Saç Dökülmesine Çözüm Arıyorum. Kimyasal Yada Bitkisel.
-
sarımsak suyu iyi geliyo diyolar
-
bişiyde karar kılın la :/
aynı sorun bende de var.
dertten döküldüğüne eminim..
cok pis bi illet la bu ön taraf iyice boşaldı, kurumuş arazi gibi ak :|
-
http://www.youtube.com/watch?v=hPyFL_zzTQs
aklıma bu kare geldi bir an hocam kulaktan dolma değil cildiye uzamanına görünmeni tavsiye ederim. -
Hocalar benim hatun iskenderunlu o önerdi bugün aldım. Migros'ta defne sabunu satılıyor kahverengi karton kutuda 6 il galiba %40 indirimli defne sabunu Ahmet bilmem ne yazıyor üstünde. 4 tl civarı. Onu deneyeceim. Amd x sende birlikte test edelim kanka :)
-
bioxin midiri nedir oyle bir sey var hocam ev ark.im kullaniyordu inge olanindan degil sampuanindan aliyordu duzenli olarak ve sac dokulmelerinde azalma yasandi.
-
uzun süreli dökülmeyle mücadele edip minoxidil, yağ karışımı veya saç dökülmesi engellediğini iddia eden şeyler kullananlara net bir cevabım var. boşuna uğraşmayın. bu saatten sonra saçınıza hiç bir kimyasal, bitkisel ürün fayda etmez. saçınız o tarz müdahalelere karşı bağışıklık kazandığı için bir boka yaramazlar. bırakın dökülsün. fazla kafaya takmayın. kemoterapiye, diyaliz'e giren veya gözü, bacağı, kolu olmayan binlerce insanı düşünün. onlar sizin yerinizde olmayı geçtim saç, kaş, kirpik hatta tüm kıllarım olmasaydı da gene sağlıklı biri olsaydım derlerdi. sen bugün gönlünce tatile, işe, gezmeye, halı saha maçlarına vs..gidiyorsun. adamlar haftada 3 gün makinaya bağlı yada fiziksel olarak onları yapamadıkları için bunlardan yoksunlar.
-
Triumph bunu yazdı
uzun süreli dökülmeyle mücadele edip minoxidil, yağ karışımı veya saç dökülmesi engellediğini iddia eden şeyler kullananlara net bir cevabım var. boşuna uğraşmayın. bu saatten sonra saçınıza hiç bir kimyasal, bitkisel ürün fayda etmez. saçınız o tarz müdahalelere karşı bağışıklık kazandığı için bir boka yaramazlar. bırakın dökülsün. fazla kafaya takmayın. kemoterapiye, diyaliz'e giren veya gözü, bacağı, kolu olmayan binlerce insanı düşünün. onlar sizin yerinizde olmayı geçtim saç, kaş, kirpik hatta tüm kıllarım olmasaydı da gene sağlıklı biri olsaydım derlerdi. sen bugün gönlünce tatile, işe, gezmeye, halı saha maçlarına vs..gidiyorsun. adamlar haftada 3 gün makinaya bağlı yada fiziksel olarak onları yapamadıkları için bunlardan yoksunlar.
Takdiri İlahi hocam, yapacak bişey yok. Benim amcam 20 yıl çekti diyalizi, sonunda da 1 ay önce vefat etti. Napalım insanlar o haldeler diye bizde evde mi oturalım. Dünyada milyonlarca aç insan var sende çok güzel yemekler yiyeceğine peynir ekmekle idare et hocam ?
Düz mantık kurmayın bence
-
o mesajdan bu çıkarımı yapman çok yanlış. ben, insanlar diyalize giriyor siz de girin demiyorum. sadece kafanızı takmayın diyorum.
-
Triumph bunu yazdı
o mesajdan bu çıkarımı yapman çok yanlış. ben, insanlar diyalize giriyor siz de girin demiyorum. sadece kafanızı takmayın diyorum.
Takılma değilde kurtarabilmenin yollarına bakıyoruz ne kurtarırsak kârdır
-
SeyhSamil bunu yazdı
sarımsak suyu iyi geliyo diyolar
annem bana yaptırdı hiç bi işe yaramıyor
hatta ısırgan otunu kaynatıp suyu kaba koyardı soğuduktan sonra gün içinde kafamı o suyla 2-3 kere yıkardım
oda yaramadı kelim mutluyum demekten başka çare yok :D