folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sahte Karne Basım Teknikleri (Yardım)

Sahte Karne Basım Teknikleri (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    valla okuln yangın ziline bas o arada kağıtları bulabilirsen tamamdır :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    resim blogu al :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    ahanda bnim uzmanlık alanım.kağıt diyorsan gidiyorsun kırtasiyeye bana A4 resim kagıdı diyorsun sana şöyle biraz kalınca bir kağıt veriyor işte bu karne kağıdı.En zor kısmı karnenin arkasıyla önünü aynı hizada tutturmak bide o arkaplandaki meb amblemi kağıda çıkmıyo :D.Ama çok da farketmes o öyle çok dikkatli bir velin yoqsa sorun deil :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    az önce bilgi geldi kayseride bi kırtasiye kağıt veriyomus 10 liraya... yarın bi gitcem oraya ama kayseide sağlam tanıdıkları olan varsa yinede yazsın...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek
    boşkoy , sahtekarlık yaptıgını anlarsa o çok sevigin kişi daha çok üzülür ..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

her sene aynı muhabbet konuyu açan boş insanlar ve sahte karne yapımı (:

bayzin cevabı vermiş

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

öhöm öhöm...

önce okuldan orijinal karneyi alıyorsun..sonra gidip kırtasiyeden resim kağıdı alıyorsun(aynı kağıt:)) sonra orijinal karnenin fotokopisini çektiriyosun sonra 5 lik notları kesip düzeltmek istediğin  yerlere orijinal karnenin üstüne bantla yapıştırıyosun küçük bi şekilde sonra onuda alıyorsun renkli fotokopi arkalı önlü çektiriyorsun..

dipnot:resim kağıdını karne ebatında kesmeyi unutmayın:)

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

hackerteam550 bunu yazdı:
    -----------------------------
    e-okul liselerdede var +bide aynı durum bendede var hepsi 5 fen 4,resim 3 takdir yok aq resimci 55 55 verdi
    -----------------------------

Kaçıncı sınıfa gidiyorsun?Amq bizim anamızı ağlattılar benim karnedee 1 tane 1, 1 tane 2 , 4 tane 3, 4 tane 4, 2 tanede 5 var.

Anadolu lisesinde okuyorum.Okuduğum Liseyede nalet ediyorum türkiye derecesi çıkardı g*tü kalktı lisesnin...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    kardeş 1 lerin ayarla 4 e çevir.?   1-4 unutma sadece 1 leri 4 yapabiklirsin kolay gelsin

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Bu seneki karneler normal kagıt gibi zaten :D
    bu yıl bi arkadasa yaptım.. fotoşopla gayet gercekci oldu.. ve biraz parlak bi şekilde yazıcıdan cıkardık..
    orjinalinden daha iyi oldu.
    ve ailede sorun cıkmamıs gayet düzgün calısmıs :D
    ----
    fotoşop ogrenin zor durumda kalmayın gaari :D

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
Toplam Hit: 5418 Toplam Mesaj: 30