Sahte Karne Basım Teknikleri (Yardım)
-
valla okuln yangın ziline bas o arada kağıtları bulabilirsen tamamdır :D
-
resim blogu al :D
-
ahanda bnim uzmanlık alanım.kağıt diyorsan gidiyorsun kırtasiyeye bana A4 resim kagıdı diyorsun sana şöyle biraz kalınca bir kağıt veriyor işte bu karne kağıdı.En zor kısmı karnenin arkasıyla önünü aynı hizada tutturmak bide o arkaplandaki meb amblemi kağıda çıkmıyo :D.Ama çok da farketmes o öyle çok dikkatli bir velin yoqsa sorun deil :D
-
az önce bilgi geldi kayseride bi kırtasiye kağıt veriyomus 10 liraya... yarın bi gitcem oraya ama kayseide sağlam tanıdıkları olan varsa yinede yazsın...
-
boşkoy , sahtekarlık yaptıgını anlarsa o çok sevigin kişi daha çok üzülür ..
-
her sene aynı muhabbet konuyu açan boş insanlar ve sahte karne yapımı (:
bayzin cevabı vermiş
-
öhöm öhöm...
önce okuldan orijinal karneyi alıyorsun..sonra gidip kırtasiyeden resim kağıdı alıyorsun(aynı kağıt:)) sonra orijinal karnenin fotokopisini çektiriyosun sonra 5 lik notları kesip düzeltmek istediğin yerlere orijinal karnenin üstüne bantla yapıştırıyosun küçük bi şekilde sonra onuda alıyorsun renkli fotokopi arkalı önlü çektiriyorsun..
dipnot:resim kağıdını karne ebatında kesmeyi unutmayın:) -
hackerteam550 bunu yazdı:
-----------------------------
e-okul liselerdede var +bide aynı durum bendede var hepsi 5 fen 4,resim 3 takdir yok aq resimci 55 55 verdi
-----------------------------Kaçıncı sınıfa gidiyorsun?Amq bizim anamızı ağlattılar benim karnedee 1 tane 1, 1 tane 2 , 4 tane 3, 4 tane 4, 2 tanede 5 var.
Anadolu lisesinde okuyorum.Okuduğum Liseyede nalet ediyorum türkiye derecesi çıkardı g*tü kalktı lisesnin...
-
kardeş 1 lerin ayarla 4 e çevir.? 1-4 unutma sadece 1 leri 4 yapabiklirsin kolay gelsin
-
Bu seneki karneler normal kagıt gibi zaten :D
bu yıl bi arkadasa yaptım.. fotoşopla gayet gercekci oldu.. ve biraz parlak bi şekilde yazıcıdan cıkardık..
orjinalinden daha iyi oldu.
ve ailede sorun cıkmamıs gayet düzgün calısmıs :D
----
fotoşop ogrenin zor durumda kalmayın gaari :D