folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Salih Memecan‘Dan İlginç Karikatür

Salih Memecan‘Dan İlginç Karikatür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

türk muhalefeti de bu olayları görüp utanacağına , muahlefet yapmanın karakterliği ve sorumluluğunu taşıyamadığım bu yerde 

benim işimi iktidar yalakaları yapıyor vehamete bak diyeceğine,kendini sorgulayıp ben nerede ne yanlış yaptımda bu ülkede muhalif harekatı güçlü tutmak bir yana kendisine oy verenleri bile temsil etmekten acizim ' i sorgulaması gerekirken , bir gazete çizerinin karikatürü ile kendini tatmin etmeyi yeterli bulmaktadır. olaylara sayfalarca yorum yapmanın manası yok aslında 

''yazık...'' yeterliydi oysa.

ebedi devlet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Erkek

Bakın en özgür basın Türkiye de mi demeye çalışıyorlar acaba !!!

İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı

türk muhalefeti de bu olayları görüp utanacağına , muahlefet yapmanın karakterliği ve sorumluluğunu taşıyamadığım bu yerde 

benim işimi iktidar yalakaları yapıyor vehamete bak diyeceğine,kendini sorgulayıp ben nerede ne yanlış yaptımda bu ülkede muhalif harekatı güçlü tutmak bir yana kendisine oy verenleri bile temsil etmekten acizim ' i sorgulaması gerekirken , bir gazete çizerinin karikatürü ile kendini tatmin etmeyi yeterli bulmaktadır. olaylara sayfalarca yorum yapmanın manası yok aslında 

Aynı fikirdeyim. Ortada bir senaryo var. Herkes rolünü oynuyor. Muhalefetin rolü ise salak salak yorumlar yapıp,  gereksiz polemiklere girip muhalefet yapıyor gibi görünerek iktidara destek veriyorlar. Tayyip bir söylemle bir çıkış yapıp gündem belirliyor. Diğerleri ise bu gündemi değiştirmek yerine bu gündemi aralarında tartışarak bunu güncel tutarak iktidara fırsat veriyorlar.

xxx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı
    seboist bunu yazdı

Aynı fikirdeyim. Ortada bir senaryo var. Herkes rolünü oynuyor. Muhalefetin rolü ise salak salak yorumlar yapıp,  gereksiz polemiklere girip muhalefet yapıyor gibi görünerek iktidara destek veriyorlar. Tayyip bir söylemle bir çıkış yapıp gündem belirliyor. Diğerleri ise bu gündemi değiştirmek yerine bu gündemi aralarında tartışarak bunu güncel tutarak iktidara fırsat veriyorlar.

Tayyip Erdoğan o esnada avuçlarını ovuşturup :

''bırakın oynasın çocuklar yahu''.

ebedi devlet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Omurgasiz insanlar

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

giren yine bize girdiği için sıkıntı yok

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı
    seboist bunu yazdı

hoca muhalefetteki partiler ne yapsın adamların eli kolu bağlı neye itiraz etseler reddediliyor meclisteki koyun sürüsü çoğunluğuyla

heryeri ele geçirmiş adamlar yani şuan topu tüfeği alıp darbe yapmaktan yaptırmaktan başka çareleri yok çünkü siyaset tıkandı halk derin uykuda muhalefet partileri yanlışları dile getiriyor halk tepkisiz böyle bir ülke işte

güya kurtuluş savaşındaki gibi bir patlama yapıcakmış bu halk ufukta hiç öyle birşey gözükmüyor gerçe ya...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bu ülkede böyle dönenler  çok var bknz  numan k.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı
    EMRE955 bunu yazdı
    seboist bunu yazdı

hoca muhalefetteki partiler ne yapsın adamların eli kolu bağlı neye itiraz etseler reddediliyor meclisteki koyun sürüsü çoğunluğuyla

heryeri ele geçirmiş adamlar yani şuan topu tüfeği alıp darbe yapmaktan yaptırmaktan başka çareleri yok çünkü siyaset tıkandı halk derin uykuda muhalefet partileri yanlışları dile getiriyor halk tepkisiz böyle bir ülke işte

güya kurtuluş savaşındaki gibi bir patlama yapıcakmış bu halk ufukta hiç öyle birşey gözükmüyor gerçe ya...

hayır hocam isteseler yapacakları br sürü şey var. En basitinden sağlam bir duruş sergilemek veya koltuklarını sağlan bir duruşu olan kişiere bırakmak gibi. 

Bunun yanında asıl konuşmaları gereken konuları bırakıp saçma sapan konularla uğraşıp duruyorlar. Yeminle söylüyorum bir mesele üzerinde internette yazılan fikirler mecliste konuşulanlardan daha mantıklı geliyor. Vekilin biri çıkıp şu fikirleri de söylese puan kazanır diyoruz. Hiçbiri söylemiyor. Örneğin  akp seçmeninin milliyetçi damarını kaşıyacak zibilyon tane fikir geliyor aklıma. Bahçeli tutup bir tanesini dahi söylemiyor. Aynı şey kılıçdaroğlu için de geçerli. tayyip özelleştirmeyi savunurken, bu adam biz daha iyi özelleştiririz diyor. Bir insan bir şeyin aslı varken müsveddesini neden seçsin. Orijinal fikirleri yok bu adamların.

Bir diğer konu da popülizm hamleleri. mesela tayyip siyaset dışı konularda devamlı aktif rol aldığı için söylediği bir siyasi söylemi çok kolay kabul ettirebiliyor. çıkıyor bir şiir okuyor veya bir şarkı söylüyor hepsini geçtim futbolcularla, şarkıcılarla oturup sohbet edyor. Dolayısıyla o şiiri veya o şarkıyı seven kişlerde bir yakınlık oluşuyor. Bunlar hep artı puan. Ama bizimkilerin kürsüden başka gittikleri yer yok. Hal böyleyken 8 seçimdir kaybettiklerine şaşmayalım.

xxx
Toplam Hit: 4209 Toplam Mesaj: 30