Sağa Çektim Bekliyorum
-
Çok güzel bir yazı.Yazanın eline paylaşanın beline sağlık :)
-
benim eski zamanımı anltıyor sanki hatta şimdikinide
ama ben sağa yada sola çekmedim arabayı tek düze bir istikamette sürdüm. bazen tosladım bazende bana tosladılar.
maddi olarak çok zarar gördüm. yıllarımı kaybettim.pislik insanlardan heryeri kapris olan tiplerden bir şeyler öğrenmek zorunda bıraktılar bu milleti. yine bu tipleri bir yerlere gizli güçler veya torpiller bir yerlere getirdi. ağız kokusunu milletce çekmek zorunda kaldık. karşımdaki yanlış olunca büyük küçük zayıf güçlü farketmeden daldım bunlara . daldımda ne oldu ? en çok zarar gören yine kendim oldum. baktım ki madem bu pislikler güçlü ve paralı o zaman bunları bileğimin hakkıyla elde etmenin ahlaki yollarını aradım . güç bela uzun senelerde elde ettim. şimdilerde ise kodummu oturturum diyen tiplerden yine olmadım.
-
Sağa çekip bekleyenlere bi' kişi daha eklendi :)
Sağol hocam güzel yazıymış :)
-
güzel yazıymış, ama buradan çıkarılacak derslerden biri bu adamın ingiliz olmadığıdır yoksa sağa çekmez di mi :D bu saçma mesajı yazmamın sebebi ise daha sonra konuyu bumlabilmem içindir ciddi konuya geyik olarak görülürse affola.
-
tamamını okudum saga çekmek yerine yoluma devam edip herkezi ezecem:))
-
çok güzel bir yazı.. bazen bende sağa çekmek istiyorum fakat korkuyorum o da suç olur mu acep die?
neyse teşekkürler böle anlamlı bir yazının paylasımı içiinn...
-
Bunu bütün anne-babalara okutmak lazım.
Hatta okuldaki hocalara, yoldan geçenlere bile.
Kimin ne halt yediğini bilen yok.
-
saga cekmek yerine,
serefsizlik oldugunu bilsende arada bir oyunu kuralina gore oynamak lazim diye dusundum bir an...
cunku o insan yerinde olmak istemedim.
gunumuz toplumunda her konuda o derece saf iyi niyetli dusunmek (bir cocuk gibi) sanirim hayati profesyonel yasamamak oluyor.
-
ne güzelmiş bu yazı ya uzun diye okumamıştım :Dtşkler yazaada buraya koyanada
-
iyiymiş ya baştan sona okudum güzel.