Sağlam Kulaklık Arıyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Creative Sound Blaster Tactic 3D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

tabiki cx 300 2

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Philips oneal al Haci ben 80e almıştım suan 100 civarı muhteşem bas veriyor Yada yine philip kulak ici var 10 tl ama cok iyi ısını görür bence htcnin orijinal kulaklığından iyiMesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 03:43'da RotKerim tarafından düzenlendi.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    kulakligi ne ile dinliceksin eyer ses cikisi dusuk bir player kullaniyosan hd 202 gibi kulakliklari gec bikere 16 ohomluk birsey sart. ayrica etrafi rahatsiz etmesin demissin bu durumda kafa ustu almanin manasi yine kalmazki sahnesi saglam olsun diye aldimmi ya yari acik yada tam acik tip bir kulaklik almalisin kisaca ihtiyacin kulak ici gibi duruyor. gelelim ne tip muzik dinledigine. bunun cevabini alirsam kulaklik tavsiye edice. ayrica mp3 dinliyosan hic ugrasma ep 630 u al gitsin. cunku flac v.b. dinlemedikce kulakliga 150 vermenin anlami yok.mesela git everest al muthis ses veriyo der, tatmin olursun. yani oncelikle amaci ve ihtiyaclari belirlemek sart.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    İphone ile dinliyorum, her tür müzik dinlerim kendimi jiletlemelik olanlar hariç,,

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Kulaklik alirken baktigimiz degerler nasil degerlendirilmeli? Yani hertzi desibeli carti curtunun yuksek olmasi, dusuk olmasi ne manaya gelir?

...said addicted.
Toplam Hit: 3386 Toplam Mesaj: 27