Saç Dökülmesine Ne İyi Gelir Arkadaşlar
-
Bir de su siteye bak...
-
End_User bunu yazdı:
-----------------------------
genetik dökülme problemi varsa minoxil forte %5 deri spreyi kullanman gerekiyor.
Ne gibi yan etkileri var bu spreyin? -
FDA onaylı tek saç çıkartan ve dökülmeyi durduran minoxidil ve finasterid
sen minoxidil kullan, minoxil forte yani, ya da orjinal içeriğinde minoxidil olan ürünler
finasterid yan etkileri fazla kullanma
-
Ephesus bunu yazdı:
Bir şey duymuştum. ne kadar doğrudur bilmiyorum. Saçlarımız güçsüzse, rahat dökülüyorsa vb. 10-15 gün kadar saçlarımızı yıkamamazı söylüyordu. Saçlar yağlanıyor malum iğrenç bi durum ama 10-15 gün yağlanmış saçı yıkamadığımızda saçlar daha güçlü olarak yeniliyormuş kendini.
Bi araştır hacı deneyecem derken bitlenme bana güvenip aman :D
-----------------------------Yok artık ebesinin nikaa. Benim bildiğim böyle bir durumda her gün saçları yıkamak gerek. Güçlendiriyormuş
-
Bu sorun benimde canımı sıkmaya başladı cidden insanın moralini bozuyor son 1-2 aydır döküldükçe dökülüyor yalnız genetik bişey olduğunu sanmıyorum yeni yeni olmaya başladı saçlarımı yıkadığım zaman dökülme olmuyor. Her gün başımımı yıkayacam ben?
-
nolanded bunu yazdı:
sen minoxidil kullan, minoxil forte yani, ya da orjinal içeriğinde minoxidil olan ürünler
-----------------------------minoxidil kaçaktır normal yasal olarak tr'de satışı yoktur eczanede filan bulunmaz
-
Kreyzi bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------minoxidil kaçaktır normal yasal olarak tr'de satışı yoktur eczanede filan bulunmaz
-----------------------------hoca şaka mı yapıyorsun, eczanelerde minoxil forte adıyla satılıyor.
Minoxil, Minoksil, Minoxil Forte
-
hergün düzenli yıkamaya çalış jöle felan kullanma. bi öncelikle dermatolog a git. kan değerlerine felan baktır dökülmenin asıl sebebini araştır.
-
"burası sağlık forumu değil hoca" bu cümleciği silinen konu loglarında henüz göremedik:|
-
nolanded bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------hoca şaka mı yapıyorsun, eczanelerde minoxil forte adıyla satılıyor.
Minoxil, Minoksil, Minoxil Forte
-----------------------------hocam yıllardır eczane işindeyim eczanede minoxil satılıyor minoxil sadesi bayan için fort erkek içindir
minoxidil farklıdır ırak ve suriyeden kaçak gelir satışı öyle yapılır