Sağlam Kulaklık Arıyorum?
-
Merhaba arkadaşlar, kaybedene kadar yaklaşık 2,5 senedir yani 2010 mayısından beri sennheisee cx-300 kullanıyordum.
Şimdi de ortalama 100-150 lira civarında, dinlerken çevreyi rahatsız etmeyeceğim, bass'ı tiz'i sağlam, kulak içi ya da enseye asılan büyük dış kulaklıklardan arıyorum.
Bu aralar dr. Dre denilen kulaklıklar ilgimi çekiyor ancak markaya para kaptırmak istemiyorum. dr. Dre kalitesini dr. Dre parası vermeden yaşayabileceğim bi kulaklık önerebilir misiniz? -
fazla para vermek istemiyor ve sağlam birşey arıyorsan creative ep-630 alacan hocu
kullanıyorum gayet memnunum sağlam kulaklık :W
ayrıca enseden asılan kulak içi görürsen haber et bana
-
urbanears al hocam 159tl lik olan modellerinden
-
http://www.markafoni.com/product/speck-ve-native-union-2/all/ buradakiler nasıl?
-
Yukari :/ urban alacagim sanirim
-
bulabiliyorsan 2.el shurelara bak se215 se315 falan
-
bende sıfır satlık sennheiser hd 202 ıı var düşünürsen vereyim sana
-
Kac lira istiyorsun haci?
-
AKG K321 alıyorsun. D&R 72 lira kargo ücretsiz.
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba arkadaşlar, kaybedene kadar yaklaşık 2,5 senedir yani 2010 mayısından beri sennheisee cx-300 kullanıyordum.
Şimdi de ortalama 100-150 lira civarında, dinlerken çevreyi rahatsız etmeyeceğim, bass'ı tiz'i sağlam, kulak içi ya da enseye asılan büyük dış kulaklıklardan arıyorum.
Bu aralar dr. Dre denilen kulaklıklar ilgimi çekiyor ancak markaya para kaptırmak istemiyorum. dr. Dre kalitesini dr. Dre parası vermeden yaşayabileceğim bi kulaklık önerebilir misiniz?
-----------------------------
Bak yaklaşık 20 tlye aldığım Setin içerisindeki Kulaklık Everest... 2+1 bas sistemli masaüstü hoparlöründen daha iyi ses çıkartıyor vede Kulağımda olduğunu hissetmiyorum... Kablosuda uzun 2metre + rahatsızlık vermiyor. 6-7 aydır sorun yok. hemde daha önce eski pcde de kullandığımız kulaklık bu.
Aşağıdaki Setteki sağ üst köşedeki kulaklık.Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:55'da The_Pilot tarafından düzenlendi.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:55'da The_Pilot tarafından düzenlendi. -
Eger evde kullanicaksan ..
Tavsiye ederim oyun olsun muzik olsun harika ses kalitesi var.
1 yildir kullaniyorum.