Sakatla Kavga Etmek Caiz Midir?
-
DonnieDarko bunu yazdı:
-----------------------------Kişinin sakat olması yaptıklarını görmezden gelip, cevap vermeyeceğin anlamına mı gelir ?
Sana zarar versin sakat diye tepkini ortaya koyma... Yok öyle bir şey.
-----------------------------
ne atarlı bi arkadaşsın sen öyle ? :)
Sakata vurmam,isterse ana avrat sövsün bırak vurmayı sinirlenemem bile lan :D Sakat adamın lafına sinirlenen adamın 30unda beyazlarlar saçları 40ındada gider zaten..ama kafadan sakatlar var ki onlar ayrı.. -
birak bosver ugrasma bile,engellilerin genelde cogunun psikolojik durumu anlik degisimlere ugruyor,bazen hic olmadik seylere alinip kiziyorlar sanki kufur etmissin gibi.Hem bir arkadasin dedigi gibi erkek adama yakismaz,esit olmadigin surece kavga yanlistir.
Bunu nerden soyluyorum,bedensel engelli kuzenimle 1 yil yasadim,bazen bugun cok guzelim yakisikliyim desen bile bozulabiliyordu.
-
Sakat bile olmasa bir insan kendinden güçsüze kendinden daha aciz birine vurması yanlış
-
acıma yetime döner koyar dötüne;)
-
DigitalMind bunu yazdı:
-----------------------------Sakat bile olmasa bir insan kendinden güçsüze kendinden daha aciz birine vurması yanlış
-----------------------------saçma...adam gelicek "senin ananı avradını ..." diyicek sana ve sen hiç karşılık vermiyceksin? :) şuurunuzu kaybetmişsiniz siz...
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------DigitalMind bunu yazdı:
-----------------------------Sakat bile olmasa bir insan kendinden güçsüze kendinden daha aciz birine vurması yanlış
-----------------------------saçma...adam gelicek "senin ananı avradını ..." diyicek sana ve sen hiç karşılık vermiyceksin? :) şuurunuzu kaybetmişsiniz siz...
-----------------------------Sus demedim sende ona bende senin ananı avradını ... dersin zor değil. Ha sana vurmaya kalkarsa engel olursun. Sakat adama vurulur mu ya. Bırakın bu yok bana küfür etse susucakmıyım bana birşey derse gidicekmiyim tavırlarını senin ağzın yok mu o sana ne diyorsa aynı şekilde karşılık verirsin. Ayrıca hocam merak etme şuurum yerinde ben yaşantımın yarısı dövüşe verdim. Ayrıca lafım meclisten dışarı, kendinden aciz insanlara karşı babayiğit arkadaşlar karşısına zebellah gibi vatandaş çıkınca abi düzgün konuş ayaklarına yatıyorlar.
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------acıma yetime döner koyar dötüne;)
-----------------------------şunu aradım sayfalarca espride olsa güzel :D
-
Allah yaratti demem her turlu dalarim sakat/normal farketmez
-
adam seni ibne sanmis. kari gibi kazima, kırık mıdır nedir falan demis. yanlis anlasilma var ortada sanirim :D
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------adam seni ibne sanmis. kari gibi kazima, kırık mıdır nedir falan demis. yanlis anlasilma var ortada sanirim :D
-----------------------------Durup duruken bu lafı ettiğine göre kendinde ( ya anasında ya babasında bir sorun olmalı), "yansıtma" olayı yani