folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Dökülmesine Çözüm Arıyorum. Kimyasal Yada Bitkisel.

Saç Dökülmesine Çözüm Arıyorum. Kimyasal Yada Bitkisel.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

uzun süreli dökülmeyle mücadele edip minoxidil, yağ karışımı veya saç dökülmesi engellediğini iddia eden şeyler kullananlara net bir cevabım var. boşuna uğraşmayın. bu saatten sonra saçınıza hiç bir kimyasal, bitkisel ürün fayda etmez. saçınız o tarz müdahalelere karşı bağışıklık kazandığı için bir boka yaramazlar. bırakın dökülsün. fazla kafaya takmayın. kemoterapiye, diyaliz'e giren veya gözü, bacağı, kolu olmayan binlerce insanı düşünün. onlar sizin yerinizde olmayı geçtim saç, kaş, kirpik hatta tüm kıllarım olmasaydı da gene sağlıklı biri olsaydım derlerdi. sen bugün gönlünce tatile, işe, gezmeye, halı saha maçlarına vs..gidiyorsun. adamlar haftada 3 gün makinaya bağlı yada fiziksel olarak onları yapamadıkları için bunlardan yoksunlar. 

hoca yanlış düşünüyosun. O durumda olsaydik dediğin gibi düşünebilirdik. Fakat kurtarma şansımız varsa neden bırakıp kel kalalımki psikolojik kötü etklilio olarak önemsenmiyecek bişi değil anlamıyosun 

balbazar tarafından 24/Mar/13 20:34 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

İstemiyorum kel kalmak arkadaş parasıyla değil mi :) sigaraya vercegim parayı saça verrim gerekirse

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

1- arı sütü+polen+bal karışımı besin takviyesi tahta kasık dısında hiç bi meteryal ile yenmeyecek (hücreleri yenileme özelliği var) 

2- saçları yıkamada zeytin yağlı sabun kaliteli olandan temin et 

3- saç derine karanfil suyu uygula

Malzemeler;

1 avuç dolusu karanfil

500ml lik bir pet sişe

ve 400-500 ml içme suyu

Uygulama;

Su dolu pet şişeye bir avuç karanfili atın ve 1 gün boyunca ağzı kapalı serin bir yerde bekletin.Ertesi gün suyun siyah bir renk ladığını göreceksiniz bu siyah su ile haftada 3-4 kez saçlarını tarayın (saç diplerinize değmesine dikkat edin.Saç dipleriniz ıslanmalı)

2 hafta sonra saçlarınızın dökülmesinin azaldığını 1 aydan itibaren ise dipten kısa saçların geldiğini göreceksin

taekwondo tarafından 24/Mar/13 23:40 tarihinde düzenlenmiştir

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

malzemeler 2 kaşık zeytin yağı en az 5 diş sarımsak. sarımsakları suyu çıkana kadar ez iyice ezildikten sonra seytin yağını üstüne dök sonra kafana saç diplerine sür iyice yedir 15 dk bekle sonra yıka saçları çok sıcak olmasın su olay budur saçlar gürleşiyo en erken 15 günde bir yap.

+ olarak hergün bi adet havuç tüket.

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

madenler kel dağların altından çıkarmış :)

saçın dökülmesi ,ani sıcak ve ani soğuk havaya maruz kalması . çok sıcak yada soğuk suyla yıkanması. saçları döker. e vitamini ve keratin içeren ampulleri kırıp bunu sulandırıp kullanmak faydalı olabilir . bioxin ve minodil deneni uzun süre kullandım. hemde oldukça titiz kullanmama rağmen. karanfil olayınıda deneyelim olmadı kelliğe razı olup birde top sakal bıraktıkmı entel olurz :)

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Top sakal bırakınca arkeolog olunmuyomuydu ? Entel de olunuyorsa birbirinden nasıl ayırt edicez

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

finasterid + minoxidil 6 ay sonra götünde gezer tüm keller abi nasıl böyle yaptın diye, ama prostatla ilgili bi ilaçtır finasterid tehlikeli sular yani sertleşme problemi olabiliyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

İstemiyorum kel kalmak arkadaş parasıyla değil mi :) sigaraya vercegim parayı saça verrim gerekirse

Ulan ne egoist adam çıktın ya :D Güldürdün beni

Hoca madem parayla hadi ver kurtar saçlarını orjinalini yada ektirmeye mahkum kal, ben sana taktiği verirdim ama bu paraylamı mevzusu yüzünden içimden gelmiyor :D

Her şey parayla olsa trilyonluk adamlar hastanede yatmazdı.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

yukarı çekelim konuyu, cansız hafif hafif dökülen saça, uzun veya kısa çözümleri merak ediyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

aynısı. hatta okadar aynı ki doktorun dediğine kadar aynı :D

sülalede tek benim saçım dökülüyo amk ama genetik diyor :D

amk dna sı gelmiş beni mi bulmuş

senn seçilmiş kişisin dostum

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 4612 Toplam Mesaj: 46