Sabaha Kdr İcenlerr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    valla 5 duble + 2 biradan sonra tuvalete attım kendimi :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    3 duble rakı 1 bardak şarap ve 1 bira ama bişeyim yoktu:)

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    uyudum saat 10 da

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    3 duble absolut+redbull+schweppes bitter lemon...4 bira ..2 duble viski ve 2 duble portakal likör ü ...... gece 1.30 a kadar filan içtim 2 ye kadar sokakta dead bodies le hareket halinde işedik ve kustuk...ardından ewe geldim..ve haala elim ayağım boş.. :|

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    gharghamel bunu yazdı:
    -----------------------------
    uyudum saat 10 da
    -----------------------------
    hehe.ben de.

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    oo dün gece çok güzeldi yaa.. arkadaşların evinde kutladık.. arkadaşın annesi sadece 2 efes e izin verdi ama biz gizliden 6 tane 10'luk İstanblue aldık küçük olsun diye.. onları meyve sularıyla karıştırıp kafa olduk..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    arabanın lastiklerini kesmişler a.q sinirden içtiğimizide anlamadık gitti bizim maaş :((((  hüüüüüüüüüü

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    alkol felan kullanmam, kullanmadım, kullanmayacam. Ben tütün sarıp içtim ak :D bi sigara paketi dolusu tütünüm vardı. Ama tütün kalitesizdi ak şansına bak :S hafif kafa yapıyodu tütün. Neyse 3tane içtim bi sik olmadı. Boşuna duman altı oldu oda :F ot bulamayınca tütün felsefesini benimserimiş biri olarak öyle işte. dediğim gibi :F

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

valla hocam her yılbaşı bok varmış gibi içiyoduk toplanıp 15-20 kişi..

bu yılbaşında da iki kişi oturduk fifa neim oynadık,film izleme niyetiyle oturduk..ben filmin çeyreğinde uyudum hatta :)

en güzel yılbaşımdı be =)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Walla fıcı bira vardı onla başladık, içtik içtik ateş ettik, dışarı cıktık arabalarla burada güzel bi mekan var oraya gittik, kahve içtik ayıldık geri geldik, içtik içtik sonra nargileye başladık sonra dışarı cıktık tekrar malzeme almaya sonra geri geldik fln saat 7 de yattım sabah hala uyanamadım amk :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 12687 Toplam Mesaj: 51