Sabaha Kdr İcenlerr
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
deneyin görün abi kafa filan yapmıyor ama dumansız kalınca mecbur içiyosun :D ama fazla abartmayın mideyi çok pis ağrıtır yoksa.
Wallaha bn pek fazla sigarasız kalmam en son sigarasız kaldıgımda sokakta az içilmis izmarit aramıstım ama bulamamıstım:D -
0m3r bunu yazdı:
hastalığım nedeniyle sabaha kadar nane-limon ve babaanemin kocakarı ilaçlarını içtim
mauhaha ayı motoruda bozmus olmus ak :| ömer geberirsen vasiyet et siteyi bana bırakcan:P
nese 1 bardak bira içtim fıcı olanlardan:) biraz şampanya biraz da beyaz sarap içtim 3 de yattım:P
-
biz 2 kişiydik.
2 büyük votka
5er bira
2 duble cin fix
sabah nasıl kalktığmı hatırlamıyorum halada kendime gelemedim aq.
-
her zmanki gibi tek başıma. elimde sigara önümde KOLA kulağımda kulaklık sadık dostum gitarım ve bilgisayarım ın başında Metallicayla girdim amk :S
-
en büyük salaklığı yapan ben redbullun uyarı talimatına bakmadan bir yandan votka bir yandan redbulu içince 1 saat sonra nerdeyse hastenelik oluyordum : )
-
2 şişe şampanya patlatdım ama bi biranın yapdıgı kafayı bulamadım:D
-
4 kadeh rakı,1 vodkabull,akvaryum içtim baya bi hala tık yok amk şimdi yine gidiom içmeye
edit : 2 tanede efes bira vardı onları unutmusum yazmayı :D:D
dipnot : sabah 4-5 gibi dışarda bok misali kaldım ortada tek basıma herkes eve geçti ben gidemiodum eve girmicektim :D gittim arka ordada bizim 2 eleman daha ordaymıs beraberdik gecede dedim şarap alalım sabah 5 olmus :D üstüme zıplayıp beni linc etmek istediler =) ben hala içmek istiom şimdi gider buzdolabından bi efes patlatır öle yatarım :D -
koydum votkalı birayı yanıma.çıktım çatıya.
saat 23 50 de elimde 22 clb HW 90:)
ışık yanan balkonlara çıkanlar aynen içeri haha:)
adam elinde pompalıya mermi koyuyor balkona çıkmış. bende balkon demirini nişan aldım .90 metre. sıkınca adam içeri kaçtı. bidaha çıktı bir daha salladım. bu sefer elektirklerini komple kapattı .:D . bir kişi daha böyle yaptım onlarda . yani silaha hayır kampanyasına destek verdim. silah atamadılar benim menzilime giren yerde.
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------koydum votkalı birayı yanıma.çıktım çatıya.
saat 23 50 de elimde 22 clb HW 90:)
ışık yanan balkonlara çıkanlar aynen içeri haha:)
adam elinde pompalıya mermi koyuyor balkona çıkmış. bende balkon demirini nişan aldım .90 metre. sıkınca adam içeri kaçtı. bidaha çıktı bir daha salladım. bu sefer elektirklerini komple kapattı .:D . bir kişi daha böyle yaptım onlarda . yani silaha hayır kampanyasına destek verdim. silah atamadılar benim menzilime giren yerde.
EhuEhu:D -
arkandayiz dayi silahlanmaya silahla karşiyiz