sevmez. Zaten onlar nurcu lafını da kabul etmiyorlar, ama işte medyanın şunun bunun etkisiyle böyle isimler takılmıştır.
söylemek istediklerini ya da benim söylediklerimdeki "yanlışlığın" ne olduğunu anlayamadım için bir şey de diyemedim pek