Saç Dökülmesine Çözüm Arıyorum. Kimyasal Yada Bitkisel.
-
Çok feci bir yöntem işittim, paraya dökmeyi bile düşünüyorum o derece :| PM atmayın ama nedir diye, şimdi söyleyemem.
Zamanı gelirse belki paraya dökmekten vaz geçersem, bir konu olarak açıklayabilirim. -
psikolojik düzgün yemekler ye ve stres altında kalma geçer
-
bende çözüm aramaktayım kafama surmedıgım kalmadı yaşım 19 seyreklıkden beyazlıklar hep gozukuyo 25 ını hayatta göremem yanlar arkaya kadar açıldı nerdeyse.
-
taekwondo bunu yazdı
1- arı sütü+polen+bal karışımı besin takviyesi tahta kasık dısında hiç bi meteryal ile yenmeyecek (hücreleri yenileme özelliği var)
2- saçları yıkamada zeytin yağlı sabun kaliteli olandan temin et
3- saç derine karanfil suyu uygula
Malzemeler;
1 avuç dolusu karanfil
500ml lik bir pet sişe
ve 400-500 ml içme suyu
Uygulama;
Su dolu pet şişeye bir avuç karanfili atın ve 1 gün boyunca ağzı kapalı serin bir yerde bekletin.Ertesi gün suyun siyah bir renk ladığını göreceksiniz bu siyah su ile haftada 3-4 kez saçlarını tarayın (saç diplerinize değmesine dikkat edin.Saç dipleriniz ıslanmalı)
2 hafta sonra saçlarınızın dökülmesinin azaldığını 1 aydan itibaren ise dipten kısa saçların geldiğini göreceksinbu ari sutu polen bal karisimindan bir kasik agzima attim(ki tadini cok sevdim) 2 dk gecti gecmedi midemin kasilmalarini hissettim. noluyo lan demeye kalmadi, tuvalete zor yetistim mideyi bosalttim. allerjim var heralde, dikkatli tuketin.
ayni sorundan ben de muzdaripim, yas 21 ama bi parmak aciklik var koselerde. eskiden geriye tarardim, simdi isyanlardayim, ne tariyorum ne bakiyorum, yataktan kalktigim gibi duruyo pezolar :D konu takip...
-
kardeş her gün saçın beyaz sabunla üşenmeden yıka öyle 2 günde 1 falan değil hergün yıka en azından dökülmeyi geciktirirsin ama öyle dşardan saç çıkartacak bişey yok maalesef ancak kan yoluyla yapılacak şeyler var onlarda riskli östrojen hormonu falan enjekte ediyorlar ters durumlar bunlar hiç gereği yok en güzeli dökülmesini bekle sonra ektir kız istemeye gittiğindede bnde testesteron fazlalığı var acayip sağlam erkeğim ondan döküldü dersin :D
not: yaşm 25 denemediğim yol kalmadı nafile canını sıkma yani.