Saçmalıkta Son Nokta Kıza Cin Girmiş :)
-
Keşkem ben gireydim :S
-
şu an ayvalıktayım.bi araştırsam mı :D:D
-
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------araştır da biz de ilk ağızdan bilgiye erişelim yoksa maynetle olacak iş değil
sen de tbtnin araştırmacı habercisi olmuş olursun :-)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------araştır da biz de ilk ağızdan bilgiye erişelim yoksa maynetle olacak iş değil
sen de tbtnin araştırmacı habercisi olmuş olursun :-)
-----------------------------ya tatil yapmaya geldim bu aptallamı uğraşıcam
adam:şu an napmak istiyosn
kız:insanları ısırmak istiyorum,yemek istiyorum
:D:D
-
Kung-fu hocasının cin çıkartma seansı "Cİn çıkarma seansı yaptığı" iddiasıyla gözaltına alındı
13.08.2009 17:52
CİHAN -GÖRÜNTÜLÜ
Zonguldak'ta herkesin 'kung fu' ustası olarak tanıdığı Saik Erol T., cin çıkartma seansı yaptığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.
Ereğli ilçesinde özel bir spor salonu işleten Saik Erol T., cin çıkartma seansı sırasında vatandaşları dövdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, birçok kişiden "Sizden cinleri çıkartacağım. Büyük bir rahatlama hissedeksiniz." diyerek para aldığı iddia edilen T.'nin, bu iş için bir de internet sitesi kurduğu öğrenildi.
Cin çıkartma seansı sırasında, "Cin çıkartacağım" diye vatandaşları dövdüğü ve yüksek miktarlarda para aldığı şikâyetini değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Erol T.'u gözaltına aldı.
Gözaltına alınan T.'un evinde yapılan aramada 4 adet Samuray kılıcı bulunduğu öğrenildi.
T., daha önce de ulusal yayın yapan bir televizyonda 'Show Time' adlı yarışmada yaptığı 'kung fu' şovu ile Türkiye 3.'sü olmuştu.
Öte yandan, Erol T.'un kendisine ait internet sitesinde cin çıkarttığına yönelik reklam yaptığı belirlendi. Yaptığı bazı seansları videoya kaydederek internet sitesinde yayınlayan ve bu yolla reklam yapan T., polisteki ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecek. -
bu cahil & yoksul insanlar hastaneye yatırılıp tedavi edilecek ya da cin diye bişey yoktur diye eğitilecek kadar değerli değiller . sadece paranormal olayların yada akıl hastalıklarının araştırılması konusunda kobay olarak kullanılabilirler - tedavi adı altında. kimbilir milyonda bir olasılıkta olsa karşılaşılan insanlar için şu ana kadar rastlanmadık bir durum olabilir.