Saçmalıkta Son Nokta Kıza Cin Girmiş :)
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------TORN bunu yazdı:
-----------------------------Abi ben buna ulaşmak istiyorum.
-----------------------------nasıl ulaştıralım köprü döşeyelim?
-----------------------------Hoca bu konuşmaları yapmışınız ya yani msni filan vardır diyerekten düşündüm.
-
derler derler filde girdi derler
benim arkadaşa dünya girdi 10gün düzeldi
-
kız haklı..
bende katılıyorum onları yakıcaz..
-tabi tabi yakarız..
-yakarız benjamin..
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
neden bu insanlar bu kadar cahil anlayamıyorum.... bildiğin çift kişilik şizofren aynısından bir zamanlar bizim sitedede bir tane vardı nakamura2 mi neydi nicki... derhal akıl hastanesine yatırılmalı bu kızda..
Adam sana bunları güvendi die anlattı şimdi log veripte nie rencide ediyon adamı hastaysa yardımcı olmak gerekmezmi?
-
hojam mürid yorumlarına güvendim demir kitabevinin gizli ilimler kitabını aldım, gece-gündüz, abdesli-cünüp her şekilde zikime daşşama sürmek suretiyle inceledim, bilhassa dişi manevi bir organizma yakalama umuduyla cin çağırma kısmıyla uğraştım, sonuç hiç bi skim olmadı, komple hurafe a.q.
-
IRET bunu yazdı:
hojam mürid yorumlarına güvendim demir kitabevinin gizli ilimler kitabını aldım, gece-gündüz, abdesli-cünüp her şekilde zikime daşşama sürmek suretiyle inceledim, bilhassa dişi manevi bir organizma yakalama umuduyla cin çağırma kısmıyla uğraştım, sonuç hiç bi skim olmadı, komple hurafe a.q.
-----------------------------Bunların hurafe olduğuna kanaat etmek için izlediğin yönteme bayıldım :)
-
EntelKoylu bunu yazdı:
decameron bunu yazdı:
neden bu insanlar bu kadar cahil anlayamıyorum.... bildiğin çift kişilik şizofren aynısından bir zamanlar bizim sitedede bir tane vardı nakamura2 mi neydi nicki... derhal akıl hastanesine yatırılmalı bu kızda..
Adam sana bunları güvendi die anlattı şimdi log veripte nie rencide ediyon adamı hastaysa yardımcı olmak gerekmezmi?
-----------------------------Sitenin arkasından ikiyüzlüce hareket etmiş kim varsa birgün yol su köprü olarak döner ;) Buda yolu... O tayfadan olan herkes sırasıyla birgün biryerde rencide edilir... Çoğunun başına pek hoş şeler gelmedi zaten :)
-
IRET bunu yazdı:
sen yanlış yol izlemişin ama koptumya hahahha :D:Dben zamanında çok anlattım yazdım neden se bazılarına verilen bir hikmetmidir nedir bilemem ama onları hissederim :D fazla geyigini yapma yeter :D
-
TORN bunu yazdı:
O kadar insan izlemiş siteden videoyu kimsede dememişki aga bu nedir???????????????????
-----------------------------yarıldım bittim aq :D:D:D:D:D
-
cinmi girmiş çıkarırız:D
hadin hep beraber : cin çık cin çık cin çık yallah cinler yallahh yalllah yallah cin çık cinçık cinçık kışkış cinler kışkış :D:D:D