folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sağlık Bakım Teknisyenliği Ve Acil Tıp Teknisyenliği

Sağlık Bakım Teknisyenliği Ve Acil Tıp Teknisyenliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Att kolay değil yalnız biliyosundur umarım hocam, büyük sorumluluk istiyor yanlış bir müdahale kaza yapanın hayatına mal olabilir. Diğeri daha iyi bence masa başı işi.

Daha iy bölümler var radyoloji, tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik, anestezi... Bunlar daha iyi bence.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Att kolay değil yalnız biliyosundur umarım hocam, büyük sorumluluk istiyor yanlış bir müdahale kaza yapanın hayatına mal olabilir. Diğeri daha iyi bence masa başı işi.

Daha iy bölümler var radyoloji, tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik, anestezi... Bunlar daha iyi bence.

ben göze aldım hocam herşeyi fakat olmassa sence hangi bölüme gitmeliyim ? 

wAreX!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bu ambulasta çalışanlar değilmi acil tıp olan karıştırdımmı.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

evet müride hocam aynen öyle 

efsaneburak tarafından 02/Ağu/14 15:27 tarihinde düzenlenmiştir

wAreX!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    efsaneburak bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

evet müride hocam aynen öyle 

o güzel meslek ama zor. ehliyet alırkenki hocamız o işi yapıyorduda

şu lafını hiç unutmadım:

"ilk yardım öğrendim diye artislik yapıp kaza yerine dalmayın kopan kafaları görünce bayılırsınız birde sizinle uğraşmayayım"

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Eşim ATT.

Gerçekten kolay değil. Yani kazalardaki kötü tabloların yanında gerekli gereksiz demeden sizi ayağına getirtecek olan bir ton insanla karşılaşırsınız. Kıçı/başı ağrıyan 112'yi arar, gidersiniz hasta konversif çıkar. Ama gitmek zorundasınız sistem böyle.

Bir de cahil combalak takımı var. Vakadasınızdır, elinizdeki hastayı teslim eder diğerine koşarsınız ve geç kaldınız diye hasta yakınları ile kavga edersiniz, hatta taşlandığınız bile olur. Polis eşliğinde hasta almak zorunda kalırsınız. Bırakıp gitme lüksünüz yok. Bunlar yaşanmış olaylardır.

ATT olarak çalışanların uymak zorunda oldukları çok sert kuralları vardır. İş, genel olarak ağırdır. Ama eşimin dediğine göre de hayat kurtarma amaçlı çalışmanın dayanılmaz adrenalini insanı her zaman motive eder.

Sorularınız varsa burdan (eşim aracılığıyla) cevaplayabilirim.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Eşim ATT.

Gerçekten kolay değil. Yani kazalardaki kötü tabloların yanında gerekli gereksiz demeden sizi ayağına getirtecek olan bir ton insanla karşılaşırsınız. Kıçı/başı ağrıyan 112'yi arar, gidersiniz hasta konversif çıkar. Ama gitmek zorundasınız sistem böyle.

Bir de cahil combalak takımı var. Vakadasınızdır, elinizdeki hastayı teslim eder diğerine koşarsınız ve geç kaldınız diye hasta yakınları ile kavga edersiniz, hatta taşlandığınız bile olur. Polis eşliğinde hasta almak zorunda kalırsınız. Bırakıp gitme lüksünüz yok. Bunlar yaşanmış olaylardır.

ATT olarak çalışanların uymak zorunda oldukları çok sert kuralları vardır. İş, genel olarak ağırdır. Ama eşimin dediğine göre de hayat kurtarma amaçlı çalışmanın dayanılmaz adrenalini insanı her zaman motive eder.

Sorularınız varsa burdan (eşim aracılığıyla) cevaplayabilirim.

teşekkür ederim hocam , ben mesleğe başlarken birçok şeyi göze aldım ,taşlanmak olsun küfür yemek olsun, ha bunlara kulak asar geçerim ama içime oturanlarda olur tabiki, ama mecburen katlanmak zorundayım, nerde çalışıyordu hocam özel-devlet? 

wAreX!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Devlette. 2800 gibi de geliri var.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

özelde neredeyse 1,5 katı kadar maaş alınıyormuş diye biliyorum hocam doğrumu ? 

wAreX!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

bir sağlıkçı olarak att diyorum...

Toplam Hit: 3471 Toplam Mesaj: 36