Saç Ekimi - PRP - Kök Hücre Hakkında Bilgi Sahibi Olan
-
tosun bunu yazdı
Cevap olarak yazdığım sitede tüm cevapları bulabilirsiniz beyler. Başka herhangi bir kanal aramayın.
firmalar, ücretleri , operasyonlarla ilgili bilgiler herşey var. Zaman ayırıp inceleyin
Hintell'e selam yola devam :)
bir tikladim 1 saatten fazla zaman gecirdim. internette bu konuyla ilgili dolasan bunca bilgi kirliliginin arasinda cok iyi bir forum. Yöneticisi de baya efendi, kibar bir adammis. herkese sabirla cevap veriyor. bence de aranan site buymus. ben de belki seneye yaparim, o zamana kadar biraz daha fazla arastirma sansim olur.
-
KemikadaM bunu yazdı
8 ay önce ektiren birisi olarak söylüyorum kesinlikle işi bilen birisiyle ekim yaptırın. bu arada ekim yapan kişilerin yüzde doksanı doktor değil teknikter hemşire vs.
hala eski tip saç ektirenlerde kafada iğne izleri acı falan çekiyorlar.
ben saç ektirdiğimde serum taktılar semantasyon yöntemi ile yarı baygındım 2 saat sonra uyandığımda acı namına birşey yoktu. adam kafamda kanalları açmıştı 5 bin kök ektirdim ortalama 6-7 saat sürüyor hepsi saçın yönü ekimi gerçekten önemli. bir de benden tavsiye benim ektirdiğim yerde her ay ücretsiz prp yapıyordu ve 7. ayımda bambaşka birisi oldum ben ektirdiğim yerden memmunum ankarada ektirdim bu arada. fiyat konusunda gerçekten çok farklılıklar var o kısmına bende anlam veremiyorum. birçoğu klinik kiralıyor ora üzerinden yapıyor.
ankarada olanlar için önereceğim saç ekimci egemen güdül. https://www.instagram.com/hairclinic_ankara/ ben burda ektirdim birkaç arkadaşım da burda ektirdi sonuçları gerçekten iyi.
saçekimsonuçları forumunda ise belli başlı insanlar üzerinden dönüyor hep forum yaşınız saç durumunuz herşey etkiliyor ekimden sonraki süreci aklında soru olan varsa her zaman cevaplayabilirim :)
kaça patladı hocam size maliyeti
-
essan bunu yazdıKemikadaM bunu yazdı
8 ay önce ektiren birisi olarak söylüyorum kesinlikle işi bilen birisiyle ekim yaptırın. bu arada ekim yapan kişilerin yüzde doksanı doktor değil teknikter hemşire vs.
hala eski tip saç ektirenlerde kafada iğne izleri acı falan çekiyorlar.
ben saç ektirdiğimde serum taktılar semantasyon yöntemi ile yarı baygındım 2 saat sonra uyandığımda acı namına birşey yoktu. adam kafamda kanalları açmıştı 5 bin kök ektirdim ortalama 6-7 saat sürüyor hepsi saçın yönü ekimi gerçekten önemli. bir de benden tavsiye benim ektirdiğim yerde her ay ücretsiz prp yapıyordu ve 7. ayımda bambaşka birisi oldum ben ektirdiğim yerden memmunum ankarada ektirdim bu arada. fiyat konusunda gerçekten çok farklılıklar var o kısmına bende anlam veremiyorum. birçoğu klinik kiralıyor ora üzerinden yapıyor.
ankarada olanlar için önereceğim saç ekimci egemen güdül. https://www.instagram.com/hairclinic_ankara/ ben burda ektirdim birkaç arkadaşım da burda ektirdi sonuçları gerçekten iyi.
saçekimsonuçları forumunda ise belli başlı insanlar üzerinden dönüyor hep forum yaşınız saç durumunuz herşey etkiliyor ekimden sonraki süreci aklında soru olan varsa her zaman cevaplayabilirim :)
kaça patladı hocam size maliyeti
ben 5 bin greft ektirdim 8 bine (prpler ücretsizdi) ama şuan baya yüksek istiyorlar duyduğum kadarıyla. ilaç konusunda da sabahları xpecia akşamları aga-e içtim başka birşey kullanmadım 5 ay boyunca ekstra şampuanmış vs birşey de kullanmadım sadece bu ilaçlarım vardı.
KemikadaM tarafından 04/Haz/22 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
ben de ektirdim. çok rahat bir operasyon uğraşma ektir gitsin. esteworld'de ektirmistim, işin uzmanı olmuşlar. 2020 Ekim ayında 6 bin TL'ye
-
yaptıranlar öncesi-sonrası resim atsa keşke.
-
Kutengri bunu yazdı
ben de ektirdim. çok rahat bir operasyon uğraşma ektir gitsin. esteworld'de ektirmistim, işin uzmanı olmuşlar. 2020 Ekim ayında 6 bin TL'ye
şimdi 20k anasını satayım
-
Ekim neden en son düşündüğün şey ki ? Eğer işini güzel yapan bir yerde ektirirsen güzel sonuçlar alırsın özellikle ense kısmın ve kafanın arka yan kısmındaki saçlar gürse çok daha güzel verim alırsın.
Ben kasım 15 de ektirdim 6.5 ay oldu ektireli çok memnunum ve mutluyum yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi.Prp konusunda ben saç ektirdikten sonra prp falan yaptırmadım. Yaptırmadığım halde çok güzel çıktı saçlar prpnin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.
salihgs tarafından 04/Haz/22 10:12 tarihinde düzenlenmiştir
Ama solgarın vitaminlerinden 4 ay falan kullandım onların çok faydasını gördüm. -
Jinpachi bunu yazdı
yaptıranlar öncesi-sonrası resim atsa keşke.
+1
böyle 3-5 ay sonrası değil de en az 1 sene sonrası varsa daha iyi anlaşılır.
-
Otolog micro greft var ona bakın bir
-
rez en iyi yer neresi ya belli degil mi hala tartismasiz surasi en iyisi diye
bi de bu ektrienler saciniz hangi seviyedeyken ektirdiniz, benimki dokuldu ama yine var baya sacim, az dokulmus haline ekiyorlar mi yoksa iyice dokulmesini mi beklemek gerekiyor?
nurulmac11 tarafından 04/Haz/22 22:19 tarihinde düzenlenmiştir