Sakal Kıran..
-
cellym seni anlıyorum sorun deil
-
Kurtulursun. Er ya da geç yenisi çıkıyor. Sen kafana takma. Onu hiç düşünme bile zaten sinir, stresten oluyor. Daha da büyümesin.
-
berberin dediği işe yarar ama süreyi kısa tutmuş, 1 hafta dışarı çıkma, sen almazsın kokuyu ama felaket kokar. Sakalkıran'ın asıl sebebi strestir bu arada, bi sabah sakalımın yarısı olmadan kalktığımı hiç unutmuyorum :D, dediği çözüm doğru fakat feci iz bırakabilir, bende bırakmadı ama bırakan arkadaşlarım var. Hiç birşey yapmadıkları halde geçenlerde var.
-
1 kez yaptım ve haftaya son sınavım kaldı bütün kız arkadaşlarımı toplucam pazar günü bi parti gibi birşey yapmayı düşünüyorum sırf stres atmak icin kafamı pozitif tutmam lazım ama yengem annem raatsızken ne poh yicem bilmiorm
-
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------
1 kez yaptım ve haftaya son sınavım kaldı bütün kız arkadaşlarımı toplucam pazar günü bi parti gibi birşey yapmayı düşünüyorum sırf stres atmak icin kafamı pozitif tutmam lazım ama yengem annem raatsızken ne poh yicem bilmiorm
-----------------------------Hocam Doktora Git Doktora
-
bu sirke samısak olayını bi anlatın yaw bizde yapak.yan etkileri cok mudur?
-
Planzero bunu yazdı:
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Doktora Git Doktora
-----------------------------cıldırtcan hocam beni gitmek istemiom doktora.. :| bi gidersem daa neler cıkar bende bir bilsen.
-
Wizard bunu yazdı:
bu sirke samısak olayını bi anlatın yaw bizde yapak.yan etkileri cok mudur?
-----------------------------wizard özel cevabını burdanda veriyorum
kanka bu sakal kıran tarzı bi durm bende de sözkonusu nasıl yaptıgını bi zahmet bana anlatırmısın?
------------------------
tabiki kardeşim bir bardağın yarısı kadar sirke 2 diş sarımsak al sarımsağı tülbentin içinde döv birgüzel ağzını burnunu kır
:)
sonra tülbentin icinde katla onu 1 tur dışarı cıkmıcak derecede batır sirkenin icine suratını yırtarcasına bastıra bastıra sür sakal cıkan yerlere ben bıyık olan bölgeye sürmedim orda yok die bukadar basit sonra yarım saat tut iyice yansın yansın yansın sora yanması geçtiğinde yıka
gene yanacak tabi bekle sonra sabunlu suyla güzelce bir temizle bu aradada kullandığın kullanacağın havluya dikkat et senden başka birdaha kimse kullanmasın onu oke.. -
hoca benim bir arkadaşımda vardı dediğin olay arkadaşın başına geldi. bir yaşlı amca tavsiye ettiler beraber gittik yaşlı amca eskiden berbermiş adam bi ilaç verdi bunu yüzüne sabah akşam sür dedi bir haftada yüzünü yıkama dedi.sonuç arkadaşın suradı pert oldu.. amk çocuk tanınmaz hale geldi daha sonra iyileşti ama çektiği acı yanına kar kaldı tavsiyem herkesin dediğine aldanıp yüzüne gözüne olur olmaz herşeyi sürme.
-
seref45 bunu yazdı:
hoca benim bir arkadaşımda vardı dediğin olay arkadaşın başına geldi. bir yaşlı amca tavsiye ettiler beraber gittik yaşlı amca eskiden berbermiş adam bi ilaç verdi bunu yüzüne sabah akşam sür dedi bir haftada yüzünü yıkama dedi.sonuç arkadaşın suradı pert oldu.. amk çocuk tanınmaz hale geldi daha sonra iyileşti ama çektiği acı yanına kar kaldı tavsiyem herkesin dediğine aldanıp yüzüne gözüne olur olmaz herşeyi sürme.
-----------------------------tmm bida sürmücem zaten pazarteside giderim doktora artık napayım :|