folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saçım Accayip Bi Şekilde Dokulmeye Basladııı..

Saçım Accayip Bi Şekilde Dokulmeye Basladııı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
     hatay sabunu, sarı sabun, zeytin yağlı sabun gerçek ismi defne sabunudur  kullan çok yararını görürsün kafanada takma sakın yoksa daha çok dökersin saçını vurdur 3numaraya yada 5numaraya hergün yıka sonrada bana Allah sevdiğine kavustursun diye dua et

bu sabunu önceden arardım yukarda sölediğim isimlerin hepsini sölemeden anlamıyolardı :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek

sakın kazıtıp sarımsak surme ... kızarır mantar tarlası gibi olur kafan :D  oyle yapanı bılıyorum aylarca şapkayla gezdi ...

herkes defne sabunu dedıgne gore dene yani ...

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

bu yaşta ne steri yapdın hoja bu kadar :?:

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek

dostum bi şampuan çıkmış kıçındakileri döküp kafanda çıkarıyomuş kıvırcık mıvırcık idare edersin heralde

muahahahha 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Jöle Vb Şeyler Kullanmayınız  Jöle Denilen Velette Kimyansal Olayı Çok Fazla Buda Saçların Dökülmesine Neden Oluyor....)) Egos´ Denilen Jöle midir Nedir .. onda dıgerlerınden daha az alkol ve kımyansal olayı varmıs.. tercıhım odur kullanacaklar ııcnde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    Stres cok dolu beden ve din dersleri haricinde ki butun dersler stres almanca 1 edebiyat 1 coğrafya 1 dil anlatım 1 matematik 0 fizik 1 müzik 1 din 4 beden 3 güya anadolu lisesinde okuyoz millet bizi calıskan biliyor 1. donem karnesını babama gotururken babam hemen cebınden para cıkardı sonra bembeyaz oldu ortalamanın 1.97 oldugunu gorunce parayı geri koydu ama bısı demedı ne hikmetse ama calısıcam :D

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Bioxin %89 sonuç alırsın, bütün eczanelerde bulabilirsin (STRES yapma hiç ama hiç 1 şeyi)

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    YaZaR bunu yazdı:
    -----------------------------

sakın kazıtıp sarımsak surme ... kızarır mantar tarlası gibi olur kafan :D oyle yapanı bılıyorum aylarca şapkayla gezdi ...

herkes defne sabunu dedıgne gore dene yani ...

-----------------------------

Saçı kazıttım ben sarımsak var şu an kafamda gavur amı gibi yanıyor 4. kazıtışım ama hiç kıpkırmızı olmuyor. Kesin çözüm kafa benim gibi düzgünse vur sıfıra bas gaza deli oluyor hea rüzgar nerden esiyor hemen biliyon :D 

Hoop.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugay58
    tugay58's avatar
    Erkek
    benimde saçlar uzundu.dökülünce dedim vur amQ sıfıra.babam vurdu sıfıra dedi..olum bak kafanın ortası am gibi açılmaya başlıyo...ogünden bugüne saçlarımı sıfıra vuruyom.şimdi usturaya başlıycam:)kızlar bakmazsa bakmasn hepsinin taa aQ.saçımın bir teli bin amdan daha önemlidir:::::

abdalaziz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erneetxx1
    erneetxx1's avatar
    Erkek

kardes stres bahane stresse ben kralını yaşıorum.sac dokulmesi tamamen genetık ailende yoksa amca dayı tarafında vardır.bosuna kendını paralama brak dagınık kalsın su akar yatagını bulur

Toplam Hit: 11190 Toplam Mesaj: 56