Sakal Kıran..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

Sevgili mürit kardeşlerim son 3 aydır ruh gibiyim yaşamıyorum açıkcası maddi manevi heryönden cok sıkıntı var en son bide sınavlar patlak verince sakalkıran oldugumu öğrendim sagolsun berber arkadaş söyledi çözümü var ama dedi biraz dedi can yakıcı dedi kabul ettim  sirkeyle sarımsağı karıştırcan dövecen vurcan ağzına dedi sora batırcan temiz bir bezle dedi sirkeye dedi suratını haşat edene kadar dedi bastıra bastıra ovacan dedi şuan dediklerini yaptım inanılmaz bir ağrı hissediyorum geçeceğini ümit ederek yaptım ama sizce doğrumuyum.. :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o ne ?

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Saçkıran duydum ama, sakalkıranı ilkkez senden işitiyorum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Saçkıran duydum ama, sakalkıranı ilkkez senden işitiyorum :) Arkadaşın SakalKıran dedigi Sey Muhtemelen Saç Kırandır

Kesinlikle Yanlış Hemen Bir Doktora Git Yoksa Orada İz Kalıcak

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuzZz
    BuzZz's avatar
    Erkek

evet dedikleri doğru + doğrusun...

her tırtılın göz yaşında bir kelebeğin mutluluğu saklanır..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

Planzero bunu yazdı:
    -----------------------------

Kesinlikle Yanlış Hemen Bir Doktora Git Yoksa Orada İz Kalıcak

iz kalacağı söylendi 3 4 gün dedi rahatsızlık duyacaksın dedi 1 gün dışarı cıkma dedi  2. günü zaten sakalların cıkmaya başlıcak ordaki izler görünmez hale gelir dedi  3 4 güne kadar dedi hiçbirşeyin kalmaz dedi oyüzden bugün yaptım haftasonumu zehir edecem bu illet yüzünden  tamamen strestenmiş bide :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

kocakarı ilacından medet umma git doktoro

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

ama o çoğu koca karı ilacı işe yarıyor işte  bende sırf biran önce kurtulmak icin uğraşıyorum cünki 3 aylık ilaç tedavisi işte ondan sonra lazerler mazerler bana dünyanın parasına malolcak + en sonundada doktorun yapacağı zımbırtı buymuş diye işittim oyüzden doktora hiç başvurmadan sağdan soldan bilgi toplayarak yaptım bunu cocuk doğru söylüormuş  şuan yanma var ve biraz geçti gibi ve suratım gerildi sirkenin etkisi tabi bunlar bi sigara içim yıkıcam sıcak sabunlu suyla bakalım nolacak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Hocam bende de vardı aynı dert. Yaklaşık 10 ay önce fark ettim. Saçımın iki yerinde birden vardı. Bir ilaç kullandım o etkili oldu. Birkaç kere de senin berberin söylediği gibi sarımsak kullandım. Aynen haşat edene kadar. O da etkili oldu sanırım. Ama kendimden tiksindim o kokuyla dolaştıkça. Şimdilerde %90 oranında saçlarım çıkmış durumda. Allah acil şifalar versin. Bilirim onun psikolojik olarak nasıl zorluk yarattığını.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

usta öncelikle çok geçmiş olsun herneyse o sakalkıran ilk senden duydum :)

ve konuyu baltalamak gibi olmasın ama sendende çok çok özür dileyerek...

http://www.youtube.com/watch?v=TzbMvyt5VBM

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

Hocam bende de vardı aynı dert. Yaklaşık 10 ay önce fark ettim. Saçımın iki yerinde birden vardı. Bir ilaç kullandım o etkili oldu. Birkaç kere de senin berberin söylediği gibi sarımsak kullandım. Aynen haşat edene kadar. O da etkili oldu sanırım. Ama kendimden tiksindim o kokuyla dolaştıkça. Şimdilerde %90 oranında saçlarım çıkmış durumda. Allah acil şifalar versin. Bilirim onun psikolojik olarak nasıl zorluk yarattığını.

ben ilk kez yapıyorum ve son olacak zaten bu benim için bi kere yapmam söylendi bana çünki bidakine toparlıyormuş zaten...    sanada çok geçmiş olsun inşallah kurtulurum bi bu eksikti beeee..

Toplam Hit: 4589 Toplam Mesaj: 35