Sabaha Kdr İcenlerr
-
valla 5 duble + 2 biradan sonra tuvalete attım kendimi :D
-
3 duble rakı 1 bardak şarap ve 1 bira ama bişeyim yoktu:)
-
uyudum saat 10 da
-
3 duble absolut+redbull+schweppes bitter lemon...4 bira ..2 duble viski ve 2 duble portakal likör ü ...... gece 1.30 a kadar filan içtim 2 ye kadar sokakta dead bodies le hareket halinde işedik ve kustuk...ardından ewe geldim..ve haala elim ayağım boş.. :|
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------
uyudum saat 10 da
-----------------------------
hehe.ben de. -
oo dün gece çok güzeldi yaa.. arkadaşların evinde kutladık.. arkadaşın annesi sadece 2 efes e izin verdi ama biz gizliden 6 tane 10'luk İstanblue aldık küçük olsun diye.. onları meyve sularıyla karıştırıp kafa olduk..
-
arabanın lastiklerini kesmişler a.q sinirden içtiğimizide anlamadık gitti bizim maaş :(((( hüüüüüüüüüü
-
alkol felan kullanmam, kullanmadım, kullanmayacam. Ben tütün sarıp içtim ak :D bi sigara paketi dolusu tütünüm vardı. Ama tütün kalitesizdi ak şansına bak :S hafif kafa yapıyodu tütün. Neyse 3tane içtim bi sik olmadı. Boşuna duman altı oldu oda :F ot bulamayınca tütün felsefesini benimserimiş biri olarak öyle işte. dediğim gibi :F
-
valla hocam her yılbaşı bok varmış gibi içiyoduk toplanıp 15-20 kişi..
bu yılbaşında da iki kişi oturduk fifa neim oynadık,film izleme niyetiyle oturduk..ben filmin çeyreğinde uyudum hatta :)
en güzel yılbaşımdı be =)
-
Walla fıcı bira vardı onla başladık, içtik içtik ateş ettik, dışarı cıktık arabalarla burada güzel bi mekan var oraya gittik, kahve içtik ayıldık geri geldik, içtik içtik sonra nargileye başladık sonra dışarı cıktık tekrar malzeme almaya sonra geri geldik fln saat 7 de yattım sabah hala uyanamadım amk :|
Toplam Hit: 12687 Toplam Mesaj: 51