Saç Dökülmesine Ne İyi Gelir Arkadaşlar
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
nolanded bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
FDA onaylı tek saç çıkartan ve dökülmeyi durduran minoxidil ve finasterid
sen minoxidil kullan, minoxil forte yani, ya da orjinal içeriğinde minoxidil olan ürünler
finasterid yan etkileri fazla kullanma
-----------------------------minoxidil kaçaktır normal yasal olarak tr'de satışı yoktur eczanede filan bulunmaz
-----------------------------hoca şaka mı yapıyorsun, eczanelerde minoxil forte adıyla satılıyor.
Minoxil, Minoksil, Minoxil Forte
-----------------------------hocam yıllardır eczane işindeyim eczanede minoxil satılıyor minoxil sadesi bayan için fort erkek içindir
minoxidil farklıdır ırak ve suriyeden kaçak gelir satışı öyle yapılır
-----------------------------hocam tamam da burada anlaşamadığımız bir nokta var,
minoxidil etken maddedir yani hem minoxil forte'nin içinde %5 hem de bahsettiğin ırak, iran ve suriyeden gelenlerin içinde %5 minoxidil etken madde vardır.
yeni hepsinin etken maddesi minoxidil'dir
-
ek olarak:
İLACIN İÇERİĞİ
MİNOXİL NEDİR? MİNOXİDİL NEDİR?
Minoksidil, MİNOXİL’in içerisinde bulunan etken maddenin adı, MİNOXİL ise ilacın ticari adıdır. Piyasada benzer isimlerle birçok başka ticari ürün bulunmakla birlikte bunlar arasında Sağlık Bakanlığı tarafından ilaç olarak ruhsatlandırılmış tek ürün MİNOXİL’dir.http://www.minoxil.org/kullanim.html
-
@nolanded
bro etken madde olayından bahsetmiyorum piyasada satış isminden bahsediyorum

bak 2 şekilde bu minoxidil direk saç çıkarmaz toz şeklindedir dökersin hafif tararsın saç varmış gibi gösterir gür gösterir
minoxil direk kökten çıkarır bro
-
Ekonomik durumun iyi değilse proscar + sarmısak iyiyse araya minoxidil'i ekle derim, bu konu hakkında accaip geniş bilgiye sahibim amcalarımın hepsi kel, proscar kullandıgmdan beri cikarttım saclarımı hep, ancak peniste sertleşme problemi yapabilyormuş %1 mi ne, risk tabi bende yapmadı =D
-
Saç için satılan bir takım bitkisel gıda takviye tabletleri ve minoxil dışında ilaç kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Özellikle propecia iktidarsızlığa sebep olabilir. Forumlarda araştırırsanız bazı kişilerde ilaç bırakılsa bile problem devam etmektedir. http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2010/12/101221_baldness_propecia.shtml
Bunun dışında minoxil in tek yan etkisi yüzünüze, ensenize bulaştırmayın; extra kıllanabilirsiniz. -
Kreyzi bunu yazdı:
@nolanded
bro etken madde olayından bahsetmiyorum piyasada satış isminden bahsediyorum

bak 2 şekilde bu minoxidil direk saç çıkarmaz toz şeklindedir dökersin hafif tararsın saç varmış gibi gösterir gür gösterir
minoxil direk kökten çıkarır bro
-----------------------------hocam, hepsinin mutlaka bir satış ismi olacak tabi mesela yuda'nın içinde de minoxidil var ama ismi yuda, rogaine içinde de minoxidil var ama adı rogaine bu seninkinin adı da ARAK ama içinde %5 minoxidil var, kutudaki büyük 5'Den kasıt da içinde %5 minoksidil olduğudur, onun bi de kutuda 2 yazan olanı var o da %2 minoksidil olduğudur.
yani MINOXIDIL hiçbirinin markası değil etken maddesi :D
-
@nolan
bro sabaha kadar konuşsak anlaşamayacağız neyse
kaldığın yerde kaçak ürün getiren yer varsa minoxidil lazım anlatır sana meseleyi
ve minoxidil çok farklı bi ilaç daha doğrusu ilaç bile değil
hammadde işini anlamadığımı sanıyorsun sanırım ama 9 yılımı verdim bu işe :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
@nolan
kaldığın yerde kaçak ürün getiren yer varsa minoxidil lazım anlatır sana meseleyi
-----------------------------o zaman sen hangisine daha etkili diyorsun?
arak minoxidil mi?
minoxil forte mi?
minoxil forte'nin bir kutusu 50 tl falan
ama orjinal arak minoxidilin 4 kutusu 60 tl.
hangisini almalıyım sence?
-
nolanded bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
@nolan
arak minoxidil mi?
minoxil forte mi?
-----------------------------bro arak saç çıkarmaz şöyle düşün toz döküyorsun kafaya saçmış gibi gösteriyor 3-4 gün içinde sanırım süresi böyle idi geçiyor etkisi
suya karşı dayanıklı ama kullanmadığın zaman direk kelsin işte aynısı gibi
minoxil daha mantıklı çünkü tedavi edici o kökleri canlandırıyor bizzat senin saçın çıkıyor dibten
almak istersen pm gel sayarım bişilere :F
-
Kreyzi bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
@nolan
arak minoxidil mi?
minoxil forte mi?
-----------------------------bro arak saç çıkarmaz şöyle düşün toz döküyorsun kafaya saçmış gibi gösteriyor 3-4 gün içinde sanırım süresi böyle idi geçiyor etkisi
suya karşı dayanıklı ama kullanmadığın zaman direk kelsin işte aynısı gibi
minoxil daha mantıklı çünkü tedavi edici o kökleri canlandırıyor bizzat senin saçın çıkıyor dibten
almak istersen pm gel sayarım bişilere :F
-----------------------------hocam inan yanlış anlama ama ben mi yanlış biliyorum yoksa sen mi anlamadım
arak minoksidil de bildiğin minoksil gibi losyon tarzıdır bak burada resimlerle var
http://www.bizde.com/4-kutu-arak-sac-losyonu-widq1389616