Saçım Accayip Bi Şekilde Dokulmeye Basladııı..
-
hatay sabunu, sarı sabun, zeytin yağlı sabun gerçek ismi defne sabunudur kullan çok yararını görürsün kafanada takma sakın yoksa daha çok dökersin saçını vurdur 3numaraya yada 5numaraya hergün yıka sonrada bana Allah sevdiğine kavustursun diye dua et
bu sabunu önceden arardım yukarda sölediğim isimlerin hepsini sölemeden anlamıyolardı :) -
sakın kazıtıp sarımsak surme ... kızarır mantar tarlası gibi olur kafan :D oyle yapanı bılıyorum aylarca şapkayla gezdi ...
herkes defne sabunu dedıgne gore dene yani ...
-
bu yaşta ne steri yapdın hoja bu kadar :?:
-
dostum bi şampuan çıkmış kıçındakileri döküp kafanda çıkarıyomuş kıvırcık mıvırcık idare edersin heralde
muahahahha
-
Arkadaşlar Jöle Vb Şeyler Kullanmayınız Jöle Denilen Velette Kimyansal Olayı Çok Fazla Buda Saçların Dökülmesine Neden Oluyor....)) Egos´ Denilen Jöle midir Nedir .. onda dıgerlerınden daha az alkol ve kımyansal olayı varmıs.. tercıhım odur kullanacaklar ııcnde..
-
Stres cok dolu beden ve din dersleri haricinde ki butun dersler stres almanca 1 edebiyat 1 coğrafya 1 dil anlatım 1 matematik 0 fizik 1 müzik 1 din 4 beden 3 güya anadolu lisesinde okuyoz millet bizi calıskan biliyor 1. donem karnesını babama gotururken babam hemen cebınden para cıkardı sonra bembeyaz oldu ortalamanın 1.97 oldugunu gorunce parayı geri koydu ama bısı demedı ne hikmetse ama calısıcam :D
-
Bioxin %89 sonuç alırsın, bütün eczanelerde bulabilirsin (STRES yapma hiç ama hiç 1 şeyi)
-
YaZaR bunu yazdı:
-----------------------------sakın kazıtıp sarımsak surme ... kızarır mantar tarlası gibi olur kafan :D oyle yapanı bılıyorum aylarca şapkayla gezdi ...
herkes defne sabunu dedıgne gore dene yani ...
-----------------------------Saçı kazıttım ben sarımsak var şu an kafamda gavur amı gibi yanıyor 4. kazıtışım ama hiç kıpkırmızı olmuyor. Kesin çözüm kafa benim gibi düzgünse vur sıfıra bas gaza deli oluyor hea rüzgar nerden esiyor hemen biliyon :D
-
benimde saçlar uzundu.dökülünce dedim vur amQ sıfıra.babam vurdu sıfıra dedi..olum bak kafanın ortası am gibi açılmaya başlıyo...ogünden bugüne saçlarımı sıfıra vuruyom.şimdi usturaya başlıycam:)kızlar bakmazsa bakmasn hepsinin taa aQ.saçımın bir teli bin amdan daha önemlidir:::::
-
kardes stres bahane stresse ben kralını yaşıorum.sac dokulmesi tamamen genetık ailende yoksa amca dayı tarafında vardır.bosuna kendını paralama brak dagınık kalsın su akar yatagını bulur