folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Saç Ekimi - PRP - Kök Hücre Hakkında Bilgi Sahibi Olan

Saç Ekimi - PRP - Kök Hücre Hakkında Bilgi Sahibi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

rez en iyi yer neresi ya belli degil mi hala tartismasiz surasi en iyisi diye

bi de bu ektrienler saciniz hangi seviyedeyken ektirdiniz, benimki dokuldu ama yine var baya sacim, az dokulmus haline ekiyorlar mi yoksa iyice dokulmesini mi beklemek gerekiyor?

Dökülmenin tamamlanmasını bekle, daha sonra ekim yaptır %100 verim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

bi de bu ektrienler saciniz hangi seviyedeyken ektirdiniz, benimki dokuldu ama yine var baya sacim, az dokulmus haline ekiyorlar mi yoksa iyice dokulmesini mi beklemek gerekiyor?

Bunu yapmayın bence hocalar :) 
    Benim tepe zaten uzun zamandır seyrekti ama hala dökülüyordu, tam ekim düşünmeye başlamıştım bu aralar ektireyim vs diye üstüne pandemi geldi. Pandemi öncesi ve pandemi sırasındaki fotoğraflara bakıyorum üstler baya gidik ama yanlar ve arkalar (donör gölgeler yani) gayet dolu doluymuş. Pandemi bi bitti üstler neredeyse yok oldu, yanlar ve arkalar da çok seyrekleşti. Şu an ektirmek istesem alacak saç kalmadı yanda ve arkada :) Zaten tepe bölgesi çok açık olduğunda 2 ekim öneriyorlar 1 sene arayla veya göğüsten alıp ek yapan yerler de oluyor ama ben 2 sene pandemiyi bekleyince donör bölgeden de oldum :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Dökülmesini bekleyip öyle ektirmeyin Allah ne verdiyse bir cesaretle girişin mevzuya çok planlanıp tasarlanıp yapılacak bir mevzu değil cesareti toplayıp dalacaksın işin içine

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    tosun bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

Bunu yapmayın bence hocalar :) 
    Benim tepe zaten uzun zamandır seyrekti ama hala dökülüyordu, tam ekim düşünmeye başlamıştım bu aralar ektireyim vs diye üstüne pandemi geldi. Pandemi öncesi ve pandemi sırasındaki fotoğraflara bakıyorum üstler baya gidik ama yanlar ve arkalar (donör gölgeler yani) gayet dolu doluymuş. Pandemi bi bitti üstler neredeyse yok oldu, yanlar ve arkalar da çok seyrekleşti. Şu an ektirmek istesem alacak saç kalmadı yanda ve arkada :) Zaten tepe bölgesi çok açık olduğunda 2 ekim öneriyorlar 1 sene arayla veya göğüsten alıp ek yapan yerler de oluyor ama ben 2 sene pandemiyi bekleyince donör bölgeden de oldum :)

Hocam dokulecek kokun yerini degistirmek ise yariyor mu ona bakmak lazim once. 

Belki de iyi oldu dokuldugunu ekimden once gormen.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

Bizim için woww dicek kadar olmamış ama senin için tatmin edici olsa gerek :D bu tarafdan da büyük bi değişiklik göstermemesi iyi gibi

EdepsizPenguen tarafından 05/Haz/22 17:12 tarihinde düzenlenmiştir

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

Hacı o zaman da eski fotoları falan silmen gerekiyor sağdan soldan. Yoksa doğal durmuyor ekim yaptırdığın anlaşılıyor  :D

Salihgs hocadaki durumdan yaptırmak daha iyi bence.

Karius ve machine gun kelly de öyle yaptırmış mesela.

f

f

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Hocam ekimi nereye yaptırdın , hangi şehir ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

Bizim için woww dicek kadar olmamış ama senin için tatmin edici olsa gerek :D bu tarafdan da büyük bi değişiklik göstermemesi iyi gibi

bence gayet iyi

nerede yaptırdın hocam, fiyat neydi yaptırdığında?

LynXMaSTeR tarafından 05/Haz/22 19:12 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    EdepsizPenguen bunu yazdı

bence gayet iyi

nerede yaptırdın hocam, fiyat neydi yaptırdığında?

@edepsizpenguen

evet hocam ben tatmin oldum hatta umduğumdan fazlası bile oldu diyebilirim bir de bu resimler 1 ay öncesine ait şu an bundan daha gür ve kalın. Ekimin üzerinden 6.5 ay geçti. Ekim yaptırdığım yer bir 5 ay daha gelişme kat edeceğini söylüyor bakalım 12 ayın sonunda nasıl bir şey ortaya çıkacak. 

@LynXMaSTeR 

İstanbul'da yaptırdım hocam Mecidiyeköy'de bir klinikte tanıdığım güvendiğim bir arkadaşıma yaptırdım. Geçtiğimiz kasım ayında 5000₺ ye yaptırmıştım 1.5 ay önce sorduğumda 10.000₺ diyorlardı. Şu an ne diyorlar bilmiyorum düşünen olursa arkadaşım vasıtasıyla indirim yaptırırım. 

Toplam Hit: 3500 Toplam Mesaj: 37
kelaynak