Sabaha Kdr İcenlerr
-
7 bardak çay + 3.5 bardak kola
komşulardan arkadaşlardan zom olan çokta
ben eğlenceyi sınırda bıraktım :) -
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------
arabanın lastiklerini kesmişler a.q sinirden içtiğimizide anlamadık gitti bizim maaş :(((( hüüüüüüüüüü
orospu çocukları ne istiyorlar anlamam arablardan götünü siktimin piçleri.. -
3 paket winston içtim, bitince gazete kağıdı kullanmak suretiyle epey kalın bir çay sardım onu da içtim. sonra da baş dönmesi ve mide bulantısı hisleriyle birlikte kabuslar göre göre uyumaya çalıştım.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
3 paket winston içtim, bitince gazete kağıdı kullanmak suretiyle epey kalın bir çay sardım onu da içtim. sonra da baş dönmesi ve mide bulantısı hisleriyle birlikte kabuslar göre göre uyumaya çalıştım.
-----------------------------Caymı İçtin?
-
sigara kalmayınca yurtta öğrendiğimiz bir dalgaydı hacı. nikotin filan yok tadı bi değişik ama maksat duman çekmek. sarıyosun çayı yakıyosun içiyosun :\
-
çay içince nası oluor yav kafamı yapıor :|?
-
tezek sarıp içeni görmüştüm fakat çay içeni ne gördüm ne duydum
-
deneyin görün abi kafa filan yapmıyor ama dumansız kalınca mecbur içiyosun :D ama fazla abartmayın mideyi çok pis ağrıtır yoksa.
-
bende yarak sardim onu içtim ak millet iyce şaşirmiş
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
deneyin görün abi kafa filan yapmıyor ama dumansız kalınca mecbur içiyosun :D ama fazla abartmayın mideyi çok pis ağrıtır yoksa.
-----------------------------bende çay sarıodum a4 kağıda :) gazeteyle yapamıodum a4 güzel oluodu ama çok koyduğunda çayı
mide bulantısı baş dönmesi kulakların aşırı şekilde ağrıması sonuçlarını doğuruo ..
sigarasızlık kötü bişey :P
Toplam Hit: 12685 Toplam Mesaj: 51