Saçım Accayip Bi Şekilde Dokulmeye Basladııı..
-
o zaman cok uzulme bence. beni ornek al :)) bi de su var gunde ortalama 100 sac teliinin dokulmesi normal kebul edilir.zaten cok sac dokulmesi kelligin esas sebebi degildir. esas sebep dokulenlerin yerşne yenisinin cikmamasidir. sen simdiden basla reklamlarda gordugun seyleri kullanmaya. bi de moralini ota boka bozmamaya dikkat et.. hayat fani olum ani(sosyal mesaj).. ya da para biriktirmeye simdiden basla sac ekimi icin..
-
Ailede kellik varsa çok kasma, bioxin kullan dermaton daha iyi bioxin'in 2 katı pahalı. Genetik piyango bana vurmuş ailede babada dedede ve anne tarafından dedelerde hepsinde kellik var aynen bana geçti acayip dökülüyor önce önler gitti sonra ortalar gitti. Kellik kaçınılmazsa haftada üç gün body building yapacaksın 4 ay sonra piramit çalışmaya gireceksin 1 sene sona acayip karizma oluyorsun 4 sene sonra sokakta abi diyorlar. :) saçlarımı kazıtıyorum, colormatik gözlük takıyorum siyah giyiniyorum kurtarıyor.
-
bu gecen haftadan beri 2. başlık omuzlarıma kadar olan saçlarıma kıydım kestirdim 3e vuracaktı adam napıyonlan dedim son anda durdurdum
keltroş yapacaktı az kaldı 5 kağıtı bk yere verecektik alaala hacılar kesin saçlarınızı yaz geliyor işe almıyolar burda uzun saçlı görünce adam
KESİN SAÇLARINIZI TAVSİYEMDİR UZATINCA KIZ BAKMIYOR BAKALIM PAZAR GÜNÜ KIZ BU SAÇLARLA GÖRÜNCE NOLACAK
BİDE DUA EDİN KIZA TEKLİF EDECEM EVLİLİĞE KADAR GİDECEK YOKSA BİTECEK :) :)
-
kazıtmanın bir faydası varmı yanı yenı sac cıkartırmı hanı sac derısı nefes alıyor olayı
-
Eğer abartı bir dükülmeyse doktora başvur önce.Ama sen biraz abartıyorsan kafayı once sıfır numara traş et.sarımsak sur gunde bır defa bır hafta boyunca.her gun tekrar traş et kafayı.sackıran olan arkadasımda ıse yaramıstı.sende ne olur bılemem.
-
Stres varsa insanın ebesini çüker...
Benim saçlar yarma gibi açılmaya başladı stresten =) -
her gece yıka ama öle suyun altına tutup joleyi akıtma sadece bildiğimiz şampuan la yıka
zart zurt şampuan deiştirme bi marka \ model seç sürekli onu kullan
kuru saça jole vurma nemlide olma ıslat baya baya merak etme hasta olmazsın aq:)
mümkünse fazla sürme, e az sürüncede tutmuo saçı diosan füme nin saç sprey i var ucuz bişi hem. al onu biraz jole sür üstüne sık ondan hem ıslak gibi duruo bütün gün hem fazla jole sürmemiş oluosun..
falan filan -
ßenimde dökülüyo lan :S muraysin a.q showmaxin a.q stylingin a.q
bunlara neden olan ( cevremdeki ) kizlarin a.q : )))
-
Mevsim degisimden olsa gerek,benim saclarda sonbahar yaklasinca dokulmeye baslar :) ...Bu arada afo haci benim amcalar kel ,dayilar sirma sacli :) benim akibet ne olur sence :D
-
sac deme bana.. benimkisi yarisindan fazla öldü kestirmeyede kiyamiyom :/
Toplam Hit: 11185 Toplam Mesaj: 56