folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sağlık Bakım Teknisyenliği Ve Acil Tıp Teknisyenliği

Sağlık Bakım Teknisyenliği Ve Acil Tıp Teknisyenliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

Sağlık Bakım Teknisyenliği ve Acil Tıp Teknisyenliği arasında bir fark var mı hocalar ? , lise tercihi yapıcam att olarak fakat hiç bi tercihte att göremedim sanırım ismi değişti.

wAreX!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bi daha dünyaya gelsem sağlıkçı olurdum of ulan of

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

Ben senin yerine olurum hocam :D

wAreX!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

Aynen valla adamlar liseyi bitiriyor çatır çatır çalışıp para kazanıyorlar biz daha sürünüyoruz sınav sınav die :D

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

Aynen valla adamlar liseyi bitiriyor çatır çatır çalışıp para kazanıyorlar biz daha sürünüyoruz sınav sınav die :D

Doğruda hocam benim şu soruya bi cevap bulsak :D

wAreX!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

acil tıp teknisyenliği yaz.

googlede ikisinide araştır.

birisi hastane işi diğeri acil bişey olduğunda müdahale işi sanırım

kaygusuz tarafından 02/Ağu/14 13:23 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Sağlık bakım teknisyenliği ile ilgili aşağıdaki likte yer alan görev tanımlamalarını oku;

http://www.personelsagliktr.com/saglik-bakim-teknisyeni-gorevleri-nelerdir-yeni-saglik-bakanligi-yeni-yonetmelik-407h.htm

Acil Tıbbi Teknisyenlik ise bir birimde/istasyonda beklersin, ekibine ait bir ambulans olur, komuta birimine gelen acil çağrılar eğer senin bölgende ise ambulansla gider hastayı alır, yetkilerin çerçevesinde ilk müdahaleyi yapar ve en yakın devlet hastanesine götürür bırakırsın. Yeri geldiğinde hastaneden, bir üst sağlık kurumuna sevk işlemi için de ambulans hizmetinin verilmesinde görevli olursun.

ATT olmanın güzelliği, sana tahsis edilmiş bir istasyon, temizliğine kadar bütün işçiliğini kendin yapacağın bir ambulans vardır. Nispeten özgür sayılırsın.

Edit: Bulunduğun yerde/bölgede, ihtiyaca göre bölüm açılır. ATT ihtiyacı yoksa o bölüm açılmayabilir.

kazasker1 tarafından 02/Ağu/14 13:50 tarihinde düzenlenmiştir

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

att ol 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Sağlık liseleri kaldırıldı tercih edilmesi bu sene. Çünkü çok yığılma varmışmış. Sadece hemşire yardımcılığı ve att yardımcılığı sanırım 2 tane bölüm var o da yardımcılık olarak direk hemşire veya direk att olamıyorsun. İyi araştır öyle tercih yap. Bende kardeşime yazacaktım yazamadık.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

att ol 

Bende onu istiyorum hocam , 

Kazaasker1 bunu yazdı 

Edit: Bulunduğun yerde/bölgede, ihtiyaca göre bölüm açılır. ATT ihtiyacı yoksa o bölüm açılmayabilir.

Hocam Ankarada'ki hiç bir lisede mi ATT İhtiyacı yok bence ismi değişmiştir

wAreX!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Sağlık liseleri kaldırıldı tercih edilmesi bu sene. Çünkü çok yığılma varmışmış. Sadece hemşire yardımcılığı ve att yardımcılığı sanırım 2 tane bölüm var o da yardımcılık olarak direk hemşire veya direk att olamıyorsun. İyi araştır öyle tercih yap. Bende kardeşime yazacaktım yazamadık.

hocam kaldırılmadı sadece isimleri değiştirildi aman dikkat edin , isimleri "MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ" değişti. 

"https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/OKSTERCIH/SNV08002.ASPX" burdan MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Seçeneğini seçin sağ taraftaki mavi soru işaretlerine tıklarsanız bölümü görürsünüz

wAreX!
Toplam Hit: 3465 Toplam Mesaj: 36