Sağlık Bakanı Kadın Ve Erkekliği Küçük Görmesi
-
o değil de artık kılıf uydurmadan alenen taşşak geçiyorlar ya halkla o çok iyi oluyor.
tam aptal turnusolu oldular yemin ediyorum artık akp diyenin suratına gülüyorum direk ahuraehrfds
-
VisualBoy bunu yazdı
kismen katiliyorum cunku cevremde anneleri tarfindan yetistirilmemis, kimisi komsuya kimisi ninesine kimiside krese gonderilmis bir cok kisi gordum ve genelde bu tarz cocuklarin annelerinden cok bakicilari ile muhattap olmalarindan kaynakli oldugunu dusundugum anne ve aile yasantisini umursamama durumu var (en azindan benim gorduklerim o sekilde), hatta annesine degilde bakicisina anne diyeni bile gordum.
bir kadinin gorevi .......... dir/tir (noktalari yeri isteyen istedigi gibi doldurabilir) diye birsey soylemek yanlistir ancak cocuk buyutmek sorumluluk ve ilgi gerektirir.
eger maddi acidan ihtiyacim yoksa esimin calismasindan cok diledigi gibi guzel vakit gecirmesini isterim ama cocuk yapma karari verilmisse, karsilikli olarak birseylerden feragat etmek gerekir, dogacak cocugun gelecegi icin.
aynen katılıyorum , ayrıca Bakanın açıklamalarını bi okuyup öyle eleştirirseniz daha iyi olur , Ak Partli Bakan açıklamıa yapmış deyip bodoslama dalmayın konulara
-
en büyük 10 ekonomi arasına girmeyi hedefliyorlar.Sadece erkekler çalışarak mı olacakmış bu.
-
gündemi değiştirme çabaları vol: bilmem kaç
ne zaman saçma sapan bir açıklama yaparlarsa hemen madalyonun diğer yüzüne bakacaksın şimdi bakıyoruz 5 Ocak'ta yani yarın Meclis Soruşturma Komisyonu, AK Partili dört bakanın Yüce Divan'da yargılanmasıyla ilgili oylama yapacak
-
ZyreX bunu yazdı
en büyük 10 ekonomi arasına girmeyi hedefliyorlar.Sadece erkekler çalışarak mı olacakmış bu.
Hayır ,çalışacak genç nüfusla olacak , malesef nüyük resmi görmüyorsunuz , AB ülkelerinde genç nüfus yok , giderek de azalıyor , Türkiye dede böyle giderse genç nüfus azalacak , Kadınlar çalışmasın diyen yok , ama malesef kariyer yapıcam diye çocuk yapmayan , 40 'ından sonrada çocuk yapmaya çalışan bayanlar , en fazla 1çocuk yapıp çocuk özemlerini (!) gidermeye çalışıyorlar
Hükümet bu yüzden erken ve 1 den fazla çocuk yapmayı teşvik ediyor ( emekliliklerde de bayanlar için çocuklarında kolaylık sağlıyor )
Konuları hemen Ak Parti karşıtlığı yapıcam mantığı ile değerlendirmeyin , biraz düşünerek mesaj yazın
-
Her kadın isterse 10 çocuk yapsin.eger kadinlar calismayacaksa nüfusun yarisi(15-65 yas) yine is gucune katilmiyor demektir.bu da potansiyelini kullanamadigini gosterir. Dusmanlikla alakasi yok.iktisadi bir yaklasim gibi dusun.Ama tabi bizimkiler bunu zaten biliyor dertleri bu degil.dertleri kadin evde otursun,erkege mahkum yaşasın.cocuk yapsin erkegini mutlu etsin.bu kafaların kadina bakışı bu.Yoksa iktisadi acidan kadinin is gucune katilmamasi ekonominin buyume hızinin potansiyelin altinda kalacagi anlamina gelir.Cogu konuda oldugu gibi bir soyledikleri diger söyledikleriyle tezat.2 gun sonra ben oyle demedim deyip duzeltir.bugun ak dediklerine yarin kara demelerine alisti artik millet.sasirtmaz yani
-
student bunu yazdıZyreX bunu yazdı
Hayır ,çalışacak genç nüfusla olacak , malesef nüyük resmi görmüyorsunuz , AB ülkelerinde genç nüfus yok , giderek de azalıyor , Türkiye dede böyle giderse genç nüfus azalacak , Kadınlar çalışmasın diyen yok , ama malesef kariyer yapıcam diye çocuk yapmayan , 40 'ından sonrada çocuk yapmaya çalışan bayanlar , en fazla 1çocuk yapıp çocuk özemlerini (!) gidermeye çalışıyorlar
Hükümet bu yüzden erken ve 1 den fazla çocuk yapmayı teşvik ediyor ( emekliliklerde de bayanlar için çocuklarında kolaylık sağlıyor )
Konuları hemen Ak Parti karşıtlığı yapıcam mantığı ile değerlendirmeyin , biraz düşünerek mesaj yazın
çalışacak,
genç,
nüfıs,
bu kelimeleri ayrı ayrı inceleyelim.
çalışacak = iş gücü,
genç & çalışacak = uzun vadeli iş gücü (bir sıkıntı yoksa gençler daha uzun yaşar değil mi)
genç & çalışacak & nüfus = uzun vadeli ve çok sayıda iş gücü.
Uzun vadeli ve çok sayıda iş gücü neye yarar, ekonomik getiriye yarar. Bak madde madde gidiyorum çünkü pek çok şeye vakıf olabilirsin ama basit düşünceleri ve kandırmacaları gözün görmüyor o ortada, zaten senin gözüne de anlatmıyorum diğer arkadaşlar faydalansın. Devam edelim, ekonomik getirimiz oldu iyi, güzel fakat
getirirken ne götürdü ? bu 1,
getirileri kim kontrol ediyor, nereye harcanacak ? bu 2.
Ben bu ekonomik getiri halkın refahına teğet geçer, asla halk için kullanılmaz diyecekken lan bir düşündüm bu paranın devlet için bile kullanılmama ihtimali var, nereye gideceği belli yani.
Kadınların annelik kavramı doğumu ve emzirmeyi kapsar desek, madem çocuk büyütmek sizin için çok önemli, ilk 6 ay emzirsin eşiniz sonra işine geri dönsün siz işinizi bırakın ? Kadına ne hakla bunu diyebiliyorsunuz ben bunu anlamıyorum, çok doğal bir şeymiş gibi "herkesin kabul ettiği bu" edasıyla bunu söylüyorsunuz, siz bırakın işinizi siz bakın çocuğa ?
AB ülkelerinde nüfus yokmuş, sen nasıl bir salaksın ki buraya erasmusla gelip büyülenen insanları, entegre olan insanları saymıyorsun, adamlar hayrına exchange program düzenlemiyor zaten, Avrupa gönüllü hizmeti gibi komple onların sponsor oldukları hizmetlerde var. AB insanı eğitim almış, senin genç nüfusunun yarısı gibi burger kingte çalışmaktan aciz değil, neyi ne için okuduğu belli olmayan ne için çalıştığı belli olmayan insandan bir bok olmaz. Bu 1cisi,
2.cisi yüce devlete katkı olsun diye de çocuk yapılmaz, sizin o aklınıza neyse küfür etmek istemiyorum kabalıktan sıkıldım fakat o çocuğun kişiliği ve özgün bir hayat hikayesi olacak, sen bir çırpıda devletin refahı için karını ve çocuğu TÜİK de bir veri olmaya mahkum edip özgünlüklerini sildin, neden yaptın ? çünkü sende özgün ve özgür bir birey değil, ne özgürsün, ne özgünsün, ne bireysin. Bu mirasını da çocuklarına aktaracaksın ne yazık ki.
Mirasın yanı sıra eğitim sistemi belli, nicelik mi nitelik mi daha önemli ? Yarın öbürgün bir iş kursan bir iktisat uzmanı mı kiralarsın yoksa 100 tane bilgisiz insanı mı ? Bilgisiz insan neye yarar ? Ameliliğe yarar, köleliğe yarar neye yarayacak, senin oğlun veya kızında da modern amele yani teknik eleman olacak. Teknoloji üretmediğin yerde buna karşı çıkabilir misin ? Hangi teknolojiyi üretiyoruz, ihraç etmeyi geçtim kendimize hayrı dokunan ? Nelere yatırım yapıyoruz ?
Bu adamların bu ilk vukuatı mı ? Aklımıza gelebilecek her sıfat,ünvan veya vasfa sahip her insan çeşidine hakaret etmek AKP politikası mı ? Sen ne yüzsüz ne şerefsiz bir adamsın ki bu adamların belgelenmiş yüzsüzlükleri, iki yüzlülükleri ve dolandırıcılıkları varken gelmiş hala "bodoslama dalmayın akp dedi diye" diyorsun.AKP mi demiş ? Bodoslama dalarım. İnsan beyni koşullanır, bodoslama dalıyorsak bu koşullanmaya bizi neyin ittiğini soracaksın. Her söylediği yalan olan ve her söylediğin birilerinin kalbini kıran bir iktidarın ben amına koyayım. Bodoslama dalarım çünkü kafamda tanım net,
AKP = Orospu çocuğu
bu kadar basit. Sevdiğim akpli insanlar var diye akplilere laf etmiyorum ama Adalet ve kalkınma partisine ediyorum, onlar kötü niyetli orospu çocuklarıdır. İnsan yaşamak için nefes almak zorundadır dese şüphe ederim.
-
ZyreX bunu yazdı
Her kadın isterse 10 çocuk yapsin.eger kadinlar calismayacaksa nüfusun yarisi(15-65 yas) yine is gucune katilmiyor demektir.bu da potansiyelini kullanamadigini gosterir. Dusmanlikla alakasi yok.iktisadi bir yaklasim gibi dusun.Ama tabi bizimkiler bunu zaten biliyor dertleri bu degil.dertleri kadin evde otursun,erkege mahkum yaşasın.cocuk yapsin erkegini mutlu etsin.bu kafaların kadina bakışı bu.Yoksa iktisadi acidan kadinin is gucune katilmamasi ekonominin buyume hızinin potansiyelin altinda kalacagi anlamina gelir.Cogu konuda oldugu gibi bir soyledikleri diger söyledikleriyle tezat.2 gun sonra ben oyle demedim deyip duzeltir.bugun ak dediklerine yarin kara demelerine alisti artik millet.sasirtmaz yani
bak arkadaşım , hükümet özellikle genç nüfusolsun diye teşviklerde bulunuyor , Bakanın açıklamasında da kadın çalışmasın diye biifade yok , kariyer yapıcam diye çocuk yapmayı bırakmasın , 22-23 yaşlarında doğum yapsın diye açıklaması var ,
http://t24.com.tr/haber/uc-cocuklu-kadina-alti-yil-erken-emeklilik-geliyor,243728
Hükümetin üzerinde çalıştığı teşvik paketine göre, üç çocuklu kadınlara erken emeklilik yolu açılacak, asgari ücretle çalışan üç çocuklu kadınlar gelir vergisinden de muaf olacak
Hükümetin nüfus artışını hızlandırmak için hayata geçirmeyi planladığı teşvik paketi netleşiyor. Dört bakanlığın birlikte yürüttüğü çalışmalara göre, üç çocuk sahibi kadınlara altı yıl erken emeklilik imkanı sunulacak. Ayrıca asgari ücretle çalışan üç çocuklu kadınlara gelir vergisi muafiyeti de getirilecek. Paketin yılbaşından önce açıklanması bekleniyor.
Amaç kadınların çaılışmasını engellemek olsa , çalışan kadına yönelik teşvik paketleri çıkarılmazdı.Art niyetle düşünen kişilerin , amacın nüfus artışını sağlamak olduğunu , genç nüfus için teşvikler çıkarıldığını anlardı.Tabi açam Ak Parti düşmanlığı olunca atış serbest ne de olsa forumda hükümet düşmanlığı için pusuda bekleyenler var.
Devam edin bu kafayla muhalefete , ebedi muhalefetten kurtulamayacaksınız bu kafayla..
-
student bunu yazdıZyreX bunu yazdı
bak arkadaşım , hükümet özellikle genç nüfusolsun diye teşviklerde bulunuyor , Bakanın açıklamasında da kadın çalışmasın diye biifade yok , kariyer yapıcam diye çocuk yapmayı bırakmasın , 22-23 yaşlarında doğum yapsın diye açıklaması var ,
http://t24.com.tr/haber/uc-cocuklu-kadina-alti-yil-erken-emeklilik-geliyor,243728
Hükümetin üzerinde çalıştığı teşvik paketine göre, üç çocuklu kadınlara erken emeklilik yolu açılacak, asgari ücretle çalışan üç çocuklu kadınlar gelir vergisinden de muaf olacak
Hükümetin nüfus artışını hızlandırmak için hayata geçirmeyi planladığı teşvik paketi netleşiyor. Dört bakanlığın birlikte yürüttüğü çalışmalara göre, üç çocuk sahibi kadınlara altı yıl erken emeklilik imkanı sunulacak. Ayrıca asgari ücretle çalışan üç çocuklu kadınlara gelir vergisi muafiyeti de getirilecek. Paketin yılbaşından önce açıklanması bekleniyor.
Amaç kadınların çaılışmasını engellemek olsa , çalışan kadına yönelik teşvik paketleri çıkarılmazdı.Art niyetle düşünen kişilerin , amacın nüfus artışını sağlamak olduğunu , genç nüfus için teşvikler çıkarıldığını anlardı.Tabi açam Ak Parti düşmanlığı olunca atış serbest ne de olsa forumda hükümet düşmanlığı için pusuda bekleyenler var.
Devam edin bu kafayla muhalefete , ebedi muhalefetten kurtulamayacaksınız bu kafayla..
edit:neyse fevri davrandım burda :)
her fırsatta hükümetin altına yatmayı nasıl becerebiliyosunuz
Tnrsk tarafından 04/Oca/15 14:28 tarihinde düzenlenmiştir -
ulan şu büyük reami bi göremedik amk. İlkokulda derlerdi avrupa nüfusu yaşlanıyor biz genç nüfusumuzla patlama yapıcaz diye o nüfus yaşlandı hala aynı masal devam ediyor. yüz çocuk yapsan ne olacak vasıfsız sürüsü olacak nitelikli gençlik zaten bi yolunu bulur avrupaya amerikaya kapağı atar, orda işi ehline verirler burda işi en çok yalayana, son 300 yıldır da böyle ve görünen o ki böyle devam edecek. Ah gazali zhniyeti, yaktın müslüman alemini