Saçım Accayip Bi Şekilde Dokulmeye Basladııı..
-
maden olan yerde ot bitmez lafi vardir :)
aminoksil (okunusu boyle) ilac var sac aralarina dokuyorsun biraz pahali ama saclari kalinlastiriyor guclendiriyor ve gurlestiriyor,
birde aminoksil firmasinin sampuani var onu kullandim ama burda benden baskasindan koca kari ilaclari sampuanlari yerine mutlaka bi doktora gorun.
-
hoja zaten her insanda gunluk 100 tel kadar dokulmesi normal
sen stres yapınca daha cok dokuuluyodur kesin.. kafana takma..
tek bir sampuan kullan kafana esince degiştirme sampuanını 1 ay bunu
kullanıyım bi ay bunu kullanıyım olmazz.saclarını kısa kestir.
bide demissin banyo yapmaya korkar oldum saclarını kirli tutarsan
tabi dokulecektir sacta biriken kirler sac koklerine gerekli maddelerin gitmesini engelliyo
buda sacları gucsuzlestiriyo bu yuzden eger becerebilirsen sacını hergun yıkaa..
bunları yaparsan dokulme azalır ama genede dokulme olur dedimya herkesin bi
miktar dokuluyo.bide sakın sapka falan takma ebesini zikiyo sacların...
-
bir şampuan çıkmış,kıçına sürüyormuşssun.sonra ordan çıkanlar... :D
çözümü bilmiyorum,ama bende de dökülüyor azar azar ön taraflarda dar bir bölgede dökülme var.Ne genetik bir şey var,ne de jöle möle kullanırım.Saçta mantar ve benzeri mahlukatlar olabilir.Doktora görünmek lazım derim ben.
-
bioksin veya revigen kullan %90 başarı gösteriri , bendede inanılmaz dökülüyordu doktor öss stersi dedi bi şampuan verdi, "revigen" 30 ytl bayılıp alıdım
bi hafta sonra saçım yine yavaş yavaş sıklaşmaya başladı o biçim yane
revigen , reçetesiz satılır her eczanede bulunur ;)
-
Jöleyi terk et :D
-
madem sorun hallolmuyo peruk
-
benimkide dökülüoo hiç sallamıom hoca bi ara çok kafaya taktım daha çok dökülmeye başladı.. inatmıdır nedir..
tobe eusüüü
-
Abi adam jöle kullanmıyorum diyo ya benimkide dökülüo,bide saç ekim olayı kaç paradır?ektirdikten sonra bidaha dökülür mü?bide herkes ektirebilir mi,öyleyse o kadar zengin adam var nye çoğu kel:|
-
paso usturaya vur eger kafa tasın yamuk değilse burun göz büyük değilse yakışır. kellik lehine olabilir.
-
ibrahim_c bunu yazdı:
-----------------------------
Aslından sorun 7. sınıftan beri vardı ozamandan beri dökülüyordu ama hıc bu kadar azmamıstı niye dokuluyor bu saclar ozellıkle banyodan sonra banyo yapmaya korkar oldum yaww stres var ama her ınsanda oldugu kadar acil yardım kel kalacam bu genç yaşımda :( bide kazıtsam daha cok cıkarmı yada sac cıkaran iyi bir ilac biliyormusunuz. yasım daha 16 yanı daha dokular tam olusmadı mudahale edersem eskı saclarıma kavusabilirmiyim
-----------------------------
La janem sorun değil. Zaten kızlar kel erkekleri tercih ediyorlar artık. Zaten asıl sorun karizma meselesi :) Takma olum kafana valla karizma yakaladın mı kel daha bi güzel olur janem öpüyorum :)