folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

vay anasını kimin ne sıkıntıları var çıkıyor meydana :)

hocam aralıksız her akşam ve gece boyunca gaz problemi çekiyorum, hele de çıkaramadığım ortamlarda isem benim için işkence oluyor, sürekli içime atıyorum.

gün içerisinde karnım çok gurulduyor.

günde EN AZ 3 kere büyük tuvalete çıkıyorum, bazen daha fazla.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    MagaraAdami bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

hocam kafam çok terliyor avayip yani çok terliyorum ama ayaklarım üşüyor çorap giyiyorum.kansızlık felanmı var acaba

Kansızlık o belirtileri vermez sadece. Çabuk yorulma, sürekli yorgunluk hali, baş dönmesi gibi şikayetleriniz var mı? Her hangi bir hastanede veya acil serviste Hemogram baktırıp sonuçlarını paylaşırsanız net bilgi verebilirim.

hocam var valla yorgunluk hali,baş dönmesi çok az oluyor.bi ara tiroid felan vardı eskiden yorgun kalkıyordum sora geçti dedi doktor.acaba kansızlık mı tiroid mi

ReyiZ tarafından 21/Eyl/15 02:37 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

7 yıldır sağ yüzümün yarısı ağrı yapıyor kışın.

önce kulak zannediyordum. sonra araştırdım çene kası eklemi dedilier.

sağ çenem evet problemli. tak tuk ses yapıyor. ama durduk yere sancılı bir ağrı yapıyorki intihar edesim geliyor artık.

yok ağrı kesici verirler. yok çene düz dursun diye ağızlık verirler. birsürü param gitti çözüm bulamadılar çeneme.

benim ne problemim var hocam ? neden birsürü param gidiyor ve kimse çözüm bulmuyor  ?

bu ağrı neden kulağıma vuruyor ? bazen yüzümün yarısını hissetmiyorum :( 

parası ne ise verecem yeterki bana kazık atmadan bunu çözsünler ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Hocam bu sene bol bol boğaz enfeksiyonu geçirdim..

Özellikle dondurma yedikten ya da aşırı soğuk sıvı alımından sonra boğazlar patlıyor. Önceden böyle bir durum yokken yaz başı dondurma yedikten sonra 2-3 kez boğaz ağrısı yaşadım sebebi nedir ?

Bir de sinüzitin kökten çözümü yok mu ?

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

hocam elimde egzama var kolumda sırtımda abartılı olmayacak derecede keratosis pilaris ayakta birsürü siğil vardı 1 sene 2 haftada bi doktora gittim öyle geçti tamamen yokoldu şu an. bağışıklık sistemim zayıfmış galiba normalde o 2 haftada geçiyomuş. şimdi ayakta birkaç yer öylesine su topladı düzeldi parmak araları kaşınıp duruyo çatlıyo kızarıklık falan anlamadım onu. yüzde doktorun dediğine göre stresten arada bi kızarıklık oluyo yokoluyodu bi süredir olmuyo. bunlar daha kötü bir rahatsızlığın belirtisi vs. değildir dimi? garip soru oldu sanırım :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazuo
    kazuo's avatar
    Erkek

Grip aşısı olalım mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Hocam duş aldıktan sonra 30 40dk boyunca kaşınıyorum nedendir acaba çaresi nedir?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    ArduouS bunu yazdı

Hocam duş aldıktan sonra 30 40dk boyunca kaşınıyorum nedendir acaba çaresi nedir?

Dış jeli yada sabununu değiştir. Cildin kuru ise . bende de öyleydi nemlendiren sabun aldım geçti. Uyuz gibi kaşiniyordum 

Zeytinyağlı katkılı araştır. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bronşektazi'ye bağlı olarak KOAH hastasıyım. Ayrıca Alerjik Astım ve kalp ritmimde de problemler var. 

5 yıl kadar evvel Rezidüel Şizofreni tanısı ile uzun süren bir tedavi gördüm. Şu an ruhsal açıdan ne kadar sağlıklıyım bilemiyorum. 

Sorunum şu ki; içimden hiç birşey yapmak gelmiyor. Böyle vurayım kafayı malak gibi yayıp yatayım istiyorum. Müthiş bir eringenlik başladı. 

Şizofreni tedavisi boyunca ismini bile hatırlamdığım zilyon tane ilaç kullandım. O ilaçlardan sonra başladı. Bunun değişmesi için gittiğimde Ritalin'e başladım. Sabah 1 Akşam 1 şeklinde 6 ay kullandım. 

Ritalin ile tedavi görürken herşey çok güzeldi. Zihinsel olarak daha duru ve aktiftim. Şimdi gökten altın yağıyor deseler toplamaya niyetim yok.

Ayrıca bir süredir akciğer fonksiyonlarımda bir performans düşüşü seziyorum. Bunu hareketsizliğime bağlıyorum ama neyse.

Ortaya kombo yaptım, cevabını bekliyorum.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Dış jeli yada sabununu değiştir. Cildin kuru ise . bende de öyleydi nemlendiren sabun aldım geçti. Uyuz gibi kaşiniyordum 

Zeytinyağlı katkılı araştır. 

ondan değil ya senelerdir kullanıyorum aynı şampuanla jeli, şu 1 2 aydır kaşıntı oluşmaya başladı, farkettim ki kola içmediğim günler kaşıntı azalıyor, ama kola içtiğim gün acaip bi şekilde durmaksızın kaşıntı oluyor, sıcak su ile de duş almıyorum, çok sert keselemiyorum anlam veremedim

Toplam Hit: 41035 Toplam Mesaj: 281
soru sağlık a sağlık sorunu