Saçı Dökülenler / Seyrekleşenler / Kel Olanlar Buraya [Bilgi]
-
yu dali baya yarıyor
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
sanane bunu yazdı:
bir şişe minoxidil 50-55 tl arası. şimdi bunu kullanmayı bıraktığımızda yeniden dökülme başlayacakmı ki?
-----------------------------evet
-----------------------------para yetmezki buna :/
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
yu dali baya yarıyor
-----------------------------onun içinde de minoxidil var
-
sanane bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
bir şişe minoxidil 50-55 tl arası. şimdi bunu kullanmayı bıraktığımızda yeniden dökülme başlayacakmı ki?
-----------------------------evet
-----------------------------para yetmezki buna :/
-----------------------------irandan tanıdık bul, 50 liraya 5 kutu da alabilirsin ama sahte olmaması lazım, iran mallarının çoğu sahte ve dandik oluyor, ordan tanıdık bulmaya çalış.
-
tanıdık eczacı çok var bi de onlara sorayım. numune falan ne kaparsak kârdır :)
-
teşekkürler benimde köşelerden açıldı azcık =/
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------50-55 tl çok pahalı ben www.cheapotc.com dan sipariş veriyorum Türkiye'dekiler abartı pahalı 1 yıllık express kargo ile hemen geliyor sorun olmuyor. Türkiye'de çok aşırı kazıkçı zihniyetle satıyorlar.
-
code_46 bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
-----------------------------50-55 tl çok pahalı ben www.cheapotc.com dan sipariş veriyorum Türkiye'dekiler abartı pahalı 1 yıllık express kargo ile hemen geliyor sorun olmuyor. Türkiye'de çok aşırı kazıkçı zihniyetle satıyorlar.
-----------------------------hocam 1 yıllık yazdığının içinde kaç adet geliyor?
-
Minoxidil kesin saç çıkartıyor mu ? kullananlar memnunmu minoxilden almayı düşünüyorum bende
-
eczacı teknisyeniyim isteyen olursa bu ilaçlardan sizlere temnin edebilirim tahribat.com fiyatına tabiki