folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Hocam duş aldıktan sonra 30 40dk boyunca kaşınıyorum nedendir acaba çaresi nedir?

Dış jeli yada sabununu değiştir. Cildin kuru ise . bende de öyleydi nemlendiren sabun aldım geçti. Uyuz gibi kaşiniyordum 

Zeytinyağlı katkılı araştır. 

ondan değil ya senelerdir kullanıyorum aynı şampuanla jeli, şu 1 2 aydır kaşıntı oluşmaya başladı, farkettim ki kola içmediğim günler kaşıntı azalıyor, ama kola içtiğim gün acaip bi şekilde durmaksızın kaşıntı oluyor, sıcak su ile de duş almıyorum, çok sert keselemiyorum anlam veremedim

Kolada ki kimyasallardan birine alerjik reaksiyon gösteriyor olabilir misin?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Konu için öncelikle teşekkürler hocam...

Bilmiyorum göz ile ilgili bilginiz var mı ama uzun zamandır yaklaşık 8-9 yıldır bulanık görme problemim var yani astigmat olarak düşünüyordum, yalnız Mersin'de oturuyorum düzgün kontrol olmadığı nedenle sürekli miyop gözlüğü yazıyorlardı astigmat yanında, en son Adana'ya Fakülteye gittim

Keratokonus rahatsızlığım olabileceği söylendi, sağ göz 3.0 - sol göz 2,75 astigmat, sol gözde 0,25 miyop var sağ gözde yok, kornea kontrolü falan yapıldı, ocak 18'inde tekrar gel dediler, tekrar gidecem ama tedavi yöntemlerini araştırdım kornea nakline kadar uzanıyor, verdikleri gözlüğü de takamıyorum,

Sürekli taktığım taktirde baş ağrısı ve dönmesi yapıyor, doktor bunun olabileceğini söylemişti, aralıklarla takarsamda çıkardığımda kötü oluyorum, tedavi yöntemlerinden kalıcı bir çözümü olan tedavisi var mı acaba? bir de tek kornea kontrolünde anlaşılabilen bir hastalık mı?

twilight_flame tarafından 21/Eyl/15 09:07 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Benim bacağın yan kısımları sürekli kaşınıyor yani duşta falan nedendir ? Kıl tüy çıkıyor diye mi ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Hocam duş aldıktan sonra 30 40dk boyunca kaşınıyorum nedendir acaba çaresi nedir?

Dış jeli yada sabununu değiştir. Cildin kuru ise . bende de öyleydi nemlendiren sabun aldım geçti. Uyuz gibi kaşiniyordum 

Zeytinyağlı katkılı araştır. 

ondan değil ya senelerdir kullanıyorum aynı şampuanla jeli, şu 1 2 aydır kaşıntı oluşmaya başladı, farkettim ki kola içmediğim günler kaşıntı azalıyor, ama kola içtiğim gün acaip bi şekilde durmaksızın kaşıntı oluyor, sıcak su ile de duş almıyorum, çok sert keselemiyorum anlam veremedim

Kolada ki kimyasallardan birine alerjik reaksiyon gösteriyor olabilir misin?

bilmiyorum daha önce hiç yaşamamıştım böyle bi sorun bu yaz yaşamaya başladım, demekki birşey değişmiş veya bir fonksiyon bozulmuşki yeni yeni nüksetmeye başladı bu durum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Hacı abi sen ner ara tıp okudun ben anlamadım :S o buluştuğumuzda ne yspuordun ?

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek

Bende de saç kıran var ama saçta değil sakalımda :D Bunu nasıl giderebilirim? Doktora gittim 3 kez ilk ikisinde iğne yaptı problemli bölgelere 3. gidişimde tamam geçmiş dedi yolladı, evet sarı sarı zayıf tüylenme varda sakal değiller yaklaşık 3 aydır sakala dönüşmelerini bekliyorum ne yapabilirim bu süreci hızlandırmak için?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Aynı sorun bendede var hocam. genellikle yaz aylarında oluyor.. banyodan çıkınca deli gibi kaçınıyorum. bazen kolanya filan sürüyorum biraz yatıştırıyor..

Dün sırf bu kaşınma olayına karsı  , Spor yapıp terledim + sauna + finhamamı + Hamam ( Kese ) + Duş yaptım  sonrasında kaşıntı olmadı :)

Bana daha önce yağ gözeneklerin açıldığı için kaşınıyorsun demişlerdi. :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Sanırım internet doktorculuğu yapmamak uzmanlıkta öğretiliyor. 

Austen tarafından 21/Eyl/15 10:36 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hocam uyku düzenim bozulduğunda migrenim azıyor, uykusuz kalmam gerektiğinde uygulalyabileceğim bir tedavi yöntemi var mı migreni engellemek için genel olarak migreni bitirebilirmiyim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

halsizlik hocam. 10 saat uyku sonrası yorgun kalkıyorum birde akşamları aşırı bir yemek ve tatlı isteği oluyor.15 gün önce kan tahllillerimi yaptırdım.

iç hastalıkları hiç birşeyin yok sadece iyi kollestrolun biraz düşük dedi.ama halsizlik devam ediyor hiç enerji yok.

ne yapcaz?

Toplam Hit: 41036 Toplam Mesaj: 281
soru sağlık a sağlık sorunu