Saç Dökülmesi
-
MaxDreameR bunu yazdı:
-----------------------------
Benimde 1-2 senedir dökülüyordu çok fazla 4 ay önce çok aşırı dökülmeye başlayınca bioxn vs denedim hiç bi faydası olmadı bende şu formülü tavsiye üzerine
deenedim ve 1-2 ay sonra dökülme nerdeyse tamemen bitti. tabi bunları yaparken saç kestirirsende çok aşırı faydası oluyormuş ki ben kestirmedim gayette uzun saçlarım =)
Ama kesinlikle tavsiyemdir çok memnun kaldım...zordu birz ama işe yaradı..
• 5 Gram sarımsak yağı
• 5 Gram ısırgan yağı
• 5 Gram çam yağı
• 5 Gram biberiye yağı
• 5 Gram badem yağı
• 5 Gram zeytinyağı
(Aktarcılarda Bulabilirsin)
yağların hepsini bi kap gibi bir şeyin içnde karıştırıyosun.
1. hafta: her gece
2. hafta: 2 gecede 1
3. hafta: 3 gecede 1
saçlarının diplerine yedirerek sürüyosun...( Bunu başka birisi sana uygularsa daha etkili ve düzgün olucaktır ) 1 saat kafanda o duruyo.. sonra zeytinyağlı
sabunla yıkıyosun saçlarını diplerini iyice. bundan sonra normalde sirkeli suyla durulanması öneriliyor ben biraz denedim iğrenç koktuğu için bıraktım yarısında
=) (2-3 litre suyun içine 1 bardak üzüm sirkesi)
şampuanla yıkamamak gerekiyomuş bunlarla birlikte...
sonuç olarak çok etkili bir formül oldu benim için... kolay gelsin =)
Denemek lazım bunu. Notlarıma alıyım.Babam da kazıt diyor ama nasıl dolaşçam etrafta o var. Yoksa aklımda bu. Yaz günü bereyle dolaşmak zor olur. Her gün yıka dedi bi tanış.
Saç ektirmek de berbat bişe. Dayım ektirdi bi skim olmadı hala aynı. Doğal yollardan işi halletmek lazım.
-
essan bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
kullanmadıgım ılac kafama surmedım sey kalmadı ama nafile 17 yasındayım ama yasıma gore cok az sacım var :S ilerde ektrcz artık napalaım . ektirme hakkında bılgısı olan varmı baska bıyerden kılmı alıolar yoksa cıkarıolarmı yada baska bıyerden mı aktarıolar nasıl oluor bu ıs ?
-----------------------------ense tarafındaki saçları alıp ekiyorlar başının arkasında saç yoksa yanlardanda alabilirler fiyat olarak 1 saç teli 1 euro.. 2000 tel ektirirsen 2000 euro fiyatı.. ama saçına bakacaklar yada fotoğraf çek mail olarak bilgi alabilirsin adresleri istiyorsan göndereyim..
saol bılgı ıcın hocam ben lazım olursa pm atarım sana -
Baban kel mi?
Amcan kel mi?
Dayın kel mi?
Dedelerin kel miEğer bunlardan biri evetse saçlarını dök aslan gibi ektir.Geri kalan şampuan krem bulamaç maske takviyeleri hepsi vahşi kapitalizmin sahte çareleridir kardeşim.
-
ne kadar sacları kısaltırsan dökülme o kadar azalıyo bende olanı sölüyorum...
-
baban kelse sende kelsin,boşuna uğraşım kafanda ot çöp soğan sarmısak sürüp çoban salatası yapma
-
çok kısa kestir derim
-
fenerist07 bunu yazdı:
baban kelse sende kelsin,boşuna uğraşım kafanda ot çöp soğan sarmısak sürüp çoban salatası yapma
-----------------------------:)) süpersin hocam.. bu arada sarımsak dediği şeyi yapim deme sonra kokusunu gidermek için uğraşırsın..
-
boş sohbetler kurtuluşu yok
-
ısırgan otlu sabun
-
Razorback bunu yazdı:
Baban kel mi?
Amcan kel mi?
Dayın kel mi?
Dedelerin kel miEğer bunlardan biri evetse saçlarını dök aslan gibi ektir.Geri kalan şampuan krem bulamaç maske takviyeleri hepsi vahşi kapitalizmin sahte çareleridir kardeşim.
-----------------------------Aynen... hatta 7 göbek sülaleden bile gelebilir...