Sabah Stvyi Paralel Yapının Medyası İlan Etti
-
İkiside bi siktirsin gitsin, fox derim fatih portakal derim,
-
sabah + star + ntv hangi kucaklara oturdukları çok bariz belli.
stv de aynı bokun laciverti yine.
çalıklar da bu günlere dua ederek geldi mesela.
bu adamlar insanları ibiş olarak görüyo sadece.
dua adamı korur ve zenginleştirir ...
-
O değilde feto Zaman'da köşe yazılarına geçecek siz ozaman görün cümbüşü
Zodiac tarafından 14/Mar/14 23:02 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
@futurist, dediklerinden pek anlam çıkaramadım.. ben zaten genelleme yapmadım parantez içinde açıklama yaptım.. Cemaati tanımam lise 1 de iken başladı,o zamandan bu yana o cemaate mensup bir sürü arkadaşım falan oldu, gerek nurcular (said nursi nin yolunu takip eden güruh), gerekse bir zamanlar bu nurculuk akımının arkasına saklanıp sonra fetullahçılar olarak çıkan, siyasete bulaşan, holdingleşen güruh...
içlerinde iyileri var, kötüleri var.. çıkar amaçlı orada olanlar var, samimiyetten dolayı olanlar var, amacı kötü olanlar var da var yani.. ama benim fetullahçılardan kast ettiğim en başta bulunan yönetim kadroları.. bu adamlar mutlak bir ihanet içerisinde. Kendileri zaten diyorlar, biz dini bir tarikat değiliz diye. Ama ilk başlangıcına bakarsan nurculuğun arkasına gizlenip türediler ve kendilerine yer ettiler. O sebeple gerçek nurcular bu grubu sevmez. Zaten onlar nurcu lafını da kabul etmiyorlar, ama işte medyanın şunun bunun etkisiyle böyle isimler takılmıştır.
söylemek istediklerini ya da benim söylediklerimdeki "yanlışlığın" ne olduğunu anlayamadım için bir şey de diyemedim pek
haklısın. benimde birçok arkadaşım var hiç kötü değiller hatta bu çıkan meselelerden çok üzgünler.
ben hepsine atıp tutuyorsun gibi zannettiğimden öyle yazmıştım. ama dediklerine katılıyorum. sanıyorum üste çıktıkça işler karışık.
ben tayyibin herşeyi beraber yapıp bir nevi nurcuları kanka görüp sonrada 180 derece dönüp hain demesine anlam veremedim bir türlü. üstelik oy alacağı bir kitleydi.
aynı şekilde cemaat içinde geçerli şimdi atıp tutuyorlar akp ye,
dedim düne kadar içtiğin su ayrı gitmiyordu. onlarda döndü..
bu işten birşey anlayan söylesin.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
İkiside bi siktirsin gitsin, fox derim fatih portakal derim,
Haklısın o biraz daha lacivert gibi :)
Ulan şimdiye kadar Fatih portakal'ın akp dışında hiçbir partiye laf söylediğini görmedim mk..
O mu iyi ?
-
fatih portakal haber sunmadan önce dışarı muhabiriydi.
birgün kamera çekmiyor sandı yayındaydı ses gitmedi ona
yanındaki yaşlı amcaya çekim yapacağız diye küfredip tekmeledi, git diye
ne berbat adam dedim haftasına sunucu oldu ana habere..
ben böyle düzene.. üzülürüm
-
futurist bunu yazdıhaklısın. benimde birçok arkadaşım var hiç kötü değiller hatta bu çıkan meselelerden çok üzgünler.
ben hepsine atıp tutuyorsun gibi zannettiğimden öyle yazmıştım. ama dediklerine katılıyorum. sanıyorum üste çıktıkça işler karışık.
ben tayyibin herşeyi beraber yapıp bir nevi nurcuları kanka görüp sonrada 180 derece dönüp hain demesine anlam veremedim bir türlü. üstelik oy alacağı bir kitleydi.
aslında olay gayet basit :)
tayyip, o grubu kendinden zannetti o yüzden devlet içerisine girmesine göz yumdu ancak, gerçek niyetlerinin farklı olduğunu görünce daha doğrusu bunu ortaya çıkaran hakan fidan olduğu için bu haziran olaylarından önce onların diskalifiye işlerine başladılar.. cemaatin hakan fidan a tepki göstermesinin altında, onun istihbarat çalışmaları,o yüzden o adamı hain ilan edip savaş açtılar. işte tayyip de malum olarak dedi ya yedirmeyiz diye. işte o yedirmediği kişiler aslında cemaatti. bir çok kişi bunu gözardı ediyor ya da bilmiyor.. ama olayları çözen adam hakan fidan oldu, ki zaten bu adamın babası said nursi'nin en yakın olan adamlarından biriydi :)
kısaca, öküz öldü ortaklık bozuldu :) tayyip, cemaatin pisliklerine göz yumuyordu, ama şimdi onların niyeti tayyip i de devirmek olduğu için artık saldırıyorlar, diğerleri de kendilerini savunuyor ve iki tarafta birbirlerinin pisliklerini açmayla meşgul. Ama bu savaşı tayyip kazanacaktır hiç şüphesiz. Çünkü cemaat tahmin edildiği kadar güçlü değildir. Evet maddi gücü iyi ama bu iktidarı deviremez,o devirler eskide kaldı..
-
unbalanced bunu yazdıfuturist bunu yazdıhaklısın. benimde birçok arkadaşım var hiç kötü değiller hatta bu çıkan meselelerden çok üzgünler.
aslında olay gayet basit :)
tayyip, o grubu kendinden zannetti o yüzden devlet içerisine girmesine göz yumdu ancak, gerçek niyetlerinin farklı olduğunu görünce daha doğrusu bunu ortaya çıkaran hakan fidan olduğu için bu haziran olaylarından önce onların diskalifiye işlerine başladılar.. cemaatin hakan fidan a tepki göstermesinin altında, onun istihbarat çalışmaları,o yüzden o adamı hain ilan edip savaş açtılar. işte tayyip de malum olarak dedi ya yedirmeyiz diye. işte o yedirmediği kişiler aslında cemaatti. bir çok kişi bunu gözardı ediyor ya da bilmiyor.. ama olayları çözen adam hakan fidan oldu, ki zaten bu adamın babası said nursi'nin en yakın olan adamlarından biriydi :)
kısaca, öküz öldü ortaklık bozuldu :) tayyip, cemaatin pisliklerine göz yumuyordu, ama şimdi onların niyeti tayyip i de devirmek olduğu için artık saldırıyorlar, diğerleri de kendilerini savunuyor ve iki tarafta birbirlerinin pisliklerini açmayla meşgul. Ama bu savaşı tayyip kazanacaktır hiç şüphesiz. Çünkü cemaat tahmin edildiği kadar güçlü değildir. Evet maddi gücü iyi ama bu iktidarı deviremez,o devirler eskide kaldı..
şimdiye kadar okuduğum en mantıklı açıklamalardan biri.
Peki merak ediyorum cemaat bu kadar zamandır ne yapmaya çalışıyor.
çokdan parti kurmuş olması gerekirdi. ne bileyim okul falan açıyorlar. görünürde bir şey yapmıyorlar aslında. pislik derken ne kast ettin
-
futurist bunu yazdı
şimdiye kadar okuduğum en mantıklı açıklamalardan biri.
Peki merak ediyorum cemaat bu kadar zamandır ne yapmaya çalışıyor.
çokdan parti kurmuş olması gerekirdi. ne bileyim okul falan açıyorlar. görünürde bir şey yapmıyorlar aslında. pislik derken ne kast ettin
hakan fidan a bu kadar yüklenmelerinin aslında bir kaç sebebi var
Birincisi, cemaat parti kurma niyetindeydi, bildiğin gibi akp nin içinde de cemaatçi adamlardan var, işte tayyip ile anlaşıp bunları çoğaltarak (hakan şükür gibi adamları içeri sokarak) milletvekili yapıp sonra partiyi bölüp chp ile ortak iktidara gelme niyetindelerdi işte hakan fidan ın ilk yakaladığı olay bu.
ikinci olarak da iran'da israil'e casusluk yapanları tespit edip söylemesidir
ve son olarak türkiyede cemaatin polis kadrolarına soktuğu polislerin israil'e casusluk yaptıklarını tespit etmesidir.
bu 3 sebep yüzünden hakan fidan'a saldırmışlardır ama toplum önüne farklı şeyler sunmuşlardır.. ee tabii diyemez ki benim kalbim gavurdan yana..
cemaat biliyor parti kursa seçilemeyeceğini o yüzden akp yi bölerek kendine pay çıkaracaktı ama olmadı..
dünya çapında çok okulu var ama okuyan öğrencilere bakarsan hep zengin ya da parlementer çocuklarıdır. bu tayfaya neden bunlar diye sorduğumda, onlara islamın öğretildiği ve gelecekte yönetici olduklarında islamı daha kolay yayabileceklerini söylemişlerdi..
ben fetullah gülen'in söylediklerinden yola çıkarak islam ile mizan ettiğimde mutlak bir kafir görüyorum karşımda (bunu söylemek istemezdim ama söylediği sözler, tasvip ettiği şeyler dine aykırı şeyler). Ve tek amacı da ortalığı karıştırmak. israil güdümlü hareket ediyor.. çok söylenecek şey var ama konu gizli değil.. avukatlarından korkmuyorum gerçi de şimdi bu konulara girme vakti değil..
kısaca, her şey sizin tv de izlediğiniz ya da gazetelerde okuduğunuz gibi cereyan etmiyor. bu konularda fikir sahibi olmak istiyorsanız çok araştırmanız gerek ve mümkünse o güruhtan insanlarla da etkileşimde olmak gerekiyor.. yoksa yapılan yorumun kahvelerde yapılan yorumlardan bir farkı kalkmıyor, temel dayanakları zayıf..
-
Doğru söylemişler, seçim kazanmış olması hamas'ın terör örgütü olmadığı anlamına gelmez.