Salih Memecan‘Dan İlginç Karikatür
-
Sabah gazetesinde beklenmeyecek şekilde giydirmeler var, her gün yalayan adam bugün bunu neden yapmış olabilir ?
http://www.sabah.com.tr/cizerler/bizimcity

-

-
Belki alkolün etkisiyle yapmış olabilir absent felan içtiyse
-
bakın biz her tarafı eleştiriyoruz diyebilmek için arada sırada yaparlar.
yoksa bu şerefsizin çizdiği rezil rüsva karikatürleri unutmayın.
-
baktılarki tayyip gidici herkes dümeni kırmaya başladı ufaktan
zaten hergün bu gerizekalının yaptığı yanlışları nasıl savunacaz diye akla karayı seçiyorlar
cidden amerika başka bir partiyle anlaşıcak diye *öt korkuları var ee zalim dünya :) -
sözlükte felan okuduğum kadarıyla bu akp içinde Gül'cü yapılanma oluşmuş, gül'ü çok pasifize ettiler adama resmen adaylık hakkı bile bırakmadan şutladılardı ya gül de zaten hiç açıklama bile yapmadı sessizliğe gömüldü. İşte bu Memecan da gül'ün tarafındaymış ondan yana olan koalisyonda olacakmış. Zaten geçmiş aylarda havuz medyasında çok istifa olmuştu hatırlarsanız, onların bir kısmı da yeni çıkan bu gül grubuna destek verenler. Ayrıca geçen hafta da binali yıldırım davutoğlu'nu itin götüne sokmuştu, ona görev verdik akıllı olsun minvalinde. Dolayısıyla Davutoğlu da bu yeni gruba kayıyormuş söylentileri var.
XpertVision tarafından 01/Oca/15 16:46 tarihinde düzenlenmiştir
Söylenenler bunlar, inandın mı diye sorarsanız, pek de inanmadım açıkcası ben sanmıyorum akp'nin içinde bölünme olacağını. Herkes çok korkuyor. -
AllahinOglu bunu yazdı
baktılarki tayyip gidici herkes dümeni kırmaya başladı ufaktan
zaten hergün bu gerizekalının yaptığı yanlışları nasıl savunacaz diye akla karayı seçiyorlar
cidden amerika başka bir partiyle anlaşıcak diye *öt korkuları var ee zalim dünya :)döne döne fırıldak oldular mk
-
XpertVision bunu yazdı
sözlükte felan okuduğum kadarıyla bu akp içinde Gül'cü yapılanma oluşmuş, gül'ü çok pasifize ettiler adama resmen adaylık hakkı bile bırakmadan şutladılardı ya gül de zaten hiç açıklama bile yapmadı sessizliğe gömüldü. İşte bu Memecan da gül'ün tarafındaymış ondan yana olan koalisyonda olacakmış. Zaten geçmiş aylarda havuz medyasında çok istifa olmuştu hatırlarsanız, onların bir kısmı da yeni çıkan bu gül grubuna destek verenler. Ayrıca geçen hafta da binali yıldırım davutoğlu'nu itin götüne sokmuştu, ona görev verdik akıllı olsun minvalinde. Dolayısıyla Davutoğlu da bu yeni gruba kayıyormuş söylentileri var.
Söylenenler bunlar, inandın mı diye sorarsanız, pek de inanmadım açıkcası ben sanmıyorum akp'nin içinde bölünme olacağını. Herkes çok korkuyor.o amerikanın insiyatifinde olan bişey hocam türkiyede yönetim görevini veren amerika
dolayısıyla washington london tel aviv ister böler ister çarpar -
Yarın sabahı bekleyin amacını anlarsını.
-
eyyy salih memecan
-
o değilde sanki tasarımı gazogen tarzı projelerden yürütmüş gibi
lan herşeyleri çalıntı be arkadaş amk