Saç Dökülmesine Ne İyi Gelir Arkadaşlar
-
bro ya bunların farklı yada elemanlar farklı birşey satıyor
minoxidil olarak bizzat kendi öz dayım aldı eczacımızdır zaten o kullandı hatta kaç defa ben döktüm kafasına toz şeklinde
çok iyi biliyorum ama yine de sonuç olarak
minoxidil veya arak veya hede hödü şuan en iyisi minoxil fort sprey ve başarı oranı fazla
ayrıca bioxin sağlamdır ama son zamanlarda herkes şikayetci bioxinden
-
bi çözümü yok hocam anca gecikiyo ektiricek kurtulucan.
+
yorumlarda hergün yıka yazmışlar.Hergün yıkamak çok sağlıksızdır saçın yağlanmayada ihtiyacı var 2-3günde bir yıkamak daha sağlıklıdır.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
minoxil alırsn ulaş bana fiyata bi ayar çekeriz
-----------------------------kaça veriyon :)
-
BEn bioxin kullandım o cam kapsüllerden bundan 2 sene önce bayağı işime yaradı dökülmeyi durdurdu
-
sebamed şampuan kullanın hocam ben faydasını gördüm :D
-
Dökülme durduktan sonra saç kökleri yenilenebiliyormu?
-
Uzun zaman önce bende aynısını yaşadım nerdeyse ön taraflardan aldırıp arkaları bırakmışım gibi duruyodu.Gittiğim berber sarımsak sür dedi hakkaten bir süre aksatmadan dökülen yerlere sürdüm işe yaradı şu an öyle bir problemim yok.Kokusuna katlanacaksın eğer çıkmasını istiyosan, kesin çözümdür.Ama aksatmamak önemli.. fakat kellik derecesine geldiyse yinede bir doktora danış derim.
-
dünya yansa s.kimde değil diyebildiğin an. sırma sırma saçların olur:D
-
Hocam kendimden ör vericem
2 haftalıgına izmire bi arkadasıma gitmiştim bana izmirin suyu saçı döküyo dedi ve onun sampuanından kullandım 2 hafta bendede hafif önler açılmıştı lisede malum çok jöle sürüyodum ve 2 haftada o saçların önündeki açıklık gözle farkedilir derecede kapandı hemde izmirin suyuna ragmen.
bioxin şampuanı dene ben 2 haftada faydasını gördüm,arkadasım 3 lü kutu almıştı eczaneden öyle kalmış aklımda..
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
@nolanded
bro etken madde olayından bahsetmiyorum piyasada satış isminden bahsediyorum

bak 2 şekilde bu minoxidil direk saç çıkarmaz toz şeklindedir dökersin hafif tararsın saç varmış gibi gösterir gür gösterir
minoxil direk kökten çıkarır bro
-----------------------------hocam bu bahsettiğin olay toppik için geçerli.