folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saçım Accayip Bi Şekilde Dokulmeye Basladııı..

Saçım Accayip Bi Şekilde Dokulmeye Basladııı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    o zaman cok uzulme bence. beni ornek al :)) bi de su var gunde ortalama 100 sac teliinin dokulmesi normal kebul edilir.zaten cok sac dokulmesi kelligin esas sebebi degildir. esas sebep dokulenlerin yerşne yenisinin cikmamasidir. sen simdiden basla reklamlarda gordugun seyleri kullanmaya.  bi de moralini ota boka bozmamaya dikkat et.. hayat  fani olum ani(sosyal mesaj).. ya da para biriktirmeye simdiden basla sac ekimi icin..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek
    Ailede kellik varsa çok kasma, bioxin kullan dermaton daha iyi bioxin'in 2 katı pahalı. Genetik piyango bana vurmuş ailede babada dedede ve anne tarafından dedelerde hepsinde kellik var aynen bana geçti acayip dökülüyor önce önler gitti sonra ortalar gitti. Kellik kaçınılmazsa haftada üç gün body building yapacaksın 4 ay sonra piramit çalışmaya gireceksin 1 sene sona acayip karizma oluyorsun 4 sene sonra sokakta abi diyorlar. :) saçlarımı kazıtıyorum, colormatik gözlük takıyorum siyah giyiniyorum kurtarıyor.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu gecen haftadan beri 2. başlık omuzlarıma kadar olan saçlarıma kıydım kestirdim 3e vuracaktı adam napıyonlan dedim son anda durdurdum

keltroş yapacaktı az kaldı 5 kağıtı bk yere verecektik alaala hacılar kesin saçlarınızı yaz geliyor işe almıyolar burda uzun saçlı görünce adam

KESİN SAÇLARINIZI TAVSİYEMDİR UZATINCA KIZ BAKMIYOR BAKALIM PAZAR GÜNÜ KIZ BU SAÇLARLA GÖRÜNCE NOLACAK

BİDE DUA EDİN KIZA TEKLİF EDECEM EVLİLİĞE KADAR GİDECEK YOKSA BİTECEK :)  :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    kazıtmanın bir faydası varmı yanı yenı sac cıkartırmı hanı sac derısı nefes alıyor olayı

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek
    Eğer abartı bir dükülmeyse doktora başvur önce.Ama sen biraz abartıyorsan kafayı once sıfır numara traş et.sarımsak sur gunde bır defa bır hafta boyunca.her gun tekrar traş et kafayı.sackıran olan arkadasımda ıse yaramıstı.sende ne olur bılemem.

Was here...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek

Stres varsa insanın ebesini çüker...
    Benim saçlar yarma gibi açılmaya başladı stresten =)

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    her gece yıka ama öle suyun altına tutup joleyi akıtma sadece bildiğimiz şampuan la yıka
    zart zurt şampuan deiştirme bi marka \ model seç sürekli onu kullan
    kuru saça jole vurma nemlide olma ıslat baya baya merak etme hasta olmazsın aq:)
    mümkünse fazla sürme, e az sürüncede tutmuo saçı diosan füme nin saç sprey i var ucuz bişi hem. al onu biraz jole sür üstüne sık ondan hem ıslak gibi duruo bütün gün hem fazla jole sürmemiş oluosun..
    falan filan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

ßenimde dökülüyo lan :S muraysin a.q showmaxin a.q stylingin a.q

bunlara neden olan ( cevremdeki ) kizlarin a.q : )))

the one and only yaramaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mevsim degisimden olsa gerek,benim saclarda sonbahar yaklasinca dokulmeye baslar :) ...Bu arada afo haci benim amcalar kel ,dayilar sirma sacli :) benim akibet ne olur sence :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hatiralar-Susmaz
    Hatiralar-Susmaz's avatar
    Dişi
    sac deme bana.. benimkisi yarisindan fazla öldü kestirmeyede kiyamiyom :/

Sick of crying, Tired of trying, Yeah i"m smiling, But inside i"m dying!
Toplam Hit: 11185 Toplam Mesaj: 56