folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sahte Karne Basım Teknikleri (Yardım)

Sahte Karne Basım Teknikleri (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    beyaz karton kağıt alacaksın aynı eş değer fazla kalın olmayan beyaz mukavva kağıdı o boyutlarda kes yazdır kırtasiyelerde var karneyle kağıdı karşılaştır pek fark olmadığını görürsün

takdir teşekkür içinde herhangi bir matbaaya sor broşür için kalın yağlı kağıt lazım de veririler o kağıtlara basılıyor takdir teşekkür diploma vs vs

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    karneler artık karton deeel..  bildigin kaaaat :D

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    sna bir şey diyeyimmi notlarda abartmadğın sürece kağıdıkimsenin ilgileneceğini sanmıyorum mesela ben lise 2 deyken hiç bir elektronik ortama sokmadan 1 lerimin nbirkaçınıkurşun kalemle 4 yapmıştım az daha peder çakıyordu nasıl olduda bu kadar yükselttin dedi dedim çalıştım hesabı zayıflarını en fazla 3 yap 1 lerei 2 veya 3 0 larıise en fazla 2 yap daha fazla abartıya kaçarsan durum anlaşılır ailedeokumuş bir adam varsa çakar köfteyi dikkatli ol  sana diyeceğim takdir teşekkür basma boşuna  zayıf gelen karneği takdirli göstermek epey abest kaçar :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    konu neden hoplatıldı yav

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Konu her ne kadar eskise bile zamanında benim başarı ile uyguladığım birşey : ) Lazım olabilir ..

http://abone.turk.net/yarma/tr/karne/lise.htm

bunu kullan kaliteli bir yazıcıyı tercih et.Karne kağıdının aynısını bulamazsın fakat kırtasiyelerde benzer kağıtlar var.Bir kaç denemeye orjinaline yakın bir karne çıkartabilirsin : )  Notlarda abartın olmasın bir kaç tane 2 olsun .Öğretmen görüşüne daha gayretle çalışmalısın vs, yaz imzaya da şekilli bir imza olsun,Ortaya mühür bölümüne ise T.C ile başlayan bir mühür bul hafifçe mühürle okunmasın silik bir mühür olsun.Devamsızlığını gir ve karneyi katla biraz kağıdı hırpala, işlem tamam.

Not: Yine de etik bulmuyorum, ikinci dönem notlarımı düzeltip itiraf etmiştim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

cafe isletirken cok karne basmistim :) kirtasiyelerde a4 un biraz kalini var sarimtirak alican ondan karneyi scan edip ps ta  istedigin notu kopyalayip yapistirican.

hayir icin az yapmadim :) 

ama sanirim karneyi coktan almissindir gec oldu 

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek
    sen bu yasta sahtekarlık yaparsan gelecegını dusunemıyorum olum calıssan ıyı olur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı:
    -----------------------------

Konu her ne kadar eskise bile zamanında benim başarı ile uyguladığım birşey : ) Lazım olabilir ..

http://abone.turk.net/yarma/tr/karne/lise.htm

bunu kullan kaliteli bir yazıcıyı tercih et.Karne kağıdının aynısını bulamazsın fakat kırtasiyelerde benzer kağıtlar var.Bir kaç denemeye orjinaline yakın bir karne çıkartabilirsin : )  Notlarda abartın olmasın bir kaç tane 2 olsun .Öğretmen görüşüne daha gayretle çalışmalısın vs, yaz imzaya da şekilli bir imza olsun,Ortaya mühür bölümüne ise T.C ile başlayan bir mühür bul hafifçe mühürle okunmasın silik bir mühür olsun.Devamsızlığını gir ve karneyi katla biraz kağıdı hırpala, işlem tamam.

Not: Yine de etik bulmuyorum, ikinci dönem notlarımı düzeltip itiraf etmiştim :)

-----------------------------

bunun daha orjinalini görmüştüm ama bulamadım şimdi

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 5419 Toplam Mesaj: 30