Sağlam Kulaklık Arıyorum?
-
phillips yeterlidir, kulaklığa da 90 dan fazla para verilmez.
-
Öyle mesajlar atmışsınız ki sanki etrafa para saçıyorum :) ev kullanımı için değil günlük hayatta da kullanacağım..
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Öyle mesajlar atmışsınız ki sanki etrafa para saçıyorum :) ev kullanımı için değil günlük hayatta da kullanacağım..
-----------------------------al amk ayponun ilede rahat kullanirsin..
kulaginin zarina monte et.
-
brainwatz lar saglamdır kimse dandik demez arastır
m1 kullanıyorum guzel
-
CX500 al, iki kez eskittim şu an piyasada bulamıyorum ki alayım, netten düzgün bir yer bulursam alıcam ilk fırsatta.
-
trampfd bunu yazdı:
-----------------------------CX500 al, iki kez eskittim şu an piyasada bulamıyorum ki alayım, netten düzgün bir yer bulursam alıcam ilk fırsatta.
-----------------------------adam bulamadığı ürünü öneriyor :D
neden cx500 desem?
-
Aradığın kulaklık akg k518le. Beats solo hd ile aynı şartlarda karşılaştırdık tek farkı solo hd daha rahat [akg taçlı kulaklıkların taçlarının dar olması genel bir problem ama]
-
çünki cx500 fenomendir , şimdi üretilmiyor satılmıyor onun yerine cx-300-ii-precision veriyorlar oda beş para etmez.
yada
al
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Kac lira istiyorsun haci?
piyasada 150 sanırım 120 ye veririm bende hocam kargo dahil -
The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar, kaybedene kadar yaklaşık 2,5 senedir yani 2010 mayısından beri sennheisee cx-300 kullanıyordum.
Şimdi de ortalama 100-150 lira civarında, dinlerken çevreyi rahatsız etmeyeceğim, bass'ı tiz'i sağlam, kulak içi ya da enseye asılan büyük dış kulaklıklardan arıyorum.
Bu aralar dr. Dre denilen kulaklıklar ilgimi çekiyor ancak markaya para kaptırmak istemiyorum. dr. Dre kalitesini dr. Dre parası vermeden yaşayabileceğim bi kulaklık önerebilir misiniz?
Bak yaklaşık 20 tlye aldığım Setin içerisindeki Kulaklık Everest... 2+1 bas sistemli masaüstü hoparlöründen daha iyi ses çıkartıyor vede Kulağımda olduğunu hissetmiyorum... Kablosuda uzun 2metre + rahatsızlık vermiyor. 6-7 aydır sorun yok. hemde daha önce eski pcde de kullandığımız kulaklık bu.
Aşağıdaki Setteki sağ üst köşedeki kulaklık.Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:55'da The_Pilot tarafından düzenlendi.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:55'da The_Pilot tarafından düzenlendi.
-----------------------------Lüks yaşamla ne alakası var dayı sokakta adam bunu mu takacak dönen markalara bakarsan müzik için kulaklık aradığı belli.20 liraya philips dandik kulaklığını takarım daha iyi.
sennheiser px 100 ii tavsiye ederim benimkinin bir üst modeli.ama dışarıyı rahatsız etmeme konusunda emin değilim.