Saç Dökülmesi
-
gece gece yeni bi şampuan çıkmş esprisini yapmıycam:D
hocam bayan kuaförlerine danış derim. -
Saç kaybının ana nedni Erkek tipi saç dökülmesidir.Erkek tipi dökülen saçlar bir daha geri çıkmaz.Bunun sebebi testesteronun içinde ki dht kimyasalının saçları etkilemesidir.En kesin kellik çözümü dht kimyasalanın üretimini minimuma indiren ilaç tedavileridir.
Dip not : Aşırı mastürbasyon,vücutta daha fazla testestorun-dht üretimini arttırdığı için saç dökülmesi hızlanır.
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------
3 numara vurdur bi nasıl olacak ? bende de vardı garipdir azalttı /:
-----------------------------hoca vurdurmasin ben vurdurdum cok kötüydüyani cok acidi icim öle vurudurunca kel kel:D
hocam vurdurma benim saçlar bonus kivircikgibisiyle bi süre benimgibi dökülmeye basliyo sora kral kral cikiyo harbi bonusum
bende o pisikoljiye girdim saclari 2 ay büyüttüm baktim dökülüyo avuc avuc ki ben sacimi hic bi banyoda sampuanla yikamam normal yıkarim
sampuan hic bi halt kullanmam öle dene bak görücen farki
-
Stres varda ondan çok dökülebilir, ben işyerinde hergün eve giderken bakarım klavyenin üstü bir avuç saç =)
Eğer jöle sürüyorsan saçına, hergün mutlaka yıkamalısın saçını, normalde jöle dökmez saçı, siz yıkamadığınız, saçı havasız bıraktığınız için dökülür..
Stres varsa azaltmaya çalış derim, aileden gelen bir olaysa arkadaşlarında dediği gibi yapacak birşey yok.
-
dökülme yok bende otobüs bile çeker bu saçlar :) yanlız acayip beyazlıyo kokarca gibi oldu :)
-
Razorback bunu yazdı:
Baban kel mi?
Amcan kel mi?
Dayın kel mi?
Dedelerin kel miEğer bunlardan biri evetse saçlarını dök aslan gibi ektir.Geri kalan şampuan krem bulamaç maske takviyeleri hepsi vahşi kapitalizmin sahte çareleridir kardeşim.
doğru ama kompinin yaş daha 17 :)
benimde dökülüyordu bioxcin kullandım yanlız etkisini 2 ay sınra falan görmeye başlıyorsun.
-
Blackjack bunu yazdı:
Saç kaybının ana nedni Erkek tipi saç dökülmesidir.Erkek tipi dökülen saçlar bir daha geri çıkmaz.Bunun sebebi testesteronun içinde ki dht kimyasalının saçları etkilemesidir.En kesin kellik çözümü dht kimyasalanın üretimini minimuma indiren ilaç tedavileridir.
Dip not : Aşırı mastürbasyon,vücutta daha fazla testestorun-dht üretimini arttırdığı için saç dökülmesi hızlanır.
:) çavuşu tokatlamayı bırak durur dökülme:). en iyisi dermatolog a git ama açıklıyım sana gerçekte çoğu saç dökülmelerinde dht enzimi etkilidir testeron hormonuna bağlı olarak salınıyor ve bu enzim saçın yapısındaki keratini bozuyor buna bağlı olarak saç soluklaşıyor zayıflıyor ve sonra dökülmeye başlıyor.dht inhibitörü olarak tanmlanan iki şey var biri minoxidil diğeri finasterid. etkin madde olarak finasterid ilaçlarından birini kullan eczanelerde bulursun bunun yanında bitkisel bi şampuan ya da en iyisi koza sabunu kullan dökülme garanti durur ama dökülme mevsimsel olarak baz dönemlerde artabilir..bu arada genetik se saç ların kesin kaybedersin laflarına inanma kesinlikle artık genetik saç dökülmeleride önlenebiliyor... ya minoxidil etkin ilaç yada losyon ya da direk minoxidil adlı şampuanlar var kulan garantidir ama dikkat sahteleri piyasada çok var eczaneden al pahalı değil die düşünüyorum birde gerçekten çavuşu tokatlamayı en fazla haftada 1 e indir.bunların yanında pharmaton adlı günlük gerekli bütün vitamin ihtiyacını karşılayan bir ilaç al 4 ay sonra netice alırsın..bağkur ya da ssk varsa bir reçete yazdır doktordan ucuz ucuz kullan -
HuznunHikayesi bunu yazdı:
3 numara vurdur bi nasıl olacak ? bende de vardı garipdir azalttı /:
-----------------------------ben kazıdım gillette mach 3 turbo ıle sanki biraz sıklastı ama bu mevsımde salaklık edıp sakın kazımayın kafam donuyo hergun :|
-
jöle saçın dibine sürüldümü zararlı oluyormuş saçları döküyormuş.
-
Çinko eksikliği olabilir. Tırnaklarda beyaz lekeler var mı?