Sakal Kıran..
-
hocam niye dertlendin bu kadar çıkmasın sakal varsın nolacak ki ?
-
Hocam geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz ama şöyle anlatıyım küçükken bende de saç kıran çıktı biz de doktora gitmek yerine berber tavsiyesiyle o sarımsak işini yaptık sonuç= yıllardır aynı yerim açık.
Yıllar sonra başka bir yerde daha saçım dökülmeye başladı yine aynı şekilde saçkıran oldum dermatolojiye gittim Eğer hiç bir şey yapmazsak üç ay içinde tamamen düzelir dedi sonra da bir ilaç verdi bunu kullanırsan da bir ayda düzelir dedi ilacı kullandım ve tamamen kapandı.
Saçkıran sakalkıran (eğer strese bağlı çıkmışsa yani başka bir hastalığın semptomu değilse) tedavisinde üstteki deriyi öldürüp deri yenilenince düzeliyor. Verilen ilaçlar da o yönde zaten yok ilaç vermezsen belli bir süre sonra deri kendini yeniliyor. Sarımsak işinde ise eğer bu işin dozunu ayarlayamazsan dernin altında kıl kökleri vs tamamen gidiyor ve tekrar saç sakal çıkmıyor haberiniz olsun.
O yüzden saçınız dökülünce lütfen doktora gidin
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Kılda keramet olsa g.tte çıkmazdı :) -
connect erect.... anladım seni yok bu iş sarımsakla sirkeyle olacak gibi değil benim kendi sigortamı yeniletmem lazım babadan değilim cünki onu halledeyim gidecem olmadı 1 hafta beklicem bakalım bir düzelme varmı psikolojimi düzeltmeye calısıyorum şimdi gülüyorum biraz komik şeylere bakıyorum ne bilim baktım olmadı giderim artık napayım ama başka raatsızlıklarda cıkabilir korkusu war :|
-
2010 yılında kocakarı ilacına guvenıp nasıl ıs yapıorsun direk doktora git vardır elbet bir çözümü...
-
qazwer bunu yazdı:
2010 yılında kocakarı ilacına guvenıp nasıl ıs yapıorsun direk doktora git vardır elbet bir çözümü...
-----------------------------nasıl bir koca karı ilacıysa işe yarıyorki millet basbasbağırdı bana bu olayı kaç kişi söyledi en sonunda dayanamadım yaptım işte.. nabalım beklicez kendi kendine dökülsün veya gitcez doktora başka care yok ha baktım ilac verio o ilacıda araştırcam ne boh oldugunu ona göre farklı doktorlar denicem
-
MUHRIP bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
Kılda keramet olsa g.tte çıkmazdı :)
-----------------------------Tabi sende Boyle tatmin ediosun kendını :D Sinek kaydım benım :D
-
dostum bak bu musibetten kurtuluş sakin olmaktır, kafaya hiç bişeyi takmammktır, gülmek eğlenmektir, arkadaşlarnla güzel vakitler geçirip kafanı dinlendirmektir vs..
her ne olursa olsun takmamaya özen göster. sonuçta sende dahil şu dünyadaki herşey gelip geçici.
ne kadar saçın sakalında öle olsa, bişeyler için uğraşmak lazım dimi :)
bi kız arkadaş edin, varsa onunla daha fazla vakit geçir. kafanı meşgul edip, sni strese sokucak şeylerden uzak durmanı sağlyacaktır.
dinlenmeye daha fazla zaman ayır mesela. erken yat zaten vücudun yorgunluğu atınca uyanırsın.
ve özellikle bol bol duş al yararı olacaktır.
-
CellyM bunu yazdı:
dostum bak bu musibetten kurtuluş sakin olmaktır, kafaya hiç bişeyi takmammktır, gülmek eğlenmektir, arkadaşlarnla güzel vakitler geçirip kafanı dinlendirmektir vs..
her ne olursa olsun takmamaya özen göster. sonuçta sende dahil şu dünyadaki herşey gelip geçici.
ne kadar saçın sakalında öle olsa, bişeyler için uğraşmak lazım dimi :)
bi kız arkadaş edin, varsa onunla daha fazla vakit geçir. kafanı meşgul edip, sni strese sokucak şeylerden uzak durmanı sağlyacaktır.
dinlenmeye daha fazla zaman ayır mesela. erken yat zaten vücudun yorgunluğu atınca uyanırsın.
ve özellikle bol bol duş al yararı olacaktır.
-----------------------------aklımdan bunlar geçiordu kardeşim genede yazdığın için teşekkür ederim kafa halen benim atık mevzulara bir toparlayabilsem kafamı..
-
Spyware__007 bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------aklımdan bunlar geçiordu kardeşim genede yazdığın için teşekkür ederim kafa halen benim atık mevzulara bir toparlayabilsem kafamı..
-----------------------------neler yaşadığını azda olsa anlyabiliyorm. sninkilerin boyutunu bilmediğim için, bişi diyemicem. benimde başmda var yani ama elimden geldiği kadar takmıyorm oluruna bırakıyorum. elimden gelenin en iyisi bu olduğu için.
sık sık duş almayı unutma :)