Sağlık Bakım Teknisyenliği Ve Acil Tıp Teknisyenliği
-
mrkps bunu yazdı
bir sağlıkçı olarak att diyorum...
şehir neresiydi hocam?
-
efsaneburak bunu yazdı
özelde neredeyse 1,5 katı kadar maaş alınıyormuş diye biliyorum hocam doğrumu ?
Çooook zor :)
-
kazasker1 bunu yazdı
Devlette. 2800 gibi de geliri var.
yaptığı işe göre azmış. bütün gün oturan zabıta bile 3000 alıyor
adaletsiz gelir dağılımı dedikleri bu heralde
-
futurist bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Devlette. 2800 gibi de geliri var.
yaptığı işe göre azmış. bütün gün oturan zabıta bile 3000 alıyor
adaletsiz gelir dağılımı dedikleri bu heralde
adalet mi o da ne? :)
-
22 yıllık eğitimciyim ben de hemen hemen aynı miktarda kazanıyorum.
-
efsaneburak bunu yazdımrkps bunu yazdı
bir sağlıkçı olarak att diyorum...
şehir neresiydi hocam?
şuanda ankara...
-
Bu sene 4. sınıfta (ismen 4. sınıf, okul uzuyordu) mühendisliği bırakıp sağlık alanına yöneldim. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama bir işe koyulduk bakalım haydi hayırlısı. Tıbbi laboratuar teknikerliği bölümüne yerleştim ben de, ilk dönem 4 dersimi muaf edip geri kalan 3 ders ile iyi bir ortalama yapıp ben de acil tıp teknikerliği bölümüne geçmeyi düşünüyorum. Att istiyordum, gelmeyince böyle bir ihtimali de değerlendirmiş bulundum.
Acil tıp teknikerliği, radyoloji ve anestezi bölümleri şu anda sağlık alanında revaçta olan bölümler. Radyolojinin çalışma şartları radyasyonu hesaba katmazsanız çok iyi. Günde 5 saat çalışıyorsun, hastaneye göre 4 saat de olabiliyor diye biliyorum. Radyoloji bölümünde okuyup 2 hastanede felan çalışıp çift maaş alan tanıdıklarım var. Ayrıca bunun döner sermayesi ve gece nöbetleri de var. Maaş katlanıyor yani :)
-
JuMaN bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
bi daha dünyaya gelsem sağlıkçı olurdum of ulan of
Aynen valla adamlar liseyi bitiriyor çatır çatır çalışıp para kazanıyorlar biz daha sürünüyoruz sınav sınav die :D
att devlette 2bın lıra maas alıyoratamalarıda ck dusuk degıl oyle artık bırde lısans ıstıyorlar artık devamlı olarak.
dıgerı ıse bıldıgın hastabakıcılık . artık hastanalerde kadrolu hastabakıcı goremıyorsun taseron olarak alıyorlar. amelıyathane teknıkerı dıye olarak bıle vasıfsız adam koyuyorlar. attler ozelde bın lıra fılan anca alıyor
-
hipokondriyak bunu yazdı
att devlette 2bın lıra maas alıyoratamalarıda ck dusuk degıl oyle artık bırde lısans ıstıyorlar artık devamlı olarak.
dıgerı ıse bıldıgın hastabakıcılık . artık hastanalerde kadrolu hastabakıcı goremıyorsun taseron olarak alıyorlar. amelıyathane teknıkerı dıye olarak bıle vasıfsız adam koyuyorlar. attler ozelde bın lıra fılan anca alıyor
bin lira filan anca mı alıyor yapma hocam özeldeki para devlet dairesinde yok :
-
efsaneburak bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
bin lira filan anca mı alıyor yapma hocam özeldeki para devlet dairesinde yok :
olur mu oyle sey ne sanıyorsun sen ozelde doktorsan para kazanıyorsun dıyetısyen ve ftrcıler de o kadar cok para kazanmıyorlar hasta oranlı para kazanıyorlar.
oyle olsa ızmır gıbı bır yerde ozel hastanelerden devlete gecmek ıcın ozel hastane calısanları ugrasır mı .alacagı para tas catlasa asgarı ucretten bıraz daha fazladır