Sahte Karne Basım Teknikleri (Yardım)
-
Arkadaslar birçok teknik var ama en sağlamı hangisi fikirlerinizi söylermisiniz. Eger notlar beklediğimden düşük gelirse mecbur bu yola basvuracam. ben karneyi tarayıcıda tarattırıp üstünde oynama yaptıktan sonra tekrar yazdırmayı düşünüyorum ama hangi kağıdı kullanacağımı bilmiyorum. fikirleriniz...
-
En sağlam teknik günde 1 saatini derslere ayırıp zayıf almamak.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------başka teknik yok zaten
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------çok doğru, ama iş işten geçmiş
-
zaten zayıf yok arkadaslar 3-4 tane 3(üç) var karnede eger hocalar sözlüyle yukseltmesse bunları 5 yapmam lazım. Çok sevdiğim birine söz verdim ama elimden bu kadar geldi. o kişininde üzülmesini istemiyorum yani üzülmemesi gerek anladınızmı bilmiyorum ama durum bu?
karne kağıdını nerden bulabilirim...
-
Hocam bilmiyorumda baya bir zor.. Onun kagıdını ehryerde bulamazsın bulsanda karnenin aynısını ona dökemezsin.
-
e-okul ?
-
Varg bunu yazdı:
e-okul ?
-----------------------------e okul ilköğretimde değlmi sadece
-
MinervaL bunu yazdı:
Hocam bilmiyorumda baya bir zor.. Onun kagıdını ehryerde bulamazsın bulsanda karnenin aynısını ona dökemezsin.
hocam elimde hp nin en kalitelisinden tarayıcısı ve yazıcısı var. sadece iş kağıda kaldı sanırım. YANi tarayıcı taradığını aynen yazıyosa bi sorun yok kağıt dışında -
e-okul liselerdede var +bide aynı durum bendede var hepsi 5 fen 4,resim 3 takdir yok aq resimci 55 55 verdi
-
e-okulu salla ya yardımcı olcak yokmu acil daha takdir felan bascaz karneyi bi an önce aradan çıkartalım...