Saçı Dökülenler / Seyrekleşenler / Kel Olanlar Buraya [Bilgi]
-
Konuyu zor buldum kaybetmemek gerek.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
SAÇ EKİMİ ÖNCESİ VE SONRASI HASTA RESMİ
-----------------------------adama iyi ekmişler valla
-
7714714 bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------harbiden öyle olmuşta ekimden sonra kafa baya kötü durumda gözüküo bir müddet ten sonra dökülüp tekrar mı çıkıo o bölgede :S
-
iki kutu bioxin bitirdim banamısın demedi. minoxilmidir nedir ondan aldım oda bence hepsinden fos. saçlarımı resmen döküyor.
bir arkadaşın karışım tavsiyesi vardı bepanten ampul ve bemiks ve e vitaminmiydi neydi onu denemek lazım bence. abim doktor oda tasvip etmişti
-
ArmadA bunu yazdı:
7714714 bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------harbiden öyle olmuşta ekimden sonra kafa baya kötü durumda gözüküo bir müddet ten sonra dökülüp tekrar mı çıkıo o bölgede :S
aynen öyle.kabukalrın dökülmesi zaman alıyor.ekmede tek sorun açık alan için yeterince kök bulamama.onuda klonlamayla çözmeye çalışıyorlar.bakalım sonuç ne olacak -
insanların saç çıkarma umduyla öyle feci oynanıyorki fake ilaçları sürüp satıp zengin oluyorlar. ortada yine bir sürü kel kalıyor .olay budur. o kadar insan tanıyorum ilaçla çıkaranı görmedim .
-
Bir bölgeye uyguladığımızda çıkan saçlar, diğer bölgelerdeki saçlarla aynı kalınlıkta mı çıkıyor? benim de genetik olarak önün yan taraflarında açıklık var biraz ama yan etkileri görünce ve ilacı bırakınca tekrar açılcagından ve elimdekinide bozucagımdan korktugum için bulaşmıyorm..
-
nolanded bunu yazdı:
doğrudur ama üstteki yöntemlerle tedavi kesildiğinde saç dökülmesi ve kelleşme yine başlıyor.
en garantisi saç ekimi...
-----------------------------Ben mi yanlış biliyorum, saç ekiminden sonra da zaten bu ilaçlardan kullanılması gerekmiyor muydu?
Saç ekiminin yanında maliyetinden bahsedilmez tabi ama sonuçta bunların sağladığı tüm katkılar da devamlılıklarına bağlı, kesilirse ekim de yalan olur demek o durumda...
-
-
Basıma geleni anlatayım sıkılmazsanız :)
Askerde basıma geldi, nöbetten geldim sabah 10da yattım kalktım 12de aynaya baktım sacımın sağ tarafında jeton büyüklüğü kadar acıklar war noluyor dedim
baktım saç yok :D diğer taraflara elimi attım saçlarım elime geliyor. kazıttım saçı baktım tamamen nerdeyse kelim :D cildiyeye gittim birsürü krem,hap o vitamin
dediğiniz hiçbiri bi boka yaramadı iğnede olmaz dedi çok dagılmıs dedi.Sonra Lokman hekim tarzı biyere gittim dedim boyle boyle olay war. yılan yagı verdi ama
uzun sürer dedi cıkması ama dedi bir eczacı amca war ona git karısım yapıyor 2 kişi gönderdik iyileştiler dedi.gittim dedim amca boyle boyle baktı dedi oğlum ben
sana bi karısım yapacam, aksam yatmadan once sabahta erken sürcen dedi. düzenli kullanırsan 15 gün içinde beyaz saç cıkacak sonra kararacak dedi, yaptı
kullandım gerçekten 13 gün sonra saçlar beyaz cıkmaya basladı :D sonrada karardı. Genetik olanlara işe yaramıyor eczacı kendiside on tarafı dökülmüş ben bulsam
kendime yaparım dedi :D . sıkıntı,stres,birden dökülme,hastalık vs. nedenlerle döküldüyse kesin çözüm arkadaslar. saçlarım suan uzadı. ciddi ilgilenen olursa
saçımın onceki ve sonraki hallerini gösterebilirim.Eczacı Aydında.