folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saçı Dökülenler / Seyrekleşenler / Kel Olanlar Buraya [Bilgi]

Saçı Dökülenler / Seyrekleşenler / Kel Olanlar Buraya [Bilgi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Konuyu zor buldum kaybetmemek gerek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:
    -----------------------------

SAÇ EKİMİ ÖNCESİ VE SONRASI HASTA RESMİ

http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-63955-da-DESC-page-7-order-last_answer-descasc-DESC-category-2.html

adama iyi ekmişler valla

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

7714714 bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-63955-da-DESC-page-7-order-last_answer-descasc-DESC-category-2.html

adama iyi ekmişler valla

harbiden öyle olmuşta ekimden sonra kafa baya kötü durumda gözüküo bir müddet ten sonra dökülüp tekrar mı çıkıo o bölgede :S

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

iki kutu bioxin bitirdim banamısın demedi. minoxilmidir nedir ondan aldım oda bence hepsinden fos.  saçlarımı resmen döküyor.

bir arkadaşın karışım tavsiyesi vardı bepanten ampul ve bemiks ve e vitaminmiydi neydi onu denemek lazım bence. abim doktor oda tasvip etmişti

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:

7714714 bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

adama iyi ekmişler valla

harbiden öyle olmuşta ekimden sonra kafa baya kötü durumda gözüküo bir müddet ten sonra dökülüp tekrar mı çıkıo o bölgede :S

aynen öyle.kabukalrın dökülmesi zaman alıyor.ekmede tek sorun açık alan için yeterince kök bulamama.onuda klonlamayla çözmeye çalışıyorlar.bakalım sonuç ne olacak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

insanların saç çıkarma umduyla öyle feci oynanıyorki fake ilaçları sürüp satıp zengin oluyorlar. ortada yine bir sürü kel kalıyor .olay budur. o kadar insan tanıyorum ilaçla çıkaranı görmedim .

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Bir bölgeye uyguladığımızda çıkan saçlar, diğer bölgelerdeki saçlarla aynı kalınlıkta mı çıkıyor? benim de genetik olarak önün yan taraflarında açıklık var biraz ama yan etkileri görünce ve ilacı bırakınca tekrar açılcagından ve elimdekinide bozucagımdan korktugum için bulaşmıyorm..

Altan naptın oğlum :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaBLa
    BLaBLa's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

doğrudur ama üstteki yöntemlerle tedavi kesildiğinde saç dökülmesi ve kelleşme yine başlıyor.

en garantisi saç ekimi...

Ben mi yanlış biliyorum, saç ekiminden sonra da zaten bu ilaçlardan kullanılması gerekmiyor muydu?

Saç ekiminin yanında maliyetinden bahsedilmez tabi ama sonuçta bunların sağladığı tüm katkılar da devamlılıklarına bağlı, kesilirse ekim de yalan olur demek o durumda...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek

beyler adamlar kel ama karizma takmayın bu kadar :D

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Basıma geleni anlatayım sıkılmazsanız :)

Askerde  basıma geldi, nöbetten geldim sabah 10da yattım kalktım 12de aynaya baktım sacımın sağ tarafında jeton büyüklüğü kadar acıklar war noluyor dedim

baktım saç yok :D diğer taraflara elimi attım saçlarım elime geliyor. kazıttım saçı baktım tamamen nerdeyse kelim :D cildiyeye gittim birsürü krem,hap o vitamin

dediğiniz hiçbiri bi boka yaramadı iğnede olmaz dedi çok dagılmıs dedi.Sonra Lokman hekim tarzı biyere gittim dedim boyle boyle olay war. yılan yagı verdi ama

uzun sürer dedi cıkması ama dedi bir eczacı amca war ona git karısım yapıyor 2 kişi gönderdik iyileştiler dedi.gittim dedim amca boyle boyle baktı dedi oğlum ben

sana bi karısım yapacam, aksam yatmadan once sabahta erken sürcen dedi. düzenli kullanırsan 15 gün içinde beyaz saç cıkacak sonra kararacak dedi, yaptı

kullandım gerçekten 13 gün sonra saçlar beyaz cıkmaya basladı :D sonrada karardı. Genetik olanlara işe yaramıyor eczacı kendiside on tarafı dökülmüş ben bulsam

kendime yaparım dedi :D .  sıkıntı,stres,birden dökülme,hastalık vs. nedenlerle döküldüyse kesin çözüm arkadaslar. saçlarım suan uzadı. ciddi ilgilenen olursa

saçımın onceki ve sonraki hallerini gösterebilirim.Eczacı Aydında.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 13492 Toplam Mesaj: 36