Saçmalıkta Son Nokta Kıza Cin Girmiş :)
-
Herkes bir dümen tutdurmuş gidiyor :) Grup gurabanın Ekmek kazanmak için farklı yollara gittiği görülüyor İHA çekmiş herzamanki gibi mynet saçma haberler servisi yayınlamış :)
Kız konuşurken yuttunduğu takıldığı dilinin sürçtüğü görülmekte buda ona bazı şeyleri önceden ezberletiğini düpe düz kanıtlamaktadır yalan söyleyen kişiyi ayırt edebilenler hemen anlarlar
çok konuştum haberi vereyim :)
Ayvalık'ta cin çarptığı söylenen kızın erkek sesiyle konuştuğu ve başını 180 derece döndürdüğü söylentileri vatandaşları tedirgin ediyor.
BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Hamdibey Mahallesi'ndeki cin söylentisi, mahalle sakinlerinin uykularını kaçırıyor.
Hamdibey Mahallesi'nde ilköğretim öğrencisi Z.Ö.'nün (12) içine cin girdiği iddiaları, mahalle sakinlerini korkuttu. Küçük çocuğun cinlere
karıştığı yönünde 4 gün önce çıkan iddialar, kısa sürede mahalleye yayıldı. Çocuğun kız olmasına rağmen erkek sesi ile konuştuğu, başını 180 derece çevirdiği, içinde başka varlıkların gezdiği, aşırı güçlendiği söylentileri mahallede hızla yayıldı. Baba Arif ve anne Nurgül Ö. ise, evlerinin yakınındaki bir incir ağacında cinlerin yaşadığını, kızın buradan olağan üstü
varlıklarla kontak kurduğunu iddia etti. Mahalle sakinlerinin, evin bulunduğu bölgeden geçmeye korktuğu belirtildi.
ahanda videosu: http://haber.mynet.com/video/guncel/ayvalikta-cin-panigi/464953
-
kız buyuk olsaymış ben girerdim ama neyseki baya kucukmuş. onda gorurdu yutkunmayı:)
bu ne amk bırınde kameraya yakalanıyo birinde birine giriyo... -
mynet kadar dandik bi site,iha kadar kolpa bi haber sirketi olamaz.
zaten olsada anca bu kadar olur a.q
-
insanın içine cin girebilir ama buna bişey girdiğini sanmıyorum gayet normal görünüyor :D
-
neden bu insanlar bu kadar cahil anlayamıyorum.... bildiğin çift kişilik şizofren aynısından bir zamanlar bizim sitedede bir tane vardı nakamura2 mi neydi nicki... derhal akıl hastanesine yatırılmalı bu kızda..
-
girerken acımışmı töbe töbe
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
girerken acımışmı töbe töbe
-----------------------------jdghjdfhgdkjgd :D
-
Haberci : Korkuyormusunuz
2 Tane kiz : Evet
Haberci : Neyinden korkuyorsunuz
Kizlar : Bizede girebilir diye
:O
-
dayı bu ne yaa :|
-
O kadar insan izlemiş siteden videoyu kimsede dememişki aga bu nedir???????????????????
-
Tabi burdan bahsetmiyom haber sitesine bakın yorumlara anlarsınız.BU arada tbt deki şizofreni biraz açalım.