Saç Dökülmesine Çözüm Arıyorum. Kimyasal Yada Bitkisel.
-
Triumph bunu yazdı
uzun süreli dökülmeyle mücadele edip minoxidil, yağ karışımı veya saç dökülmesi engellediğini iddia eden şeyler kullananlara net bir cevabım var. boşuna uğraşmayın. bu saatten sonra saçınıza hiç bir kimyasal, bitkisel ürün fayda etmez. saçınız o tarz müdahalelere karşı bağışıklık kazandığı için bir boka yaramazlar. bırakın dökülsün. fazla kafaya takmayın. kemoterapiye, diyaliz'e giren veya gözü, bacağı, kolu olmayan binlerce insanı düşünün. onlar sizin yerinizde olmayı geçtim saç, kaş, kirpik hatta tüm kıllarım olmasaydı da gene sağlıklı biri olsaydım derlerdi. sen bugün gönlünce tatile, işe, gezmeye, halı saha maçlarına vs..gidiyorsun. adamlar haftada 3 gün makinaya bağlı yada fiziksel olarak onları yapamadıkları için bunlardan yoksunlar.
hoca yanlış düşünüyosun. O durumda olsaydik dediğin gibi düşünebilirdik. Fakat kurtarma şansımız varsa neden bırakıp kel kalalımki psikolojik kötü etklilio olarak önemsenmiyecek bişi değil anlamıyosun
balbazar tarafından 24/Mar/13 20:34 tarihinde düzenlenmiştir -
İstemiyorum kel kalmak arkadaş parasıyla değil mi :) sigaraya vercegim parayı saça verrim gerekirse
-
1- arı sütü+polen+bal karışımı besin takviyesi tahta kasık dısında hiç bi meteryal ile yenmeyecek (hücreleri yenileme özelliği var)
2- saçları yıkamada zeytin yağlı sabun kaliteli olandan temin et
3- saç derine karanfil suyu uygula
taekwondo tarafından 24/Mar/13 23:40 tarihinde düzenlenmiştir
Malzemeler;
1 avuç dolusu karanfil
500ml lik bir pet sişe
ve 400-500 ml içme suyu
Uygulama;
Su dolu pet şişeye bir avuç karanfili atın ve 1 gün boyunca ağzı kapalı serin bir yerde bekletin.Ertesi gün suyun siyah bir renk ladığını göreceksiniz bu siyah su ile haftada 3-4 kez saçlarını tarayın (saç diplerinize değmesine dikkat edin.Saç dipleriniz ıslanmalı)
2 hafta sonra saçlarınızın dökülmesinin azaldığını 1 aydan itibaren ise dipten kısa saçların geldiğini göreceksin -
malzemeler 2 kaşık zeytin yağı en az 5 diş sarımsak. sarımsakları suyu çıkana kadar ez iyice ezildikten sonra seytin yağını üstüne dök sonra kafana saç diplerine sür iyice yedir 15 dk bekle sonra yıka saçları çok sıcak olmasın su olay budur saçlar gürleşiyo en erken 15 günde bir yap.
+ olarak hergün bi adet havuç tüket.
-
madenler kel dağların altından çıkarmış :)
saçın dökülmesi ,ani sıcak ve ani soğuk havaya maruz kalması . çok sıcak yada soğuk suyla yıkanması. saçları döker. e vitamini ve keratin içeren ampulleri kırıp bunu sulandırıp kullanmak faydalı olabilir . bioxin ve minodil deneni uzun süre kullandım. hemde oldukça titiz kullanmama rağmen. karanfil olayınıda deneyelim olmadı kelliğe razı olup birde top sakal bıraktıkmı entel olurz :)
-
Top sakal bırakınca arkeolog olunmuyomuydu ? Entel de olunuyorsa birbirinden nasıl ayırt edicez
-
finasterid + minoxidil 6 ay sonra götünde gezer tüm keller abi nasıl böyle yaptın diye, ama prostatla ilgili bi ilaçtır finasterid tehlikeli sular yani sertleşme problemi olabiliyor.
-
mfatihbodur bunu yazdı
İstemiyorum kel kalmak arkadaş parasıyla değil mi :) sigaraya vercegim parayı saça verrim gerekirse
Ulan ne egoist adam çıktın ya :D Güldürdün beni
Hoca madem parayla hadi ver kurtar saçlarını orjinalini yada ektirmeye mahkum kal, ben sana taktiği verirdim ama bu paraylamı mevzusu yüzünden içimden gelmiyor :D
Her şey parayla olsa trilyonluk adamlar hastanede yatmazdı. -
yukarı çekelim konuyu, cansız hafif hafif dökülen saça, uzun veya kısa çözümleri merak ediyorum.
-
FOXXLY bunu yazdı
aynısı. hatta okadar aynı ki doktorun dediğine kadar aynı :D
sülalede tek benim saçım dökülüyo amk ama genetik diyor :D
amk dna sı gelmiş beni mi bulmuş
senn seçilmiş kişisin dostum