Sağlık Bakanı Kadın Ve Erkekliği Küçük Görmesi
-
bir bakan hemde sağlık bakanı olmuş olmamış
diyor ki kadının en büyük kariyeri Anne olmaktır.Annelik ve kariyer adlı seminere katılıp ordan diyor. şimdi bilemedim bunlar zamanla kafayı sıyırıyor sanırım. nasıl yani Anne olunca bu dünyaya geldiği en büyük görevi yerine getirmiş mi oluyor. ne yani kadınlar evde oturup çocuk yapıp büyütmek için mi geldiler Anne olmak mı amaç kadının görevi bu mudur bunların beyinleri nasıl beyin....Twitterde face de yüzlerce insan şikayet ve protesto yazılarıyla eleştiriyorlar bu bakan olmuş kişiyi.
biliyor musunuz yüzlerce kişi eleştirince ardından yazdığı twitler nasıl değişti ve özür dilese yeridir. o halde o dilden çıkan açıklamalar söylemeden önce iyi düşünüp doğru konuşması gerekmez mi ? ben ne diyorum ya dünya ya rezil oldum demiyor mu şimdi ? gerçi umurlarında değil heryerden altın para akıyor sular seller gibi ceplerine para giriyor onların. umrumda değil lakin bu halde bile gece nasıl vicdanları rahat bir şekilde uyanabiliyorlar veya ibadet yapabiliyorlar çünkü hergün binlerce insan tarafından küfür ediliyor kendilerine...yabancı ülkeden örnek vermek istemiyorum çok uzar konu(geçen gün londradaydım gezdim gördüm fransadan sonra bir kez daha bu ülkenin dünyanın en saygılı ve özgür ülke olduğunu ve herkese ölmeden mutlaka gitmesini tavsiye ediyorum para biriktirin napın ne edin gidin görün dünyayı.annelikolmakla yetinilseydi kadın tarafından sergilenen herşey hiçbirşey olurdu. kadının değeri bu mudur ? evlen sex yap çocuk çıkar sonra eve hapset kapalı bir kutu gibi konuşmasın hiçbirşey yapmadan sadece nefes alıp versin bu mudur düşünceniz ? dini inançları umrumda değil kendilerinin islam dini ne inandıklarına inanmıyorum. Kuran hakkında bilgileri olduğu veya okuduklarına anladıklarına inanmıyorum benim dinim kadın hakkında bu şekilde konuşmuyor çünkü. benim dinim tıpkı afganistandaki kadınlar gibi kapalı bir bez parçasından sadece göz gözükcek şekilde bir kalıba sok demiyor. okusalar bilirler. burda ayet paylaşma gereği duymuyorum konuyu uzatacağından. Anneliğin kariyer olması bu ülkenin sorunu olarak algılıyor muş...Annelerin tek istedikleri geçimini sağlayabilecek ve çocuklarının mutlu olmasını isteyeceği bir dünyadır bunu 50 li yaşına gelip ya anlamak istemiyor yada uyduruktan sözle günü geçirdiğini düşünüyorum.
Bu açıklamadan sonra birde erkek neslinin en büyük kariyerinin babalık olduğunu açıklaması ki eyvah diyorum. bizim atalarımız bilememiş babalığın ne olduğunu biz bilecekmişiz baba olursak en büyük kutsal bi iş görevi yerine getirceğimizden bahsediyor. yani işe gidip para kazanıp eve bakınca bu kariyer oluyormuş :))) boşuna yaşıyoruz o halde doğada ki örneğin erkek bir maymun ne yapıyor gidiyor dışarıdan yemek bulup getirir veya hayvan mı kutsal bir görevi biz insan olarak hayvan ile aynı kefeye mi koyuluyoruz onların bakış açısına göre. vallahi yazık bu ülkenin herşeyine yazık. verilen vergilere yazık. harcanan herşeye yazık diyorum. bu siyaset değildir. toplumun git gide köle haline getirilmesinden başka birşey değildir. ses çıkarma sus çocuk yap baba ol köleliğe devam etmek değilde nedir ? insanların kararlarına karışma yetkisi mi verildi ?
şimdi bir resim paylaşacağım 90 yıl küsür önce Atatürk söylemiş ve 2015 yılında söyleyen bakan sözüne bakıyorum hangisi mantığı uyuyor size kalmış
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10409106_759672547442286_6199506376036406380_n.jpg?oh=4f2d140664c5faf25303ff737c55ce62&oe=5526A644 -
Her zırvayı ciddiye almayın.
-
Üşenmeyip bide saçmasapan görüşlere sinirinizi bozuyosunuz.Siktirin edin şöyle bağnaz adamları, "he he bro " de geç, sektir et.
Esconda tarafından 04/Oca/15 01:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Ne desek boş. Sussam olmuyor susmasam olmaz ne yapacam bilmiyorum yazma sayfalar çıkar ne hale geldi güzelim memleketim
Geçen Diyarbakır'da Hz. Süleyman camiye gittim türbesine orda surların arasında bir cami giderse oraya etrafa baktım surlara o yüksek yapılara ulan dedim ne güzel memleketim var kıymet bilmiyoruz. Sonra 2 adım attım tam orda şehit olan polis aklıma geldi. durdum düşündüm biz nasıl birbirimize girdik... üzüldüm!. gittim türbeye dua ettim bu kardeş kanını durdur bu sevdiğin insanlar için sen bu memlekete yardım et dedim
Ordan 4 ayaklı minare gittim ermeni kişisinin esma Ocak evine ahmet arif in evine ulu camiye sanki sehri veda ediyormuş gibi gezdim. Üzüldüm baya kötü oldum o kadar güzellikleri var ki Diyarbakır'ın anlatılmaz. Ama yok ediyorlar şehri vampirler. Huzursuzluk mutsuzluk bir şehre bu kadarmı yapışır herkesin suratı aşık. Suskun. Ne yapacak lar ki kimin günü yeter artık durmaya durdurmaya
Kısacası fisimiz çekildi bu zihniyet bizi yok edecek
En çok ta zoruma giden kendi ülkemde yabancı olmak.
Atakan tarafından 04/Oca/15 02:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Nice emekler harcanarak kurulan bu ülke şu duruma getirildi. Tv lerde konuşulan konular insanların zeka seviyesine hakaret eder nitelikte. PProgramların ttemaları nneredeyse tamamı bölmek, parçalamak, ayrıştırmak üzerine kurulu. Türk kültürüne ait ne varsa talan ediliyor.
Kısaca ülke bitmiş artık uzatmaları oynuyor. Dilerim Allah bir imkan verir de bunları düzeltiriz. Aksi takdirde sonumuz hiç iyi gözükmüyor.
-
Bunu siktiret de mehmet metiner ne demiş öyle
torpili savunmuş Kuranda akrabayı bakmayı emrediyor diye :)
-
mataramasuko bunu yazdı
Bunu siktiret de mehmet metiner ne demiş öyle
torpili savunmuş Kuranda akrabayı bakmayı emrediyor diye :)
orada sunucu cahal olmasa topu doksana çakacaktı ama ibre tersine dönmüş :)
-
Sen burda tartış diye söylüyorlar zaten hocam bu sözleri.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Sen burda tartış diye söylüyorlar zaten hocam bu sözleri.
ne tartışacam ya ben yatıyorum yazık bu ülkeye sadece bu
-
Bakanların derdi Başbakan'ın iftiharına mazhar olmak. Hepsi aynı yolun yolcusu. Kafa gidik...
-
kismen katiliyorum cunku cevremde anneleri tarfindan yetistirilmemis, kimisi komsuya kimisi ninesine kimiside krese gonderilmis bir cok kisi gordum ve genelde bu tarz cocuklarin annelerinden cok bakicilari ile muhattap olmalarindan kaynakli oldugunu dusundugum anne ve aile yasantisini umursamama durumu var (en azindan benim gorduklerim o sekilde), hatta annesine degilde bakicisina anne diyeni bile gordum.
bir kadinin gorevi .......... dir/tir (noktalari yeri isteyen istedigi gibi doldurabilir) diye birsey soylemek yanlistir ancak cocuk buyutmek sorumluluk ve ilgi gerektirir.
eger maddi acidan ihtiyacim yoksa esimin calismasindan cok diledigi gibi guzel vakit gecirmesini isterim ama cocuk yapma karari verilmisse, karsilikli olarak birseylerden feragat etmek gerekir, dogacak cocugun gelecegi icin.
VisualBoy tarafından 04/Oca/15 10:27 tarihinde düzenlenmiştir