Sabaha Kdr İcenlerr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    7 bardak çay + 3.5 bardak kola

komşulardan arkadaşlardan zom olan çokta

ben eğlenceyi sınırda bıraktım :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    maydonoz07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    arabanın lastiklerini kesmişler a.q sinirden içtiğimizide anlamadık gitti bizim maaş :((((  hüüüüüüüüüü
    orospu çocukları ne istiyorlar anlamam arablardan götünü siktimin piçleri..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    3 paket winston içtim, bitince gazete kağıdı kullanmak suretiyle epey kalın bir çay sardım onu da içtim. sonra da baş dönmesi ve mide bulantısı hisleriyle birlikte kabuslar göre göre uyumaya çalıştım.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    3 paket winston içtim, bitince gazete kağıdı kullanmak suretiyle epey kalın bir çay sardım onu da içtim. sonra da baş dönmesi ve mide bulantısı hisleriyle birlikte kabuslar göre göre uyumaya çalıştım.

Caymı İçtin?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    sigara kalmayınca yurtta öğrendiğimiz bir dalgaydı hacı. nikotin filan yok tadı bi değişik ama maksat duman çekmek. sarıyosun çayı yakıyosun içiyosun :\

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    çay içince nası oluor yav kafamı yapıor :|?

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    tezek sarıp içeni görmüştüm fakat çay içeni ne gördüm ne duydum

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    deneyin görün abi kafa filan yapmıyor ama dumansız kalınca mecbur içiyosun :D ama fazla abartmayın mideyi çok pis ağrıtır yoksa.

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    bende yarak sardim onu içtim ak millet iyce şaşirmiş

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    deneyin görün abi kafa filan yapmıyor ama dumansız kalınca mecbur içiyosun :D ama fazla abartmayın mideyi çok pis ağrıtır yoksa.

bende çay sarıodum a4 kağıda :) gazeteyle yapamıodum a4 güzel oluodu ama çok koyduğunda çayı 
    mide bulantısı baş dönmesi kulakların aşırı şekilde ağrıması sonuçlarını doğuruo ..
    sigarasızlık kötü bişey :P

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 12685 Toplam Mesaj: 51