folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağlam Zayıflama Teknikleri.

Sağlam Zayıflama Teknikleri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocalar öss öğrencisi moduna giricez malum şu an biraz kilom var ama kasta var  olduğundan dolayı çok sarkma falan yok vücutta ama öss stresi bi sararsa yeme içmeye verir kendimi katlarım diye düşünmekteyim bu yüzden şu 3 ayda adam gibi zayıfladım bünyeyi alıştırdım alıştırdım yoksa sıçtım demektir :D Adam gibi zayıflayabilmek için napmam lazım spor haricinde ? böyle kaliteli bi diyet falan anlayan varmı diyetisyen fena sokuşturuyor :D

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

sporsuz..bir halt yiyemessin..sorry !.. ne kadar az yesende o az yemeğe karşı malak gibi hareket etmessn vucunda az enerji harcıcak..

bana kalırsa ÖKÜZ gibi ye ÖKÜZ gibi KOŞ  olay budur..

çok mu sert oldu bu laf :S

yorgun senarist .]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocalar öss öğrencisi moduna giricez malum şu an biraz kilom var ama kasta var  olduğundan dolayı çok sarkma falan yok vücutta ama öss stresi bi sararsa yeme içmeye verir kendimi katlarım diye düşünmekteyim bu yüzden şu 3 ayda adam gibi zayıfladım bünyeyi alıştırdım alıştırdım yoksa sıçtım demektir :D Adam gibi zayıflayabilmek için napmam lazım spor haricinde ? böyle kaliteli bi diyet falan anlayan varmı diyetisyen fena sokuşturuyor :D

Hoca 20 kilo aldım şükür 1 hafta sonra spora başlıyom :D

Yaptık bişiler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

spora 2 hafta gittim zor geldi :) 4 gündür gitmiyorum zaten kilolu değilimde öle bi göbek var işte:)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Spor zaten var ama spor yaparken aynı anda yiyiorum baba bi değişiklik olmuyo ne alıyorum ne veriyorum :D :D Bide diyet falan olsa tam çakıcam :D

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocamhiç kasma kendini inşallah sınavı kazanıpta öğrenci evine çıkarsan kafadan 10 kilo zayıflarsın :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:

Hocamhiç kasma kendini inşallah sınavı kazanıpta öğrenci evine çıkarsan kafadan 10 kilo zayıflarsın :)

Ahah iyi zihniyetmiş amk kafama yattı :D:D:D:D

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

bide hocam arkadas spora gitti bildiğin kilo aldı :) bence beyazı kes zaten kilon dengede kalır hatta azalırda :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:

bide hocam arkadas spora gitti bildiğin kilo aldı :) bence beyazı kes zaten kilon dengede kalır hatta azalırda :)

beyazda iş yok yeşilden dewamm

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

diyetisyen soksada adam bişiler biliodur :D kafana göre diyet yapma belki vücudunda bilmediğin bişiler vardır.. bilene bi  danışmak lazım unutma bide tabana kuvvet heryere yürü :D

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

50 Cent'in 1 ayda 25 kilo verdiği (hatta 25 Cent diye dalga geçilen) sıvı diyeti ama ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır tabiki..

Eleman film için kasmış ama son hali iğrenç.

1. GÜN

Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN

Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı.
    Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.
    Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
    Öğle: Bol yeşil salata.
    Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
    Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
    Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
    Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

BU KURALLARA DİKKAT!

• Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak.
    • Akşam yemekleri en geç 18.00''''de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek.
    • Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak.
    • Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz.
    • Haftanın 5 günü en az 30''''ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak.
    • Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart. 

buda önce sonra fotoları :D  adam fena olmuşş :s

Toplam Hit: 3045 Toplam Mesaj: 24