folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağlık Bakanı Kadın Ve Erkekliği Küçük Görmesi

Sağlık Bakanı Kadın Ve Erkekliği Küçük Görmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

çocukta yapılır kariyerde

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

bir bakan hemde sağlık bakanı olmuş olmamış 
    diyor ki kadının en büyük kariyeri Anne olmaktır.Annelik ve kariyer adlı seminere katılıp ordan diyor. şimdi bilemedim bunlar zamanla kafayı sıyırıyor sanırım. nasıl yani Anne olunca bu dünyaya geldiği en büyük görevi yerine getirmiş mi oluyor. ne yani kadınlar evde oturup çocuk yapıp büyütmek için mi geldiler Anne olmak mı amaç kadının görevi bu mudur bunların beyinleri nasıl beyin....Twitterde face de yüzlerce insan şikayet ve protesto yazılarıyla eleştiriyorlar bu bakan olmuş kişiyi. 

biliyor musunuz yüzlerce kişi eleştirince ardından yazdığı twitler nasıl değişti ve özür dilese yeridir. o halde o dilden çıkan açıklamalar söylemeden önce iyi düşünüp doğru konuşması gerekmez mi ? ben ne diyorum ya dünya ya rezil oldum demiyor mu şimdi ? gerçi umurlarında değil heryerden altın para akıyor sular seller gibi ceplerine para giriyor onların. umrumda değil lakin bu halde bile gece nasıl vicdanları rahat bir şekilde uyanabiliyorlar veya ibadet yapabiliyorlar çünkü hergün binlerce insan tarafından küfür ediliyor kendilerine...yabancı ülkeden örnek vermek istemiyorum çok uzar konu(geçen gün londradaydım gezdim gördüm fransadan sonra bir kez daha bu ülkenin dünyanın en saygılı ve özgür ülke olduğunu ve herkese ölmeden mutlaka gitmesini tavsiye ediyorum para biriktirin napın ne edin gidin görün dünyayı.annelikolmakla yetinilseydi kadın tarafından sergilenen herşey hiçbirşey olurdu. kadının değeri bu mudur ? evlen sex yap çocuk çıkar sonra eve hapset kapalı bir kutu gibi konuşmasın hiçbirşey yapmadan sadece nefes alıp versin bu mudur düşünceniz ? dini inançları umrumda değil kendilerinin islam dini ne inandıklarına inanmıyorum. Kuran hakkında bilgileri olduğu veya okuduklarına anladıklarına inanmıyorum benim dinim kadın hakkında bu şekilde konuşmuyor çünkü. benim dinim tıpkı afganistandaki kadınlar gibi kapalı bir bez parçasından sadece göz gözükcek şekilde bir kalıba sok demiyor. okusalar bilirler. burda ayet paylaşma gereği duymuyorum konuyu uzatacağından. Anneliğin kariyer olması bu ülkenin sorunu olarak algılıyor muş...Annelerin tek istedikleri geçimini sağlayabilecek ve çocuklarının mutlu olmasını isteyeceği bir dünyadır bunu 50 li yaşına gelip ya anlamak istemiyor yada uyduruktan sözle günü geçirdiğini düşünüyorum.

Bu açıklamadan sonra birde erkek neslinin en büyük kariyerinin babalık olduğunu açıklaması ki eyvah diyorum. bizim atalarımız bilememiş babalığın ne olduğunu biz bilecekmişiz baba olursak en büyük kutsal bi iş görevi yerine getirceğimizden bahsediyor. yani işe gidip para kazanıp eve bakınca bu kariyer oluyormuş :))) boşuna yaşıyoruz o halde doğada ki örneğin erkek bir maymun ne yapıyor gidiyor dışarıdan yemek bulup getirir veya hayvan mı kutsal bir görevi biz insan olarak hayvan ile aynı kefeye mi koyuluyoruz onların bakış açısına göre. vallahi yazık bu ülkenin herşeyine yazık. verilen vergilere yazık. harcanan herşeye yazık diyorum. bu siyaset değildir. toplumun git gide köle haline getirilmesinden başka birşey değildir. ses çıkarma sus çocuk yap baba ol köleliğe devam etmek değilde nedir ? insanların kararlarına karışma yetkisi mi verildi ?

şimdi bir resim paylaşacağım 90 yıl küsür önce Atatürk söylemiş ve 2015 yılında söyleyen bakan sözüne bakıyorum hangisi mantığı uyuyor size kalmış 
    https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10409106_759672547442286_6199506376036406380_n.jpg?oh=4f2d140664c5faf25303ff737c55ce62&oe=5526A644

neye kızdığını anlamadımki

birinde annlerin evde oturup çocuk bakması gerekiyor dediğine kızmışın 

birde yerde insanları çalışıtırıp köle yapılmaya çalışıyor demişsin :| tam anladım

insanların çalıştırılmasına kızıyorsan evde çocuğuyla ilgilenen anneye niye kızıyon

tam anlamadım neye kızdığını

neyse yorumumu söyleyeyim

dini inanç kısmını geç tartışmanın burasını insanın kutsal olduğuna inanmıyorum bu diğer canlılar gibi doğanın parçasıyız ve inanmak istesende istemesende insanlar hayvanlar aleminin bir üyesidir besinini dışarıdan tedarik ederiz ve hep şöyle düşünürüm

"canlıların tek amacı soyunun devamıdır" bunun için ilk önce bir türümüzü koruma gereği hisstederiz sonrasında sosyal grubumuz (hayvanlarda gruplar var aslandarda çakallarda kurtlarda vsvs insanda millet-ulus olarak düşünebilirsin) gelir onun sonrasında ailemizi korumak isteriz en güçlü koruma güdüsü budur

bunu ister kabul et ister etme bu dünyadaki tek amacın güçlü sağlam sağlıklı evlat halk dili ile hayırlı evlat yetişrtirmektir

şuanki insan toplumunda

bunu başarabilmek için iyi bir eğitimin

iyi bir gelirin

iyi bir birikimin 

olması gerekiyor bu saydıklarımı hepsini toplayınca kariyer denen şey çıkıyor ortaya ve bu sahip olduğun gücü (insan tür ünde artık fiziksel gücün bir önemi yok tamamen sosyo-kültürel-ekonomik bir güçten söz ediyorum) çocukların rahat etmesi iyi bir eğitim almaları eksiklikleri olmamaları birşeylere sahip olmaları için yaparsın 

doğacak çocuklarım sikimde değil diyor olabilirsin ama insanların %99.99 tersini söylüyor

benimle aynı şeyi söylemiş ama bozuk saatte 2 kere doğruyor gösteriyor ve tamamen bambaşka bir amaç içinde söylemiş olabilir ona bişey diyemem

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    MATH bunu yazdı
    ZyreX bunu yazdı

en büyük 10 ekonomi arasına girmeyi hedefliyorlar.Sadece erkekler çalışarak mı olacakmış bu.

Geçen bir yazı okudum paylaşmak isterim. Referansı altta, çeviri yapılmış.

Hatırladığımız üzere Almanya, AB'yi neredeyse tek başına krizden kurtardı. Çok güçlü bir ekonomisi olan ülke.

Yazı bunları belirtmekle birlikte Alman toplantı oldalarında, erkek egemenliği olduğunu vurgulamış.

Yazı: http://www.bilim.org/almanlar-nasil-daha-az-calistiklari-halde-daha-cok-uretirler.html

İş gücü verimliliği olayın farklı bir boyutu,gelişmiş ülkeler ile gelişmekte olan ülkeler arasındaki çalışma saati farkı bundan kaynaklanır.Bu sebeple bir Türk,Almandan fazla çalışmalıdır,aksi taktirde gelişmiş ülke seviyelerine gelemeyiz.İş gücü verimliliği de kişilere doğru eğitim vererek,yani meslek kazandırarak yapılabilir.Meslek Liselerinin üzerinde durmaları bu sebeptendir.Daha önce bir bakanın dediği gibi, Türkiye'de işsizlik yok,mesleksizlik var.İş gücü verimliliği son yıllarda ülkemizde arttı fakat bu eğitim(beşeeri sermaye) ve sabit sermaye yatırımları ile iişkili olduğundan bu konunun ayrıca değerlendirilmesi gerekir.Üretimi hep nicelik hem de nitelik belirliyor bu durumda siz nitelikten bahsediyorsunuz,bu konunun nüfusun çoğalması ile doğrudan bir ilişkisi yok.Bu değişkenin sabit olduğunu varsaydık.

Nüfusun artması tabi ki önemli,gelişmekte olan bir ülkede nüfusun yaşlanması,iş gücü verimliliği artmadığı sürece ülkenin hızlı büyüyemeyeceği ortada.Ancak işgücünün(15-65yaş) Yüzde kaçının çalıştığı,kalan yüzde kaçına baktığı konusu da önemli.Bizde kadınlarda iş gücüne katılım %30 lar dolayında.Bundan başka topluma verilen eğitimin kalitesi de ayrıca tartışılmalı.İş aramayan kişi işsiz sayılmıyor.TR de çok kadın çalışmayı talep etmediğinden(illa ki çalışmak zorunda da değil ayrıca,problem çalışmak isteyip de çalışmasına izin vermeyen,toplumda kadınları dışlayan zihniyette) işsiz sayılmıyor.İşsizlik oranları bu sebeple batılı ülkelere göre daha olması gerekenden düşük çıkıyor.Daha bir sürü faktör var tabi burada hepsini yazamayız.

Şöyle birkaç yazı paylaşayım

http://www.dunya.com/isgucune-katilim-ispanya-seviyesinde-olsaydi-160351h.htm

http://www.tepav.org.tr/upload/files/1345353259-7.Almanya_daki_Turk_Kadinlarinin_Isgucune_Katilimi___Yapisal_ve_Kulturel_Faktorlerin_Etkisi.pdf

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Standart Vahabi İslam Bakış Açısına göre:

1-Kadının evi yeridir.

2-Evin hakimi erkektir.

3-Erkeğin birden çok eş hakkı vardır, kadının yoktur.

4-Kadına şiddet uygulanabilir (şeklini bozmamak kaydıyla)

5-Zinayı erkek yaparsa günahtır, kadın yaparsa öldürebilirsiniz.

6-Kız çocuğa miras bırakmaya gerek yoktur.

Eee bu vahabi kafasına göre açıklamalar normal.

Bunun ilerisi de gelecek:

7- ergenliğe giren her kız evlendirilebilir, eşin yaşı önem arzetmez.

8- çok özel durumlar dışında (işkence, haksız yere öldürmeye teşebbüs) kadın boşanamaz.

Ben merak ediyorum , hangi Vehhabi kitabını okudun şimdiye kadar da sallıyorsun ?

Vehhabi diye , aklın sıra küçümsediğin meseleler hakkında sen düşünüyorsun ?

Burada aklın sıra Vehhabi  diye saldırdığın şeyler hakkında  müslümanlar ne düşünüyor biliyor musun ? 

Merak ettim sen müslüman mısın ?  ( Forumda aterist lerde var , normaldir , herçeşit insan olması , o yüzden soruyorum)

kendi elinle böyle yakalanırsın işte... sen işide falan katıl, cariye falan da verirler sana. kesmezse deve de verirler. kendi yazınla vahabi olduğunu itiraf edersin böyle...

Boğaziçi tarih mezunlarının müslüman olanları kendi tarihlerini ingilizce öğrenip ingiliz osmanlıcılığına aşık olan, dini konularda araştırma yaparken de ingilizce kaynaklardan sıkça faydalanan ve bu yüzden vahabiliğe kayan insanlardır, hangi okulun hangi bölümünü bitirdiğini bilmiyorum ama sen de bu kesime tabisin. foruma güzel güzel kelimeler döktürmen 360 derece dönüşler yapman bir şey ifade etmez ne olduğun ortada. vahabi vahabidir biz onlara sadece lanet ederiz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

diyor ki kadının en büyük kariyeri Anne olmaktır.Annelik ve kariyer adlı seminere katılıp ordan diyor. şimdi bilemedim bunlar zamanla kafayı sıyırıyor sanırım. nasıl yani Anne olunca bu dünyaya geldiği en büyük görevi yerine getirmiş mi oluyor. ne yani kadınlar evde oturup çocuk yapıp büyütmek için mi geldiler Anne olmak mı amaç kadının görevi bu mudur bunların beyinleri nasıl beyin....Twitterde face de yüzlerce insan şikayet ve protesto yazılarıyla eleştiriyorlar bu bakan olmuş kişiyi. 

biliyor musunuz yüzlerce kişi eleştirince ardından yazdığı twitler nasıl değişti ve özür dilese yeridir. o halde o dilden çıkan açıklamalar söylemeden önce iyi düşünüp doğru konuşması gerekmez mi ? ben ne diyorum ya dünya ya rezil oldum demiyor mu şimdi ? gerçi umurlarında değil heryerden altın para akıyor sular seller gibi ceplerine para giriyor onların. umrumda değil lakin bu halde bile gece nasıl vicdanları rahat bir şekilde uyanabiliyorlar veya ibadet yapabiliyorlar çünkü hergün binlerce insan tarafından küfür ediliyor kendilerine...yabancı ülkeden örnek vermek istemiyorum çok uzar konu(geçen gün londradaydım gezdim gördüm fransadan sonra bir kez daha bu ülkenin dünyanın en saygılı ve özgür ülke olduğunu ve herkese ölmeden mutlaka gitmesini tavsiye ediyorum para biriktirin napın ne edin gidin görün dünyayı.annelikolmakla yetinilseydi kadın tarafından sergilenen herşey hiçbirşey olurdu. kadının değeri bu mudur ? evlen sex yap çocuk çıkar sonra eve hapset kapalı bir kutu gibi konuşmasın hiçbirşey yapmadan sadece nefes alıp versin bu mudur düşünceniz ? dini inançları umrumda değil kendilerinin islam dini ne inandıklarına inanmıyorum. Kuran hakkında bilgileri olduğu veya okuduklarına anladıklarına inanmıyorum benim dinim kadın hakkında bu şekilde konuşmuyor çünkü. benim dinim tıpkı afganistandaki kadınlar gibi kapalı bir bez parçasından sadece göz gözükcek şekilde bir kalıba sok demiyor. okusalar bilirler. burda ayet paylaşma gereği duymuyorum konuyu uzatacağından. Anneliğin kariyer olması bu ülkenin sorunu olarak algılıyor muş...Annelerin tek istedikleri geçimini sağlayabilecek ve çocuklarının mutlu olmasını isteyeceği bir dünyadır bunu 50 li yaşına gelip ya anlamak istemiyor yada uyduruktan sözle günü geçirdiğini düşünüyorum.

Bu açıklamadan sonra birde erkek neslinin en büyük kariyerinin babalık olduğunu açıklaması ki eyvah diyorum. bizim atalarımız bilememiş babalığın ne olduğunu biz bilecekmişiz baba olursak en büyük kutsal bi iş görevi yerine getirceğimizden bahsediyor. yani işe gidip para kazanıp eve bakınca bu kariyer oluyormuş :))) boşuna yaşıyoruz o halde doğada ki örneğin erkek bir maymun ne yapıyor gidiyor dışarıdan yemek bulup getirir veya hayvan mı kutsal bir görevi biz insan olarak hayvan ile aynı kefeye mi koyuluyoruz onların bakış açısına göre. vallahi yazık bu ülkenin herşeyine yazık. verilen vergilere yazık. harcanan herşeye yazık diyorum. bu siyaset değildir. toplumun git gide köle haline getirilmesinden başka birşey değildir. ses çıkarma sus çocuk yap baba ol köleliğe devam etmek değilde nedir ? insanların kararlarına karışma yetkisi mi verildi ?

şimdi bir resim paylaşacağım 90 yıl küsür önce Atatürk söylemiş ve 2015 yılında söyleyen bakan sözüne bakıyorum hangisi mantığı uyuyor size kalmış 
    https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10409106_759672547442286_6199506376036406380_n.jpg?oh=4f2d140664c5faf25303ff737c55ce62&oe=5526A644

birde yerde insanları çalışıtırıp köle yapılmaya çalışıyor demişsin :| tam anladım

insanların çalıştırılmasına kızıyorsan evde çocuğuyla ilgilenen anneye niye kızıyon

dini inanç kısmını geç tartışmanın burasını insanın kutsal olduğuna inanmıyorum bu diğer canlılar gibi doğanın parçasıyız ve inanmak istesende istemesende insanlar hayvanlar aleminin bir üyesidir besinini dışarıdan tedarik ederiz ve hep şöyle düşünürüm

"canlıların tek amacı soyunun devamıdır" bunun için ilk önce bir türümüzü koruma gereği hisstederiz sonrasında sosyal grubumuz (hayvanlarda gruplar var aslandarda çakallarda kurtlarda vsvs insanda millet-ulus olarak düşünebilirsin) gelir onun sonrasında ailemizi korumak isteriz en güçlü koruma güdüsü budur

bunu ister kabul et ister etme bu dünyadaki tek amacın güçlü sağlam sağlıklı evlat halk dili ile hayırlı evlat yetişrtirmektir

şuanki insan toplumunda

iyi bir gelirin

iyi bir birikimin 

olması gerekiyor bu saydıklarımı hepsini toplayınca kariyer denen şey çıkıyor ortaya ve bu sahip olduğun gücü (insan tür ünde artık fiziksel gücün bir önemi yok tamamen sosyo-kültürel-ekonomik bir güçten söz ediyorum) çocukların rahat etmesi iyi bir eğitim almaları eksiklikleri olmamaları birşeylere sahip olmaları için yaparsın 

doğacak çocuklarım sikimde değil diyor olabilirsin ama insanların %99.99 tersini söylüyor

benimle aynı şeyi söylemiş ama bozuk saatte 2 kere doğruyor gösteriyor ve tamamen bambaşka bir amaç içinde söylemiş olabilir ona bişey diyemem

Önce kadınlar hakkında açıklaması sonra boş durmayıp erkeklere de kariyerlikten bahsetmesini anlamamışsın.
    çocuk yetiştirilmesi muhim bir konudur. lakin bunu aile olan her bireyin ne yapacağını nasıl bir yetişme büyümeden geçileceğini genel olarak her aile bilir. bunu zorla kadına senin en büyük görevin kadın olmaktır. başka bi amacın yok diye dayatmasıdır o sağlık bakanı olan kişinin 77 milyonu hastanede tek başıma bir benim doktor zannetmesi. insanların özel alanına karışmasıdır problem. yani kimse kimsenin efendisi değildir. kimsenin evine gidip senin çocuk sıçmayı bilmiyor gibi bi açıklamadan başka birşey değildir bu.

eğer halen ben anlamadım demeye devam edeceksen meseleyi burdaki spiker sana defalarca meseleyi anlatmıştır

http://www.internethaber.com/tvem-spikeri-isyan-etti-ben-seks-objesi-degilim-753345h.htm

Eğer kendini ortaçağ devrinde yaşayan bir insan olmak istemiyorsanız spikeri defalarca dinleyin

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    student bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

1-Kadının evi yeridir.

2-Evin hakimi erkektir.

8- çok özel durumlar dışında (işkence, haksız yere öldürmeye teşebbüs) kadın boşanamaz.

Ben merak ediyorum , hangi Vehhabi kitabını okudun şimdiye kadar da sallıyorsun ?

Burada aklın sıra Vehhabi  diye saldırdığın şeyler hakkında  müslümanlar ne düşünüyor biliyor musun ? 

Merak ettim sen müslüman mısın ?  ( Forumda aterist lerde var , normaldir , herçeşit insan olması , o yüzden soruyorum)

kendi elinle böyle yakalanırsın işte... sen işide falan katıl, cariye falan da verirler sana. kesmezse deve de verirler. kendi yazınla vahabi olduğunu itiraf edersin böyle...

Boğaziçi tarih mezunlarının müslüman olanları kendi tarihlerini ingilizce öğrenip ingiliz osmanlıcılığına aşık olan, dini konularda araştırma yaparken de ingilizce kaynaklardan sıkça faydalanan ve bu yüzden vahabiliğe kayan insanlardır, hangi okulun hangi bölümünü bitirdiğini bilmiyorum ama sen de bu kesime tabisin. foruma güzel güzel kelimeler döktürmen 360 derece dönüşler yapman bir şey ifade etmez ne olduğun ortada. vahabi vahabidir biz onlara sadece lanet ederiz.

Ben sana bir kaç soru sordum , neden onlara cevap vermeyip beni Vehhabilikle suçlamaya çalışıyorsun ? Tekrar soruyorum ;

1- hangi Vehhabi kitabını okudun şimdiye kadar da sallıyorsun ? 

2-Vehhabi diye , aklın sıra küçümsediğin meseleler hakkında sen düşünüyorsun ?

3-Burada aklın sıra Vehhabi  diye saldırdığın şeyler hakkında  müslümanlar ne düşünüyor biliyor musun ? 

4-Merak ettim sen müslüman mısın ?  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    wert bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

şuanki insan toplumunda

iyi bir gelirin

iyi bir birikimin 

Önce kadınlar hakkında açıklaması sonra boş durmayıp erkeklere de kariyerlikten bahsetmesini anlamamışsın.
    çocuk yetiştirilmesi muhim bir konudur. lakin bunu aile olan her bireyin ne yapacağını nasıl bir yetişme büyümeden geçileceğini genel olarak her aile bilir. bunu zorla kadına senin en büyük görevin kadın olmaktır. başka bi amacın yok diye dayatmasıdır o sağlık bakanı olan kişinin 77 milyonu hastanede tek başıma bir benim doktor zannetmesi. insanların özel alanına karışmasıdır problem. yani kimse kimsenin efendisi değildir. kimsenin evine gidip senin çocuk sıçmayı bilmiyor gibi bi açıklamadan başka birşey değildir bu.

eğer halen ben anlamadım demeye devam edeceksen meseleyi burdaki spiker sana defalarca meseleyi anlatmıştır

http://www.internethaber.com/tvem-spikeri-isyan-etti-ben-seks-objesi-degilim-753345h.htm

Eğer kendini ortaçağ devrinde yaşayan bir insan olmak istemiyorsanız spikeri defalarca dinleyin

amk ben hala anlamadım olayı bana atar yapmışında

annelik babalıktan konu islamcı yazara nasıl geldi :|

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

Saglık bakanını sevmem ama bir kadının en asli görevi anne olmaktır evlat yetiştirmektir iş ikinci plandadır . böyle iç siyasetin bu kadar konuşuldugu  bi ülkenin ne kadar ileriye gidecegide tartışılır ek olarak eski akp feto koalisyonu destekçileri arkadaşlarımız şimdi akpye sallar olmuş çok komik 

Kadının ya da bir bireyin öyle bir görevi yok. Kadına bir görev biçmeye de gerek yok. Sen ya da bakanın öyle düşündü diye mutlak doğru budur diyemeyiz kusura bakmayın.

Kadın kendisi ne isterse o olur. Yok kadın değil bizlerin-hükmedenlerin dediği olacak diyorsanız o sizin gelişmemişliğiniz, başkalarının tercihlerine saygısızlığınız.

+ Sayın bakan da sen de trollüyor müsünüz ciddi misiniz yıllardır anlamadık gitti :S

Kadınların çalışmasına karşı degilim ki tek maaşında yetecegini sanmıyorum lakin bu benim kendi düşüncem sırf kariyer için çocuk yapmayacam diyorsa ben o Kadını ne yapayım + yıllardır seninde siyasi görüşün ortadayken akpli cümlelerinin tamamı sana böyle gelecektir hala 1938desin 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    student bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

1-Kadının evi yeridir.

2-Evin hakimi erkektir.

Ben sana bir kaç soru sordum , neden onlara cevap vermeyip beni Vehhabilikle suçlamaya çalışıyorsun ? Tekrar soruyorum ;

1- hangi Vehhabi kitabını okudun şimdiye kadar da sallıyorsun ? 

2-Vehhabi diye , aklın sıra küçümsediğin meseleler hakkında sen düşünüyorsun ?

3-Burada aklın sıra Vehhabi  diye saldırdığın şeyler hakkında  müslümanlar ne düşünüyor biliyor musun ? 

4-Merak ettim sen müslüman mısın ?  

vehabilik ve mutezileye karşı ehli sünnet görüşü - 1978 nuri öner,

islamda siyasi iktisadi ve fıkhi mezhepler tarihi - muhammed ebu zehra 1973 basımı çevirisini yapan osman ekşiciydi,

osmanlı imparatorluğunda vehhabi hareketei - vehbi ecer 1977

vehhabi suudiler - selda güner (yeniydi bu geçen senenin ağustosunda okudum turuncu bir kabı var)

vahabiliği savunan birini insan olarak görmem, seninkisi tam olarak işid kafası. kandırabildiklerimizi kandıralım, gücümüz yettiğinde nasılsa hepsini keseriz kafasındasın. sen bu kafayla devam et, Allahın laneti üzerine olsun.

Şu kısımdan sonra yazacaklarımın zaten seninle bir alakası olamaz, merak edenler buradan devam edebilir.

Müslümanlar neden vahabilere tabi olamaz:       http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=5012

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 3238 Toplam Mesaj: 40