folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Dökülmesi

Saç Dökülmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:
    -----------------------------

Dip not : Aşırı mastürbasyon,vücutta daha fazla testestorun-dht üretimini arttırdığı için saç dökülmesi hızlanır.

Ne!       :O

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bende de aynen :|

Ama jöle sürmeye basladıgımdan beri daha da fazlalastı.Günde 8-9 tel dökülüyor :|

Arkadaslar doğru sölüyor stress yapmamak önemli onun dısında sacı kazıtmanın hiç bir faydasını görmedim.Saçımı kazıttım ama bir fark olmadı hatta saclarım daha da yumuşadı daha dayanıksız oldu.Beslenmeylede alakalı.Güzel dengeli beslencen.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Dökülsün önemli değil takma kafaya aynıo hızda çıkıyor yerine ama yinde rahatsızsan eczaneden çinko vitamini al git.Tablet olarak satılır,hemde zararı yoktur. 

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

sakın dht hormonunun üretimini baskılayan ilaçlar kullanma yan etki olarak kısırlığa neden olur. stresten uzak dur. minoxil forte %5 deri spreyi var banyodan sonra onu kullan bir de çinko eksikliği de saç dökülmesine neden oluyor; buna destek olarak revigen gıda takviyesi tabletler var onu kullan. Şampuan tercihi sana kalmış burada önerilenlerden birini alabilirsin. Bir de fazla mastürbasyon yapmamanı tavsiye ederim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:

Dökülsün önemli değil takma kafaya aynıo hızda çıkıyor yerine ama yinde rahatsızsan eczaneden çinko vitamini al git.Tablet olarak satılır,hemde zararı yoktur.

Dökülen sacın yerine mi cıkıyor alla alla :|

Toplam Hit: 6370 Toplam Mesaj: 46