folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sağlık Bakım Teknisyenliği Ve Acil Tıp Teknisyenliği

Sağlık Bakım Teknisyenliği Ve Acil Tıp Teknisyenliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı

bir sağlıkçı olarak att diyorum...

şehir neresiydi hocam?

wAreX!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı

özelde neredeyse 1,5 katı kadar maaş alınıyormuş diye biliyorum hocam doğrumu ? 

Çooook zor :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    kazasker1 bunu yazdı

Devlette. 2800 gibi de geliri var.

yaptığı işe göre azmış. bütün gün oturan zabıta bile 3000 alıyor

adaletsiz gelir dağılımı dedikleri bu heralde

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Devlette. 2800 gibi de geliri var.

yaptığı işe göre azmış. bütün gün oturan zabıta bile 3000 alıyor

adaletsiz gelir dağılımı dedikleri bu heralde

adalet mi o da ne? :)

wAreX!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

22 yıllık eğitimciyim ben de hemen hemen aynı miktarda kazanıyorum.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı
    mrkps bunu yazdı

bir sağlıkçı olarak att diyorum...

şehir neresiydi hocam?

şuanda ankara...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Bu sene 4. sınıfta (ismen 4. sınıf, okul uzuyordu) mühendisliği bırakıp sağlık alanına yöneldim. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama bir işe koyulduk bakalım haydi hayırlısı. Tıbbi laboratuar teknikerliği bölümüne yerleştim ben de, ilk dönem 4 dersimi muaf edip geri kalan 3 ders ile iyi bir ortalama yapıp ben de acil tıp teknikerliği bölümüne geçmeyi düşünüyorum. Att istiyordum, gelmeyince böyle bir ihtimali de değerlendirmiş bulundum.

Acil tıp teknikerliği, radyoloji ve anestezi bölümleri şu anda sağlık alanında revaçta olan bölümler. Radyolojinin çalışma şartları radyasyonu hesaba katmazsanız çok iyi. Günde 5 saat çalışıyorsun, hastaneye göre 4 saat de olabiliyor diye biliyorum.  Radyoloji bölümünde okuyup 2 hastanede felan çalışıp çift maaş alan tanıdıklarım var. Ayrıca  bunun döner sermayesi ve gece nöbetleri de var. Maaş katlanıyor yani :) 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

bi daha dünyaya gelsem sağlıkçı olurdum of ulan of

Aynen valla adamlar liseyi bitiriyor çatır çatır çalışıp para kazanıyorlar biz daha sürünüyoruz sınav sınav die :D

att devlette 2bın lıra maas alıyoratamalarıda ck dusuk degıl oyle artık bırde lısans ıstıyorlar artık devamlı olarak. 

dıgerı ıse bıldıgın hastabakıcılık . artık hastanalerde kadrolu hastabakıcı goremıyorsun taseron olarak alıyorlar. amelıyathane teknıkerı dıye olarak bıle vasıfsız adam koyuyorlar. attler ozelde bın lıra fılan anca alıyor 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

att devlette 2bın lıra maas alıyoratamalarıda ck dusuk degıl oyle artık bırde lısans ıstıyorlar artık devamlı olarak. 

dıgerı ıse bıldıgın hastabakıcılık . artık hastanalerde kadrolu hastabakıcı goremıyorsun taseron olarak alıyorlar. amelıyathane teknıkerı dıye olarak bıle vasıfsız adam koyuyorlar. attler ozelde bın lıra fılan anca alıyor 

bin lira filan anca mı alıyor yapma hocam özeldeki para devlet dairesinde yok :

wAreX!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

bin lira filan anca mı alıyor yapma hocam özeldeki para devlet dairesinde yok :

olur mu oyle sey ne sanıyorsun sen ozelde doktorsan para kazanıyorsun dıyetısyen ve ftrcıler de o kadar cok para kazanmıyorlar hasta oranlı para kazanıyorlar. 

oyle olsa ızmır gıbı bır yerde ozel hastanelerden devlete gecmek ıcın ozel hastane calısanları ugrasır mı .alacagı para tas catlasa asgarı ucretten bıraz daha fazladır 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 3469 Toplam Mesaj: 36