Sakal Kıran..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

cellym seni anlıyorum  sorun deil

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Kurtulursun. Er ya da geç yenisi çıkıyor. Sen kafana takma. Onu hiç düşünme bile zaten sinir, stresten oluyor. Daha da büyümesin.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

berberin dediği işe yarar ama süreyi kısa tutmuş, 1 hafta dışarı çıkma, sen almazsın kokuyu ama felaket kokar. Sakalkıran'ın asıl sebebi strestir bu arada, bi sabah sakalımın yarısı olmadan kalktığımı hiç unutmuyorum :D, dediği çözüm doğru fakat feci iz bırakabilir, bende bırakmadı ama bırakan arkadaşlarım var. Hiç birşey yapmadıkları halde geçenlerde var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

1 kez yaptım  ve haftaya son sınavım kaldı bütün kız arkadaşlarımı toplucam pazar günü bi parti gibi birşey yapmayı düşünüyorum sırf stres atmak icin kafamı pozitif tutmam lazım ama yengem annem raatsızken ne poh yicem bilmiorm   

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Spyware__007 bunu yazdı:
    -----------------------------

1 kez yaptım  ve haftaya son sınavım kaldı bütün kız arkadaşlarımı toplucam pazar günü bi parti gibi birşey yapmayı düşünüyorum sırf stres atmak icin kafamı pozitif tutmam lazım ama yengem annem raatsızken ne poh yicem bilmiorm   

Hocam Doktora Git Doktora

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

bu sirke samısak olayını bi anlatın yaw bizde yapak.yan etkileri cok mudur?

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

Planzero bunu yazdı:

Spyware__007 bunu yazdı:

Hocam Doktora Git Doktora

cıldırtcan hocam beni gitmek istemiom doktora.. :|   bi gidersem daa neler cıkar bende bir bilsen.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

Wizard bunu yazdı:

bu sirke samısak olayını bi anlatın yaw bizde yapak.yan etkileri cok mudur?

wizard özel cevabını burdanda veriyorum   

kanka bu sakal kıran tarzı bi durm bende de sözkonusu nasıl yaptıgını bi zahmet bana anlatırmısın? 
    ------------------------ 
    tabiki kardeşim bir bardağın yarısı kadar sirke 2 diş sarımsak al sarımsağı tülbentin içinde döv birgüzel ağzını burnunu kır 
    :) 

sonra tülbentin icinde katla onu 1 tur dışarı cıkmıcak derecede batır sirkenin icine suratını yırtarcasına bastıra bastıra sür sakal cıkan yerlere ben bıyık olan bölgeye sürmedim orda yok die bukadar basit sonra yarım saat tut iyice yansın yansın yansın sora yanması geçtiğinde yıka 
    gene yanacak tabi bekle sonra sabunlu suyla güzelce bir temizle bu aradada kullandığın kullanacağın havluya dikkat et senden başka birdaha kimse kullanmasın onu oke.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

hoca benim bir arkadaşımda vardı dediğin olay arkadaşın başına geldi. bir yaşlı amca tavsiye ettiler beraber gittik yaşlı amca eskiden berbermiş adam bi ilaç verdi bunu yüzüne sabah akşam sür dedi bir haftada yüzünü yıkama dedi.sonuç arkadaşın suradı pert oldu..  amk çocuk tanınmaz hale geldi daha sonra iyileşti ama çektiği acı yanına kar kaldı tavsiyem herkesin dediğine aldanıp yüzüne gözüne olur olmaz herşeyi sürme.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

seref45 bunu yazdı:

hoca benim bir arkadaşımda vardı dediğin olay arkadaşın başına geldi. bir yaşlı amca tavsiye ettiler beraber gittik yaşlı amca eskiden berbermiş adam bi ilaç verdi bunu yüzüne sabah akşam sür dedi bir haftada yüzünü yıkama dedi.sonuç arkadaşın suradı pert oldu..  amk çocuk tanınmaz hale geldi daha sonra iyileşti ama çektiği acı yanına kar kaldı tavsiyem herkesin dediğine aldanıp yüzüne gözüne olur olmaz herşeyi sürme.

tmm bida sürmücem zaten pazarteside giderim doktora artık napayım :|

Toplam Hit: 4588 Toplam Mesaj: 35